IMC Forum

Help Line : 09-9766455 FAX : 09-9766496


You are not connected. Please login or register

knaper kt tekan emoyion dah x kuar gmbr y cntik mcn 1st hr 2h..

Go down  Message [Page 1 of 1]

pUtErA_aStAnAiDaMaN

avatar
pelik la gak tekan emotion sad . ingat kuar muker sdh tapi terkejut lak kuar perkataan sad . uhu

saGhu

avatar
ini adalah kerna....... baik tanya crsytal..dia lebih mengetahui...

Crystal

avatar
Moderator
Moderator
pUtErA_aStAnAiDaMaN wrote:pelik la gak tekan emotion sad . ingat kuar muker sdh tapi terkejut lak kuar perkataan sad . uhu
Ku mulai dengan lafaz Bismillahhirrahmannirrahim.. Dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.

Untuk gambar emoticons tu, klu nk kuar kne la login IMC dlu. Sebab gmbr emoticon tu terkecuali maksudnya berada diluar daripada domain http://imcomputer.forumotion.net/ ni. IMC hanya buka website free kat domain http://imcomputer.forumotion.net/ sahaje. So, image emoticons tu berada di domain lain, kat web server http://illiweb.com/. Kat domain http://illiweb.com/ tu IMC x open free, so xleh la nk view image.
Tapi kalu pUtErA_aStAnAiDaMaN login kat IMC, bole la view image emoticon tuh..

Ku sudahi dengan lafaz Alhamdulillah...


_________________

Demi semua yang aKu jalani bersamaMu
Ku
ingin kaMu jadi milikKu
Ku
ingin kaMu disampingKu
kerana...

I U
______________________________________________________
Information is Shareable; Information Sharing is Caring; Caring is Loving

saGhu

avatar
kan ku dah ckp...crsytal lebih mengetahui segala2 nya..

Sponsored content


Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum