IMC Forum

Help Line : 09-9766455 FAX : 09-9766496


You are not connected. Please login or register

Sembang-sembang course CS110

Go to page : Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 2 of 3]

26 UUUUUUUUUUUUUUUUUUU on 4/12/2009, 6:16 pm

enigma

avatar
G-kin wrote:Aduh la... haru sungguh.

EDIT: Pengumuman terkini, calon JPK TAR yang mewakili course CS110 dalam pilihanraya JPK TAR adalah

  • daoh
  • fahmi


Jadi pastikan dalam 16 pangkah itu termasuk nama diaorang.
Slogan kempen: Sokonglah calon "sek kitow"

AKU NAK JADI CALON JGK

27 Re: Sembang-sembang course CS110 on 4/12/2009, 6:58 pm

G-kin

avatar
enigma wrote:

AKU NAK JADI CALON JGK

lambat doh pesa oooo.... tahun depan pulok la mung jdi...
x pun mung jd peer mentor.

28 Re: Sembang-sembang course CS110 on 4/12/2009, 8:20 pm

The 9th


G-kin wrote:Aduh la... haru sungguh.

EDIT: Pengumuman terkini, calon JPK TAR yang mewakili course CS110 dalam pilihanraya JPK TAR adalah

  • daoh
  • fahmi


Jadi pastikan dalam 16 pangkah itu termasuk nama diaorang.
Slogan kempen: Sokonglah calon "sek kitow"
mereka budak part 2 untuk pengetahuan senior2 semua

lol boh letak name daoh ngn fahmi je. ramai kot bdk nama daoh ngn fahmi kat uitm neh. haha

29 Re: Sembang-sembang course CS110 on 4/12/2009, 11:04 pm

G-kin

avatar
The 9th wrote:
lol boh letak name daoh ngn fahmi je. ramai kot bdk nama daoh ngn fahmi kat uitm neh. haha

Ada senior cs ke yg masuk topic section Sains Kom. ni??
daoh dan fahmi... walaupun nama tu ramai orang kat uitm mempunyai gelaran gitu... lantaklah, pegi la check kat board dekat bilik air korang! Kan senang?

30 ssssssssssss on 4/12/2009, 11:23 pm

enigma

avatar
[quote="The 9th"]
G-kin wrote:Aduh la... haru sungguh.

EDIT: Pengumuman terkini, calon JPK TAR yang mewakili course CS110 dalam pilihanraya JPK TAR adalah

  • daoh
  • fahmi


Jadi pastikan dalam 16 pangkah itu termasuk nama diaorang.
Slogan kempen: Sokonglah calon "sek kitow"
mereka budak part 2 untuk pengetahuan senior2 semua

lol boh letak name daoh ngn fahmi je. ramai kot bdk nama daoh ngn fahmi kat uitm neh. haha[/quo


SAMDOL>>>>

31 Re: Sembang-sembang course CS110 on 4/13/2009, 12:20 pm

G-kin

avatar
Huh?! Sapo dio samdol?

32 aaaaaaaaaa on 4/13/2009, 3:03 pm

enigma

avatar
G-kin wrote:Huh?! Sapo dio samdol?


aku pun ngak tahu la..ha3

33 Re: Sembang-sembang course CS110 on 4/13/2009, 3:07 pm

The 9th


G-kin wrote:
The 9th wrote:
lol boh letak name daoh ngn fahmi je. ramai kot bdk nama daoh ngn fahmi kat uitm neh. haha

Ada senior cs ke yg masuk topic section Sains Kom. ni??
daoh dan fahmi... walaupun nama tu ramai orang kat uitm mempunyai gelaran gitu... lantaklah, pegi la check kat board dekat bilik air korang! Kan senang?
eh mane ko tau takde? mungkin ade senior yg lepak sini? aku just nak betulkan fakta ko yang tak tepat tu. no offense intended. heee =)

@engima: mu ah samdol pesa! hahaha

34 as on 4/13/2009, 3:17 pm

enigma

avatar
The 9th wrote:
G-kin wrote:
The 9th wrote:
lol boh letak name daoh ngn fahmi je. ramai kot bdk nama daoh ngn fahmi kat uitm neh. haha

Ada senior cs ke yg masuk topic section Sains Kom. ni??
daoh dan fahmi... walaupun nama tu ramai orang kat uitm mempunyai gelaran gitu... lantaklah, pegi la check kat board dekat bilik air korang! Kan senang?
eh mane ko tau takde? mungkin ade senior yg lepak sini? aku just nak betulkan fakta ko yang tak tepat tu. no offense intended. heee =)

@engima: mu ah samdol pesa! hahaha

mung nie bangang arrrrrrrr......

samdol...

35 Re: Sembang-sembang course CS110 on 4/14/2009, 3:26 pm

G-kin

avatar
The 9th wrote:
G-kin wrote:
The 9th wrote:
lol boh letak name daoh ngn fahmi je. ramai kot bdk nama daoh ngn fahmi kat uitm neh. haha

Ada senior cs ke yg masuk topic section Sains Kom. ni??
daoh dan fahmi... walaupun nama tu ramai orang kat uitm mempunyai gelaran gitu... lantaklah, pegi la check kat board dekat bilik air korang! Kan senang?
eh mane ko tau takde? mungkin ade senior yg lepak sini? aku just nak betulkan fakta ko yang tak tepat tu. no offense intended. heee =)

@engima: mu ah samdol pesa! hahaha

kalau ada senior yg lepak sini, aku tak kesah. sebab a**** tak kisah.

Mana aku tahu kalau diaorang masuk je, tak nak posting kat sini.

Satu lagi, sudah. sudah.
Mak bapak korang letak nama korang yang terbaik dah. Diaorang tak letak nama korang samdol. So sesiapa pun di sini bukannya samdol. Kalau nak samdol2 jom kita makan dodol.

36 Re: Sembang-sembang course CS110 on 4/14/2009, 5:23 pm

The 9th


G-kin wrote:
The 9th wrote:
G-kin wrote:
The 9th wrote:
lol boh letak name daoh ngn fahmi je. ramai kot bdk nama daoh ngn fahmi kat uitm neh. haha

Ada senior cs ke yg masuk topic section Sains Kom. ni??
daoh dan fahmi... walaupun nama tu ramai orang kat uitm mempunyai gelaran gitu... lantaklah, pegi la check kat board dekat bilik air korang! Kan senang?
eh mane ko tau takde? mungkin ade senior yg lepak sini? aku just nak betulkan fakta ko yang tak tepat tu. no offense intended. heee =)

@engima: mu ah samdol pesa! hahaha
kalau ada senior yg lepak sini, aku tak kesah. sebab a**** tak kisah.

Mana aku tahu kalau diaorang masuk je, tak nak posting kat sini/
haha ape kau ngarut daa

G-kin wrote:Satu lagi, sudah. sudah.
Mak bapak korang letak nama korang yang terbaik dah. Diaorang tak letak nama korang samdol. So sesiapa pun di sini bukannya samdol. Kalau nak samdol2 jom kita makan dodol.
aku nak cendol

37 Re: Sembang-sembang course CS110 on 4/14/2009, 6:07 pm

G-kin

avatar
The 9th wrote:
aku nak cendol

ada kedai cendol kat sini?

38 Re: Sembang-sembang course CS110 on 4/14/2009, 11:18 pm

The 9th


G-kin wrote:
The 9th wrote:aku nak cendol
ada kedai cendol kat sini?
ade. kat tingkat 6 kolej tar wing right. kat mane tingkat 6 tu berada? ha itu yg kite x tau

39 Re: Sembang-sembang course CS110 on 4/15/2009, 3:18 am

G-kin

avatar
The 9th wrote:
ade. kat tingkat 6 kolej tar wing right. kat mane tingkat 6 tu berada? ha itu yg kite x tau

mengarut engko nih.
laluan ke tingkat 6 tu banyak kelawar.

40 Re: Sembang-sembang course CS110 on 4/16/2009, 2:47 pm

The 9th


G-kin wrote:
The 9th wrote:ade. kat tingkat 6 kolej tar wing right. kat mane tingkat 6 tu berada? ha itu yg kite x tau
mengarut engko nih.
laluan ke tingkat 6 tu banyak kelawar.
byk kelawar maksudnya ade batman. so sape jual cendol kat tgkt 6?

41 Re: Sembang-sembang course CS110 on 4/16/2009, 6:50 pm

G-kin

avatar
The 9th wrote:
G-kin wrote:
The 9th wrote:ade. kat tingkat 6 kolej tar wing right. kat mane tingkat 6 tu berada? ha itu yg kite x tau
mengarut engko nih.
laluan ke tingkat 6 tu banyak kelawar.
byk kelawar maksudnya ade batman. so sape jual cendol kat tgkt 6?

Tingkat 6 tu bumbung kolej laaa....

42 Re: Sembang-sembang course CS110 on 4/19/2009, 12:22 am

fiqkz

avatar
G-kin wrote:
The 9th wrote:
G-kin wrote:
The 9th wrote:ade. kat tingkat 6 kolej tar wing right. kat mane tingkat 6 tu berada? ha itu yg kite x tau
mengarut engko nih.
laluan ke tingkat 6 tu banyak kelawar.
byk kelawar maksudnya ade batman. so sape jual cendol kat tgkt 6?

Tingkat 6 tu bumbung kolej laaa....
kelawar??????????????????????
henshin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!decade.......

43 Re: Sembang-sembang course CS110 on 4/19/2009, 3:30 pm

G-kin

avatar
fiqkz wrote:
Tingkat 6 tu bumbung kolej laaa....
kelawar??????????????????????
henshin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!decade.......[/quote]

ah ye... dkt bilik mung tu banyok kelawar.
Mung henshi bkn jd decade, tp jd kiva rrr.

44 Re: Sembang-sembang course CS110 on 4/21/2009, 8:29 pm

The 9th


G-kin wrote:
The 9th wrote:
G-kin wrote:
The 9th wrote:ade. kat tingkat 6 kolej tar wing right. kat mane tingkat 6 tu berada? ha itu yg kite x tau
mengarut engko nih.
laluan ke tingkat 6 tu banyak kelawar.
byk kelawar maksudnya ade batman. so sape jual cendol kat tgkt 6?
Tingkat 6 tu bumbung kolej laaa....
facepalm.jpg

lol signature ko. minat betul ko dgn cirno eh? hahahaa

45 Re: Sembang-sembang course CS110 on 4/22/2009, 5:15 pm

G-kin

avatar
The 9th wrote:
lol signature ko. minat betul ko dgn cirno eh? hahahaa

ko minat Touhou Project jugak eh?

46 Re: Sembang-sembang course CS110 on 4/24/2009, 11:10 am

The 9th


G-kin wrote:
The 9th wrote:lol signature ko. minat betul ko dgn cirno eh? hahahaa
ko minat Touhou Project jugak eh?
takkkkkkkkkkkkkkk haha

47 Re: Sembang-sembang course CS110 on 4/30/2009, 4:34 pm

G-kin

avatar
hahahaha.... lets go back to the topic... wait, this thread has no topic at al.

48 puas eh.... on 8/13/2009, 10:31 am

enigma

avatar
x dop dinner plop kow???
bounce

sakit hati ar....
lol!

geram aku...
santa

nie nok marah nie...
Sleep

49 Re: Sembang-sembang course CS110 on 8/13/2009, 12:29 pm

G-kin

avatar
sabar ajo lah. nanti aku cadang sek2 wak majlis berbukok poso. Nok?

50 ooooooooo on 8/16/2009, 9:36 pm

enigma

avatar
G-kin wrote:sabar ajo lah. nanti aku cadang sek2 wak majlis berbukok poso. Nok?

hok tu mmg sek nie nok wat..
mung x oyak sek nie xpo

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 2 of 3]

Go to page : Previous  1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum