IMC Forum

Help Line : 09-9766455 FAX : 09-9766496


You are not connected. Please login or register

Dinner IMAGE

Go to page : 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 2]

1 Dinner IMAGE on 3/19/2009, 2:53 am

Crystal

avatar
Moderator
Moderator
Ketidakpuasan ati aku pasal dinner IMAGE yang bakal berlangsung pada 20hb (dah ditukar kepada 25hb). Pastu plak tukar tempat majlis, daripada kat hotel dah ditukar kat ***** (tempat dirahsiakan). Xbes lar..
Dah la bayar mahal RM** (harga dirahsiakan). Tu pun nasib baik dapat dipulangkan sket. Tema ganaz giler, tapi buat kat ***** jer.. X syok lar.. Kecewa la jugak psal kejadian ni. Dah la ni tahun last. Tahun untuk cipta kenangan. Dinner ni pun yang terakhir untuk batch kitorang. Tapi dah jadi camni.. Nk wat cne.. Huhu.. Pegi je la, dah bayar. Mcm tertipu plak rase. Kater buat kat hotel, kite pun bayar. Lepas bayar, jadi buat kat tempat lain, duit pulang separuh. Kan mcm trick untuk org byr. Kalu tau, mmg x bayar langsung n x pegi.. Anyway, gud luck la sape yang handle dinner ni, xtau ape yang bakal terjadi nnt.

2 Re: Dinner IMAGE on 3/19/2009, 11:30 am

nottietouille

avatar
sabar je la..
ade hikmah disebaliknya

3 Re: Dinner IMAGE on 3/19/2009, 8:10 pm

Crystal

avatar
Moderator
Moderator
[update:]

Wah! Nampaknya majlis dinner ini akan berjalan dengan lancar. Berita baru mengatakan tempat majlis sudah ditukar kembali kat hotel. Huhu.. Bestnyer.. Tarikh 25hb dah ditukar ke pulak 23hb. Em.. Ok la tu. Mujur jugak time free. Kepada smua budak IS, jom la memeriahkan majlis Dinner kita ni. Saper lagi nk memeriahkan kalu bukan bdk IS tu sendiri. Tema glamorous, so kita vouge. Hua3..
Atas sebab-sebab ketiadaan bas sebelum ni, maka sukar untuk jalankan majlis ni di KB. Tapi sekarang semuanya dah setel, walaupun terpaksa mangambil bas luar. Tapi kira ok lah, kita nk mkn kat hotel, bkn mkn kat dlm bas. Ape-ape pun, kite kena enjoy kali ni. Welcome to red carpet.. Daa..


_________________

Demi semua yang aKu jalani bersamaMu
Ku
ingin kaMu jadi milikKu
Ku
ingin kaMu disampingKu
kerana...

I U
______________________________________________________
Information is Shareable; Information Sharing is Caring; Caring is Loving

4 Re: Dinner IMAGE on 3/19/2009, 9:55 pm

Babunlaut-sama

avatar
konfius aku.... 25 ker 23 nih?

5 Re: Dinner IMAGE on 3/19/2009, 10:05 pm

Crystal

avatar
Moderator
Moderator
Babunlaut-sama wrote:konfius aku.... 25 ker 23 nih?

Dulu 25HB, tapi dah ditukar ke 23HB kater nye..


_________________

Demi semua yang aKu jalani bersamaMu
Ku
ingin kaMu jadi milikKu
Ku
ingin kaMu disampingKu
kerana...

I U
______________________________________________________
Information is Shareable; Information Sharing is Caring; Caring is Loving

6 Re: Dinner IMAGE on 3/19/2009, 10:31 pm

Crystal

avatar
Moderator
Moderator
[update:]

Hah.. Cerita yang terbaru lagik. Tak jadi lagi sekali pasal buat Dinner di hotel. Huhu.. Asyik main tukar2 jer. Tapi kali ni buat di Perdana Resort (Katne tu?). Kira OK la tu kalu nak dibandingkan kalau buat di *****. Em tapi xpe. Kita tengok kesudahannya nanti. Kenapa tidak di hotel? Hotel perlu bayar awal. Tapi sekarang masa sudah kritikal. Maka sebab itu ditukar tempat di Perdana Resort. Penasihat sudah marah.. Abis la korang2 sape yang handle. Aku xtau. Huhu.. OK to be continued..
Aku ni macam tulis diari perjalan masa la plak. Haha.. Nantikan cerita yang selanjutnya..


_________________

Demi semua yang aKu jalani bersamaMu
Ku
ingin kaMu jadi milikKu
Ku
ingin kaMu disampingKu
kerana...

I U
______________________________________________________
Information is Shareable; Information Sharing is Caring; Caring is Loving

7 Re: Dinner IMAGE on 3/20/2009, 2:56 am

Crystal

avatar
Moderator
Moderator
"GLAMOROUS". Tema Dinner IMAGE kali ini. Apa maksud glamorous tu? Nak pakai baju ape? Tak reti la plak. Ye la, kiter ni tak glamor, tibe-tibe suh pakai glamor-glamor plak dah. Ssh juga tu. Pape pun, dptkan sorang personal assistant for fashion advisor. Hahaha...
Good luck... cheers


_________________

Demi semua yang aKu jalani bersamaMu
Ku
ingin kaMu jadi milikKu
Ku
ingin kaMu disampingKu
kerana...

I U
______________________________________________________
Information is Shareable; Information Sharing is Caring; Caring is Loving

8 Re: Dinner IMAGE on 3/20/2009, 8:49 pm

Crystal

avatar
Moderator
Moderator
Mne la aku tau bende tu hotel ke pondok?? Aku bkn duk situ. Aku bkn org KB. Org yang inform kat aku. Dah nama resort, mesti la bkn hotel. Resort tu bkn ke nama utk pusat peranginan. Huhu.. Ntah! scratch


_________________

Demi semua yang aKu jalani bersamaMu
Ku
ingin kaMu jadi milikKu
Ku
ingin kaMu disampingKu
kerana...

I U
______________________________________________________
Information is Shareable; Information Sharing is Caring; Caring is Loving

9 Re: Dinner IMAGE on 3/20/2009, 9:07 pm

Babunlaut-sama

avatar
theme glamoruous tuh aper?

10 Re: Dinner IMAGE on 3/20/2009, 9:09 pm

Crystal

avatar
Moderator
Moderator
Babunlaut-sama wrote:theme glamoruous tuh aper?
Ntah.. Aku tgk pun kamus dewan bahasa dan pustaka pun xpaham.... scratch


_________________

Demi semua yang aKu jalani bersamaMu
Ku
ingin kaMu jadi milikKu
Ku
ingin kaMu disampingKu
kerana...

I U
______________________________________________________
Information is Shareable; Information Sharing is Caring; Caring is Loving

11 Re: Dinner IMAGE on 3/21/2009, 11:06 pm

Crystal

avatar
Moderator
Moderator
Snugly nestled in the far North-Eastern corner of the Peninsular Malaysia, lies an exotic beach known as "Pantai Cahaya Bulan" or Moonlight Beach, formerly known as Beach Of Passionate Love or Pantai Cinta Berahi.

Sitting ideally along the beach is PERDANA RESORT. Built mainly of timber, it display a distinctive panache of Kelantan's architectural style. Discover this quaint holiday getaway, a perfect destination for 'YOUR HOME BY THE SEA'.

The spacious and breezy Senangin Restaurant and Senangin Terrace invites casual dinning and serves local and western specialties.

The service at Perdana Resort is known for its warm hospitality that comes naturally, which is just part of the inherent 'East Coast' - 'Charmingly Different' -Pesona Berbeza

Perdana Resort is not just for holiday seekers. It has modern amenities and conference facilities to cater for important business meetings, seminar and conferences. The conference rooms are equipped with audio visual equipment, projection screens, podium and stages.

At Perdana Resort, you can either do nothing or almost everything!. Our sports and recreation unit provides outdoor games such as tennis, cycling, beach volleyball, beach netball, takraw, beach football, fishing, telematches, campsite motivational obstacles courses, kite-flying and even monkey-plucking-coconuts demonstrations, You soon "FEEL THE DIFFERENT".



Last edited by Crystal on 3/21/2009, 11:12 pm; edited 3 times in total (Reason for editing : Wrong words.. Hehu..)


_________________

Demi semua yang aKu jalani bersamaMu
Ku
ingin kaMu jadi milikKu
Ku
ingin kaMu disampingKu
kerana...

I U
______________________________________________________
Information is Shareable; Information Sharing is Caring; Caring is Loving

12 Re: Dinner IMAGE on 3/23/2009, 10:49 am

nottietouille

avatar
ceh siap bkak ensyplopedia

13 lagi lagi tema glamourous.. on 3/23/2009, 11:20 pm

vivansia88


tema ni da penah buat la.. x best btol

14 Re: Dinner IMAGE on 3/24/2009, 3:06 am

Crystal

avatar
Moderator
Moderator
Nampaknya Dinner IMAGE ni berjalan dengan lancar, walaupun ade jugak sedikit kesilapan teknikal yang tidak dapat dielakkan. Banyak ambik gambar ye korang sumer.. Wuhuhu.. Hehe.. Anyway, see you..


_________________

Demi semua yang aKu jalani bersamaMu
Ku
ingin kaMu jadi milikKu
Ku
ingin kaMu disampingKu
kerana...

I U
______________________________________________________
Information is Shareable; Information Sharing is Caring; Caring is Loving

15 Re: Dinner IMAGE on 3/24/2009, 3:15 am

nottietouille

avatar
hehe...
mula2 kutuk..
last2 epy plak

16 Re: Dinner IMAGE on 3/24/2009, 3:58 am

Crystal

avatar
Moderator
Moderator
nottietouille wrote:hehe...
mula2 kutuk..
last2 epy plak
Bkn kutuk, x puas ati jer.. Mls dah la. Dah abis pun. huhua...


_________________

Demi semua yang aKu jalani bersamaMu
Ku
ingin kaMu jadi milikKu
Ku
ingin kaMu disampingKu
kerana...

I U
______________________________________________________
Information is Shareable; Information Sharing is Caring; Caring is Loving

17 Re: Dinner IMAGE on 3/24/2009, 4:11 am

nottietouille

avatar
tamat...
da bley close topic da pn

18 Re: Dinner IMAGE on 3/24/2009, 12:27 pm

Crystal

avatar
Moderator
Moderator
nottietouille wrote:tamat...
da bley close topic da pn
Yep.. Tapi ade kenangan terindah!! Aku sudah jatuh cinta!! Embarassed


_________________

Demi semua yang aKu jalani bersamaMu
Ku
ingin kaMu jadi milikKu
Ku
ingin kaMu disampingKu
kerana...

I U
______________________________________________________
Information is Shareable; Information Sharing is Caring; Caring is Loving

19 Re: Dinner IMAGE on 3/25/2009, 3:34 pm

nottietouille

avatar
Crystal wrote:Yep.. Tapi ade kenangan terindah!! Aku sudah jatuh cinta!! Embarassed

crys jth cnta ngan spe???

20 Re: Dinner IMAGE on 3/25/2009, 5:09 pm

Crystal

avatar
Moderator
Moderator
Ade la.. Mne bley bgtau.. Embarassed


_________________

Demi semua yang aKu jalani bersamaMu
Ku
ingin kaMu jadi milikKu
Ku
ingin kaMu disampingKu
kerana...

I U
______________________________________________________
Information is Shareable; Information Sharing is Caring; Caring is Loving

21 Re: Dinner IMAGE on 3/26/2009, 2:53 am

nottietouille

avatar
huh

22 Re: Dinner IMAGE on 3/26/2009, 3:59 am

Crystal

avatar
Moderator
Moderator
Bile nk ade dinner lagi nih.. Nk buat something.


_________________

Demi semua yang aKu jalani bersamaMu
Ku
ingin kaMu jadi milikKu
Ku
ingin kaMu disampingKu
kerana...

I U
______________________________________________________
Information is Shareable; Information Sharing is Caring; Caring is Loving

23 Re: Dinner IMAGE on 3/26/2009, 8:58 am

nottietouille

avatar
tiap2 mlm pn diner gk kn

24 Re: Dinner IMAGE on 3/26/2009, 12:46 pm

Crystal

avatar
Moderator
Moderator
nottietouille wrote:tiap2 mlm pn diner gk kn
Tu mkn mlm....


_________________

Demi semua yang aKu jalani bersamaMu
Ku
ingin kaMu jadi milikKu
Ku
ingin kaMu disampingKu
kerana...

I U
______________________________________________________
Information is Shareable; Information Sharing is Caring; Caring is Loving

25 Re: Dinner IMAGE on 3/26/2009, 7:51 pm

nottietouille

avatar
mkn mlm a.k.a diner gk kn..
org x pnggl mkn mlm bekfast

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 2]

Go to page : 1, 2  Next

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum