IMC Forum

Help Line : 09-9766455 FAX : 09-9766496


You are not connected. Please login or register

kekuatan laptop terletak di mana?

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 kekuatan laptop terletak di mana? on 4/11/2009, 2:27 pm

andy_momang

avatar
dijenamanya?....bukan....
di kemhalannya?....bukan jgk...
di kcantikannya?...ade la efek sket2...

tp yg pling utama ialah kelajuannya..

so kpada pgguna laptop mcm acer da slainnya mcm my ten ke, jgn brase rendah diri..
watpe ade laptop yg mahal klau lmbab gile nk wat keje kn...

so aku bngga sbgai pngguna acer sbb laptop aku cme amek mse 8 saat untk on n 5 saat untuk turn off....

laju kn?...nk bkak sofware bnyak2 pon msih bleh gne dgn lancar lg...

itula kekuatan laptop yg sebenarnye wahai kawan2..

Crystal

avatar
Moderator
Moderator
Ye la, aku delete..



Last edited by Crystal on 4/15/2009, 1:32 am; edited 1 time in total


_________________

Demi semua yang aKu jalani bersamaMu
Ku
ingin kaMu jadi milikKu
Ku
ingin kaMu disampingKu
kerana...

I U
______________________________________________________
Information is Shareable; Information Sharing is Caring; Caring is Loving

Crystal

avatar
Moderator
Moderator
OS Linux?



Last edited by Crystal on 4/12/2009, 10:34 pm; edited 1 time in total


_________________

Demi semua yang aKu jalani bersamaMu
Ku
ingin kaMu jadi milikKu
Ku
ingin kaMu disampingKu
kerana...

I U
______________________________________________________
Information is Shareable; Information Sharing is Caring; Caring is Loving

andy_momang

avatar
Crystal wrote:OS Linux?

haah ler...
jelez ah tu..
hahaha

5 Re: kekuatan laptop terletak di mana? on 4/12/2009, 10:33 pm

Crystal

avatar
Moderator
Moderator
andy_momang wrote:haah ler...
jelez ah tu..
hahaha
Huh? Watpe nk jelesnye?


_________________

Demi semua yang aKu jalani bersamaMu
Ku
ingin kaMu jadi milikKu
Ku
ingin kaMu disampingKu
kerana...

I U
______________________________________________________
Information is Shareable; Information Sharing is Caring; Caring is Loving

6 Re: kekuatan laptop terletak di mana? on 4/13/2009, 12:15 am

andy_momang

avatar
jelez jgk..hahaha

zer0nymous

avatar
null



Last edited by zer0nymous on 8/31/2009, 1:39 am; edited 1 time in total

8 Re: kekuatan laptop terletak di mana? on 4/14/2009, 11:38 pm

andy_momang

avatar
xbgus rse nyer statement 2..arap dpat komen ngan lbih mmbina.^^[/quote]

bagus tu zero..aku pon rse mcm tu jgk..spatunye tnye la mcm mane aku dapat lajukan mcm tu..

9 Re: kekuatan laptop terletak di mana? on 4/15/2009, 12:04 am

The 9th


andy_momang wrote:dijenamanya?....bukan....
di kemhalannya?....bukan jgk...
di kcantikannya?...ade la efek sket2...

tp yg pling utama ialah kelajuannya..

so kpada pgguna laptop mcm acer da slainnya mcm my ten ke, jgn brase rendah diri..
watpe ade laptop yg mahal klau lmbab gile nk wat keje kn...

so aku bngga sbgai pngguna acer sbb laptop aku cme amek mse 8 saat untk on n 5 saat untuk turn off....

laju kn?...nk bkak sofware bnyak2 pon msih bleh gne dgn lancar lg...

itula kekuatan laptop yg sebenarnye wahai kawan2..
Kekuatan laptop tak terletak pada kelajuannya. Kekuatan laptop terletak pada hardware yang ada pada laptop tu. Kelajuan hanya salah satu faktor kekuatan sesebuah laptop dan kekuatan sesebuah laptop bukan hanya meletakkan faktor kelajuan sebagai penentu kekuatan. Kekuatan sesebuah laptop mempunyai banyak faktor, dan sekali lagi, bukan hanya kelajuan.

Laptop andy_momeng ACER model ape?

10 Re: kekuatan laptop terletak di mana? on 4/15/2009, 3:56 am

zer0nymous

avatar
null



Last edited by zer0nymous on 8/31/2009, 1:39 am; edited 1 time in total

11 Re: kekuatan laptop terletak di mana? on 4/15/2009, 7:39 pm

andy_momang

avatar
Kekuatan laptop tak terletak pada kelajuannya. Kekuatan laptop terletak pada hardware yang ada pada laptop tu. Kelajuan hanya salah satu faktor kekuatan sesebuah laptop dan kekuatan sesebuah laptop bukan hanya meletakkan faktor kelajuan sebagai penentu kekuatan. Kekuatan sesebuah laptop mempunyai banyak faktor, dan sekali lagi, bukan hanya kelajuan.

Laptop andy_momeng ACER model ape?


ak ngak fham la..
ayat berbunga2 tu..

ye la mmg ade bnyak faktor..
tp yg bkan faktor jename dye la..

nme aku slah eja tu..andy_momang..bkan momeng..haih..

aku acer aspire 4175Z...

12 Re: kekuatan laptop terletak di mana? on 4/15/2009, 7:44 pm

andy_momang

avatar
zer0nymous wrote:utk tgok n nk tau cara ljukan comp,amik la prumpamaan motor atau kreta..^^
..

moto atau kreta klau nk laju kne gne brang power2..
seting2 kne pndai la..
brang power xpndai seting pon slow gak..

klau nk pndai seting keta bg laju maen game need 4 sped carbon...hhaha..

13 Re: kekuatan laptop terletak di mana? on 4/15/2009, 7:46 pm

andy_momang

avatar
Crystal wrote:Ye la, aku delete..


thanks crystal.....may god bless you..

14 Re: kekuatan laptop terletak di mana? on 4/16/2009, 2:44 pm

The 9th


andy_momang wrote:ak ngak fham la..
ayat berbunga2 tu..
lerr aku ingat aku dah gtau habis terang2 dah. mane ade berbunge pun ayat tu.

andy_momang wrote:ye la mmg ade bnyak faktor..
tp yg bkan faktor jename dye la..
of course la bukan jename die. sape ckp kekuatan laptop ade pade jename laptop tu? sape sape? haha

andy_momengmemangmangang wrote:nme aku slah eja tu..andy_momang..bkan momeng..haih..
ops sori. haha

andy_momang wrote:aku acer aspire 4175Z...
ko nyer laptop acer aspire 4175z dan ko pakai OS linux?! HOLY SHI* GEMPAK GILE!!1 hahahahahahaha

sumpah x leh blah siot ko bangga2 laptop ko boleh on 8 saat off 5 saat

15 Re: kekuatan laptop terletak di mana? on 4/16/2009, 2:50 pm

andy_momang

avatar
ko nyer laptop acer aspire 4175z dan ko pakai OS linux?! HOLY SHI* GEMPAK GILE!!1 hahahahahahaha

sumpah x leh blah siot ko bangga2 laptop ko boleh on 8 saat off 5 saat[/quote]

ape mksud ayat ko?

The 9th


andy_momang wrote:
The 9th wrote:ko nyer laptop acer aspire 4175z dan ko pakai OS linux?! HOLY SHI* GEMPAK GILE!!1 hahahahahahaha

sumpah x leh blah siot ko bangga2 laptop ko boleh on 8 saat off 5 saat
ape mksud ayat ko?
ko bangga2 laptop ko boleh on dan off secepat 8 saat dan 5 saat. aku ingat laptop ko laptop mahal la. rupa-rupanya, laptop aspire 4175z je. pulak tu, on 8 saat off 5 saat. wehhh kalau ko nak tau, kat UiTM ni je, ramai la orang yg ade laptop lagi baru dari ko punya 4175z tu. kalau diorang gune OS linux ntah2 diorang on and off x sampai 2 saat je kot. hahaha

CrysJr

avatar
Moderator
Moderator
The 9th wrote:ko bangga2 laptop ko boleh on dan off secepat 8 saat dan 5 saat. aku ingat laptop ko laptop mahal la. rupa-rupanya, laptop aspire 4175z je. pulak tu, on 8 saat off 5 saat. wehhh kalau ko nak tau, kat UiTM ni je, ramai la orang yg ade laptop lagi baru dari ko punya 4175z tu. kalau diorang gune OS linux ntah2 diorang on and off x sampai 2 saat je kot. hahaha
mcm switch on, switch off tv ke...? huhuhuhuuhuhu.....

CrysJr

avatar
Moderator
Moderator
zer0nymous wrote:utk tgok n nk tau cara ljukan comp,amik la prumpamaan motor atau kreta..^^
npe x motobot ke..beskal ke..

Sponsored content


Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum