IMC Forum

Help Line : 09-9766455 FAX : 09-9766496


You are not connected. Please login or register

HTML try try

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 HTML try try on 3/19/2009, 8:18 pm

Crystal

avatar
Moderator
Moderator
HTML peringkat tadika:

<html>
<title>Testing2</title>
<body>
Testing2 jugak
</body>
</html>

2 Re: HTML try try on 3/21/2009, 11:03 am

nottietouille

avatar
tadika da blajr benda2 ni sume ek

3 Re: HTML try try on 3/21/2009, 11:29 am

Crystal

avatar
Moderator
Moderator
nottietouille wrote:tadika da blajr benda2 ni sume ek
Xler.. Mksud sya, basic HTML. Sya bru blajar takat ni, tu pun x pass-pass lagik.. Tok guru lari.. Hakhakhak.. lol!


_________________

Demi semua yang aKu jalani bersamaMu
Ku
ingin kaMu jadi milikKu
Ku
ingin kaMu disampingKu
kerana...

I U
______________________________________________________
Information is Shareable; Information Sharing is Caring; Caring is Loving

4 Re: HTML try try on 3/21/2009, 12:28 pm

nottietouille

avatar
hehe..
ni mesti kes tido tyme lctre nih

5 Re: HTML try try on 3/21/2009, 12:35 pm

Crystal

avatar
Moderator
Moderator
nottietouille wrote:hehe..
ni mesti kes tido tyme lctre nih
Hehe.. Mne taw nih.. Cool


_________________

Demi semua yang aKu jalani bersamaMu
Ku
ingin kaMu jadi milikKu
Ku
ingin kaMu disampingKu
kerana...

I U
______________________________________________________
Information is Shareable; Information Sharing is Caring; Caring is Loving

6 Re: HTML try try on 3/21/2009, 12:42 pm

nottietouille

avatar
kn ke kt class ad cctv

7 Re: HTML try try on 3/21/2009, 12:46 pm

Crystal

avatar
Moderator
Moderator
nottietouille wrote:kn ke kt class ad cctv
Ade cctv, tapi apa pasal kes OHP hilang 3 bijik ari tuh?? Cctv utk sekodeng org ke, utk jage security brg2 clas?


_________________

Demi semua yang aKu jalani bersamaMu
Ku
ingin kaMu jadi milikKu
Ku
ingin kaMu disampingKu
kerana...

I U
______________________________________________________
Information is Shareable; Information Sharing is Caring; Caring is Loving

8 Re: HTML try try on 3/27/2009, 2:01 am

LaNz89

avatar
cctv utk sk0deng 0rg la crys...
=p

9 Re: HTML try try on 3/27/2009, 11:01 pm

saGhu

avatar
sapo la si pencuri tu..menyusah kan aku nak blaja je

10 Re: HTML try try on 3/28/2009, 9:11 pm

nottietouille

avatar
saGhu wrote:sapo la si pencuri tu..menyusah kan aku nak blaja je


kalo aku kne repeat mna2 paper sem ni mmg aku xkn mafkn spe tg curik tu

11 Re: HTML try try on 3/29/2009, 12:09 am

Crystal

avatar
Moderator
Moderator
nottietouille wrote:kalo aku kne repeat mna2 paper sem ni mmg aku xkn mafkn spe tg curik tu
Ceh.. Pencuri tu skg tgh bersuka ria dgn duit hasil jualan projecter tu..


_________________

Demi semua yang aKu jalani bersamaMu
Ku
ingin kaMu jadi milikKu
Ku
ingin kaMu disampingKu
kerana...

I U
______________________________________________________
Information is Shareable; Information Sharing is Caring; Caring is Loving

12 Re: HTML try try on 3/29/2009, 1:41 am

saGhu

avatar
aku rasa la...si pencuri tu bukak warung makan...sebab dia nak letak benda tu kat kedai dia utk menarik perhatian oram ramai supaya makan kedai dia sambil tgk tb.

13 Re: HTML try try on 3/29/2009, 5:20 am

nottietouille

avatar
saGhu wrote:aku rasa la...si pencuri tu bukak warung makan...sebab dia nak letak benda tu kat kedai dia utk menarik perhatian oram ramai supaya makan kedai dia sambil tgk tb.


pasang EPL

14 Re: HTML try try on 3/30/2009, 5:59 pm

saGhu

avatar
lalalallaaa albino

Sponsored content


Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum