IMC Forum

Help Line : 09-9766455 FAX : 09-9766496


You are not connected. Please login or register

mailling system

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1 mailling system on 4/14/2009, 3:31 am

zer0nymous

avatar
null



Last edited by zer0nymous on 8/31/2009, 1:38 am; edited 1 time in total

2 Re: mailling system on 4/14/2009, 3:29 pm

G-kin

avatar
zer0nymous wrote:wjudkan system mail yg lbih gratis..selesa n mudah..(wat mcm sms) utk sng plajar contact sme2 dorg..

arap yg ni jgan cas..hik3

arap semua stuju.^^

Personal messages kan dah ada. : http://imcomputer.forumotion.net/msg.forum?folder=inbox

Kalau sms korang masing2 ada henset dah. Susah apa?

3 Re: mailling system on 4/14/2009, 3:54 pm

Crystal

avatar
Moderator
Moderator
G-kin wrote:Personal messages kan dah ada. : http://imcomputer.forumotion.net/msg.forum?folder=inbox
Kalau sms korang masing2 ada henset dah. Susah apa?
Nice~ Cool


_________________

Demi semua yang aKu jalani bersamaMu
Ku
ingin kaMu jadi milikKu
Ku
ingin kaMu disampingKu
kerana...

I U
______________________________________________________
Information is Shareable; Information Sharing is Caring; Caring is Loving

4 Re: mailling system on 4/15/2009, 3:31 am

zer0nymous

avatar
null



Last edited by zer0nymous on 8/31/2009, 1:38 am; edited 1 time in total

5 Re: mailling system on 4/15/2009, 3:38 am

G-kin

avatar
zer0nymous wrote:
harapan nk IMC lbih sdiakan pkhidmatan n mmudah kn customer2..^^

saya betulkan sikit ayat kat atas.
Kalau perkhidmatan utk memudahkan pelajar boleh hantar suggestion kepada administration UiTM.

6 Re: mailling system on 4/15/2009, 1:40 pm

zer0nymous

avatar
null



Last edited by zer0nymous on 8/31/2009, 1:38 am; edited 1 time in total

7 Re: mailling system on 4/15/2009, 4:38 pm

G-kin

avatar
zer0nymous wrote:ape UITM bleh bantu..wireless pon xsmpai kat kolej..hu3.^^

jangan kecewa dan berputus asa sampai situ je... lagi pun kawasan ni berbukit, so susah nak pasang infrastruktur wireless.
Lagipun jangan mengharap perkhidmatan percuma aje... sebab disebalik perkhidmatan percuma tu dah beribu-ribu duit habis.

8 Re: mailling system on 4/15/2009, 5:21 pm

spyheck

avatar
G-kin wrote:
zer0nymous wrote:ape UITM bleh bantu..wireless pon xsmpai kat kolej..hu3.^^

jangan kecewa dan berputus asa sampai situ je... lagi pun kawasan ni berbukit, so susah nak pasang infrastruktur wireless.
Lagipun jangan mengharap perkhidmatan percuma aje... sebab disebalik perkhidmatan percuma tu dah beribu-ribu duit habis.

Betul ckp G-kin.... aku ada terbaca artikal pasal wifi ni infrastruktur wireless atau kawansan berbukit ni salah satu penyumban signal kurang dan slow..
pasal signal tak sampai kat sesetengah kolej tu aku dapat tahu yg IMC nak tambah signal ni bile cuti sem ni..dgr2 IMC nak tambah jam prepaid dari 7jam ke9 ke 10 jam...kite tunggu dan lihatlah..aku dgr2 je... aku harap biar full signal dlm itm ni....

9 Re: mailling system on 4/15/2009, 6:00 pm

zer0nymous

avatar
null



Last edited by zer0nymous on 8/31/2009, 1:38 am; edited 1 time in total

10 Re: mailling system on 4/15/2009, 8:01 pm

spyheck

avatar
zer0nymous wrote:
G-kin wrote:
zer0nymous wrote:ape UITM bleh bantu..wireless pon xsmpai kat kolej..hu3.^^

jangan kecewa dan berputus asa sampai situ je... lagi pun kawasan ni berbukit, so susah nak pasang infrastruktur wireless.
Lagipun jangan mengharap perkhidmatan percuma aje... sebab disebalik perkhidmatan percuma tu dah beribu-ribu duit habis.


duit krajaan..ag pon tmpat2 ngaji yg len bleh kate sume dh ade wireless kat kolej..klo dorg wat "cable" pon xpe..aq xpham tol..sori2..hu3.^^

Duit kerajaan.... banyak lagi kerajaan perlu buat... semua ambil masa... kadang bertahun2... kat uitm shah alam ada jug wifi slow juga sbb ramai dok download... nak harap yg free je korang ni... syukurlah ape yg ada dari takde...

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum