IMC Forum

Help Line : 09-9766455 FAX : 09-9766496


You are not connected. Please login or register

Friend with a birthday within this week!

Go to page : 1, 2  Next

Go down  Message [Page 1 of 2]

Crystal

avatar
Moderator
Moderator
nottietouille !!
Bezdey ke 19..


_________________

Demi semua yang aKu jalani bersamaMu
Ku
ingin kaMu jadi milikKu
Ku
ingin kaMu disampingKu
kerana...

I U
______________________________________________________
Information is Shareable; Information Sharing is Caring; Caring is Loving

nottietouille

avatar
Crystal wrote:nottietouille !!
Bezdey ke 19..

tq....tq...tq...
mana hadiah???
aku ny hadiah mahal je...

nottietouille

avatar
Crystal wrote:nottietouille !!
Bezdey ke 19..

tq....tq...tq...
mana hadiah???
aku nk hadiah mahal je...

saGhu

avatar
aku tak nak bagi hadiah kat orang yang dah tua....

Crystal

avatar
Moderator
Moderator
Eh silap.. Umor nottietouille dah 99, nk masuk 100..


_________________

Demi semua yang aKu jalani bersamaMu
Ku
ingin kaMu jadi milikKu
Ku
ingin kaMu disampingKu
kerana...

I U
______________________________________________________
Information is Shareable; Information Sharing is Caring; Caring is Loving

nottietouille

avatar
Crystal wrote:Eh silap.. Umor nottietouille dah 99, nk masuk 100..

woi3, aku baru nk msk 19 ok..
still young..

nottietouille

avatar
saGhu wrote:aku tak nak bagi hadiah kat orang yang dah tua....

aku muda ag ok...
saGhu aku nk ko org petama bg adiah kt aku

Crystal

avatar
Moderator
Moderator
nottietouille !!
Nnt mak ko bg adiah ape ek?
Keta mercedes ke? Hehehe..


_________________

Demi semua yang aKu jalani bersamaMu
Ku
ingin kaMu jadi milikKu
Ku
ingin kaMu disampingKu
kerana...

I U
______________________________________________________
Information is Shareable; Information Sharing is Caring; Caring is Loving

nottietouille

avatar
Crystal wrote:nottietouille !!
Nnt mak ko bg adiah ape ek?
Keta mercedes ke? Hehehe..

aku x mengharap pun adiah dari mama aku..
kaseh syg yg die bg tu adlh adiah yg plg istemewa die bg kt aku..
i love my mama...

Crystal

avatar
Moderator
Moderator
My mama, passed away a few years ago.............................................................................................


_________________

Demi semua yang aKu jalani bersamaMu
Ku
ingin kaMu jadi milikKu
Ku
ingin kaMu disampingKu
kerana...

I U
______________________________________________________
Information is Shareable; Information Sharing is Caring; Caring is Loving

nottietouille

avatar
Crystal wrote:My mama, passed away a few years ago.............................................................................................


crystal, jom kongsi mama ngan aku..aku sudi...

saGhu

avatar
nottietouille wrote:
saGhu wrote:aku tak nak bagi hadiah kat orang yang dah tua....

aku muda ag ok...
saGhu aku nk ko org petama bg adiah kt aku


boleh....nnt mlm....aku letak hadiah kat pintu d04,mung gi ambik situ la deh..aku sakuk kat pagar dlm supik meroh

nottietouille

avatar
saGhu wrote:
boleh....nnt mlm....aku letak hadiah kat pintu d04,mung gi ambik situ la deh..aku sakuk kat pagar dlm supik meroh


ok bereh..nati aku g amik..ingt, hadioh mahal deh..hadiah muroh aku x laye

Crystal

avatar
Moderator
Moderator
nottietouille..
Hadiah mahal tu minimum bape ringgit? Heheh..


_________________

Demi semua yang aKu jalani bersamaMu
Ku
ingin kaMu jadi milikKu
Ku
ingin kaMu disampingKu
kerana...

I U
______________________________________________________
Information is Shareable; Information Sharing is Caring; Caring is Loving

saGhu

avatar
nottietouille wrote:
saGhu wrote:
boleh....nnt mlm....aku letak hadiah kat pintu d04,mung gi ambik situ la deh..aku sakuk kat pagar dlm supik meroh


ok bereh..nati aku g amik..ingt, hadioh mahal deh..hadiah muroh aku x laye


megi sudoh la dgn mung tu...milih teh

nottietouille

avatar
Crystal wrote:nottietouille..
Hadiah mahal tu minimum bape ringgit? Heheh..


minimum aku trima rm100 je..
below tu x dilayan....

nottietouille

avatar
saGhu wrote:
megi sudoh la dgn mung tu...milih teh


nottietouille x mkn megi......megi murah....

Crystal

avatar
Moderator
Moderator
nottietouille.. !!
Hepi bezdey !!!
gud luck for final.. =)


_________________

Demi semua yang aKu jalani bersamaMu
Ku
ingin kaMu jadi milikKu
Ku
ingin kaMu disampingKu
kerana...

I U
______________________________________________________
Information is Shareable; Information Sharing is Caring; Caring is Loving

nottietouille

avatar
Crystal wrote:nottietouille.. !!
Hepi bezdey !!!
gud luck for final.. =)


Ahhhhh!!!!
post ni x dtrima sbb blum msk ari jadi aku

putrie

avatar
nottietouille wrote:
Crystal wrote:nottietouille..
Hadiah mahal tu minimum bape ringgit? Heheh..


minimum aku trima rm100 je..
below tu x dilayan....


sesungguhnyer.....hadiah yg paling berharga dan x ternilai.....ialah ingatan ikhlas trhadap sesorang tu.....
dan jugak keikhlasan dlam mem'wish'kan birthday kpada nya.........

farz89

avatar
hadiah terbaik?doa r..doa utk kjayaan n ksihatan..bg hadiah kbendaan lama2 hlg..xthn lama..huhu

Crystal

avatar
Moderator
Moderator
nottietouille wrote:Ahhhhh!!!!
post ni x dtrima sbb blum msk ari jadi aku
Sampai atiii..... Crying or Very sad
Org tkut x smpat utk smpaikan ucapan hari jadi..
nottietouille <-- Dia x menghargaii...


_________________

Demi semua yang aKu jalani bersamaMu
Ku
ingin kaMu jadi milikKu
Ku
ingin kaMu disampingKu
kerana...

I U
______________________________________________________
Information is Shareable; Information Sharing is Caring; Caring is Loving

nottietouille

avatar
Crystal wrote:
nottietouille wrote:Ahhhhh!!!!
post ni x dtrima sbb blum msk ari jadi aku
Sampai atiii..... Crying or Very sad
Org tkut x smpat utk smpaikan ucapan hari jadi..
nottietouille <-- Dia x menghargaii...

hehehehe...
thanx crys!!!i lab u

putrie

avatar
huuuuuuuu.......ehem2.......

hepi besday to u...hepi besday to u........
hepi besday to nottie.................heeeeppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii besdat toooooooooooo uuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!

terima ksih2...............

nottietouille

avatar
putrie wrote:huuuuuuuu.......ehem2.......

hepi besday to u...hepi besday to u........
hepi besday to nottie.................heeeeppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii besdat toooooooooooo uuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!

terima ksih2...............


heheh....
tq...tq...tq....
sayam putrie

Sponsored content


Back to top  Message [Page 1 of 2]

Go to page : 1, 2  Next

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum