IMC Forum

Help Line : 09-9766455 FAX : 09-9766496


You are not connected. Please login or register

Pelajar Ijazah Sarjana Muda Statistik UiTM Kelantan merangkap ahli2 kelab COMOBISTA...

Go down  Message [Page 1 of 1]

jenab89

avatar
farao
Bagi cadangan,kutukan, ejekan , pernyataan masalah, luahan perasaan kat cni (yang membina sahaja).

2 SOS on 4/21/2009, 9:59 pm

jenab89

avatar
So, ape aktiviti yg patut dibuat Sem dpn tuk kelab??? Bg cadangan..... Xkira sape2 pu n yg melihat post ini skarang especially Course nih affraid

putrie

avatar
jenab89 wrote:So, ape aktiviti yg patut dibuat Sem dpn tuk kelab??? Bg cadangan..... Xkira sape2 pu n yg melihat post ini skarang especially Course nih affraid


haa....putrie cadangkn kiter buat lwatan sambil blaja kt luar negara la plak...bestnyer,,,,pastu tuk dpat sponsor kite buat la keja kebajikn pape ker.........or..........sponsor dari mane2 bdan korporat..............

besttttttttttttttttt.........especially JAPAN!!!!!!!!!!............reason= negara yg maju dari sume segi...lebih2 lagi teknologi canggih n negara yg mmbangun......fighting!!!!!!!!!!!!

jenab89

avatar
Idea agak.......... belanja besar$ $gak.... arap duit poket Uitm sem dpn bertambah banyak 2k support banyak aktiviti, kalau aktiviti dlm scale kecik cam ner???

putrie

avatar
jenab89 wrote:Idea agak.......... belanja besar$ $gak.... arap duit poket Uitm sem dpn bertambah banyak 2k support banyak aktiviti, kalau aktiviti dlm scale kecik cam ner???


huhu...that's why kite kene cari sponsor.....kp yg bagi cdanagn,nati korang buat lawatn kt overc plak....

ermm........klu yg kecik2....buat...mcm opkim....ajar budak2 sek,,,,,or....diberi pendedahn tentang keje yg kite dpat apply yg sesuai ngan kos kiter.........or...........kite buat keje kebajikan kt mane2 kmpung yg trpencil,pedalaman lah....tolong pe yg patut,gotong-royong..keje kemasyarakatan gitu........

jenab89

avatar
Ari 2h buat family day kt pantai melawi. Sy nk cdangkan Sukan COMOBISTA kot. Bukan cam skaneka yg buat kt pantai 2h, tp lebih pada sukan, benda nie lum dibuat lg,

putrie

avatar
jenab89 wrote:Ari 2h buat family day kt pantai melawi. Sy nk cdangkan Sukan COMOBISTA kot. Bukan cam skaneka yg buat kt pantai 2h, tp lebih pada sukan, benda nie lum dibuat lg,

ermm..same gak...sukan,,,,,tapi lebih best klu aktiviti yg mlibatkan khidmat komuniti.........kita kan comobista...
community of bachelor in statistics.........kikik

jenab89

avatar
Busy sem dpn , 8 subjek kna ambek...

putrie

avatar
jenab89 wrote:Busy sem dpn , 8 subjek kna ambek...


yekew??

jenab89

avatar
Yerk. Sbb 2 lah klau bleh nk buat aktiviti xmelibatkan 'field trip' sgt.

putrie

avatar
jenab89 wrote:Yerk. Sbb 2 lah klau bleh nk buat aktiviti xmelibatkan 'field trip' sgt.



OOoooooooooooooo.ek....kalu camtu,kite maen2 explorace kt kampus kb je lah.....

gjoei

avatar
hahahaha....
men explorace kat kampus kb deh..
adooiii...
kreatif n inovatif tu..
xprnah dibuat org..
cadangan akan dibawa ketengah..
hu4

jenab89

avatar
Ktorang kan cbe buat smula Group COMOBISTA yg tertutup ....... jd lepas bukak, join jer... TQ

jenab89

avatar
Sementara 2h , masuk kt cni...


http://www.friendster.com/group/tabmain.php?gid=196233#

TQ

Sponsored content


Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum