IMC Forum

Help Line : 09-9766455 FAX : 09-9766496


You are not connected. Please login or register

ape yang best kat foodcourt?????

Go to page : 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 2]

1 ape yang best kat foodcourt????? on 4/25/2009, 2:50 pm

LaNvALdEaR

avatar
rmai org g fc..
org wat pe ek..
mkn...?
dating...?
ntah lah beta pn x tau....

2 Re: ape yang best kat foodcourt????? on 4/25/2009, 3:19 pm

G-kin

avatar
Ampun tuanku.
Walaupun patik tak pernah makan kat situ (tp pernah minum kat situ), menurut siasatan patik ramai yang ada kat foodcourt itu adalah majoritinya pelajar siswi dan couple2 yang tengah dating.

3 Re: ape yang best kat foodcourt????? on 4/25/2009, 3:32 pm

Crystal

avatar
Moderator
Moderator

Ampun Tuanku.
Tuanku maksudkan Foodcourt??
Ape tu Tuanku? Adakah ianya sejenis kueh ke?
X penah makan.. Haha..
Patik x suke pegi fc..Tuanku
___________________________________

66.45% - dating & makan2
15.31% - lepak dgn member2 & makan2
9.18% - makan saje
8.24% - skodeng & makan2
0.82% - study group & makan

*sumber: Bernama
Ampun Tuanku


_________________

Demi semua yang aKu jalani bersamaMu
Ku
ingin kaMu jadi milikKu
Ku
ingin kaMu disampingKu
kerana...

I U
______________________________________________________
Information is Shareable; Information Sharing is Caring; Caring is Loving

4 (",) on 4/26/2009, 1:52 am

admiralnusantara

avatar
aik?? ada gak yang tak gi foodcourt ek? aneh.. tapi kena trima akal gak..huhu..macam2..tapi yang best kat foodcourt LYCHEE SHAKE..tak percya try r lu..btol..tak tipu..tapi kalu tak nak gak.. try kuew tiew tomyam..aduh..skali makan nak agi..huhu

5 Re: ape yang best kat foodcourt????? on 4/26/2009, 1:37 pm

jenab89

avatar
Aku tgh tunggu menu baru, Holicks Shake.... HAHAHAHHAHA

6 (",) on 4/26/2009, 1:47 pm

admiralnusantara

avatar
horlick shake? bukan menu baru sayang..haha..kitorang dah biasa try..best..tapi bagi yang blum try..jom r..malam ni kat foodcourt..mesti korang excited nak try bandung cincau shake..best..dapat sejukkan badan yang PANAS..haha

7 Re: ape yang best kat foodcourt????? on 4/26/2009, 3:38 pm

jalanraya


ohoho...fudkot ade mace2 benda wat ak ske..
mace2 air bule terai.. ade kentang goreng
ngan wedges.. lagi ader lakse...lakse tu sedap sangt... lebey sedap drpde
dekat xxx...
tp ade anak makcik situ telah mnjadi musuh ak....die suker ketuk pale orang..
xgne pye bdk..ak da terai horlicks shake lme dah..huahaha.. bez,...
bandung cincau shake???kne pegi fudkot neh..

8 Re: ape yang best kat foodcourt????? on 4/26/2009, 3:43 pm

jenab89

avatar
Yeke.... xpasan... biasa tempah strawberry shake, xnampak menu Horlicks plak...

9 Re: ape yang best kat foodcourt????? on 4/27/2009, 1:02 am

nottietouille

avatar
jus susu tembikai gelas XXL kak ti plg best

10 Re: ape yang best kat foodcourt????? on 4/27/2009, 6:26 pm

jenab89

avatar
Nasik kukus xder kew??? malas nk berjalan jauh...

11 Re: ape yang best kat foodcourt????? on 4/27/2009, 10:17 pm

LaNvALdEaR

avatar
ade...tp x sdp sgt...

12 Re: ape yang best kat foodcourt????? on 4/27/2009, 11:18 pm

nottietouille

avatar
beger fc = RM1.00 sbijik...

13 (",) on 4/28/2009, 6:19 pm

admiralnusantara

avatar
emm..yummy2..malam ni gi fc lak..ha3x..em..pekerja kat situ baik..tapi da gak yang slalu nak nyakitkan hati..aduh..pedih..hahahaha..kalu kita order wat derk jer..tak gi baru tau..hahaha..

14 Re: ape yang best kat foodcourt????? on 4/29/2009, 7:37 pm

jenab89

avatar
admiralnusantara wrote:emm..yummy2..malam ni gi fc lak..ha3x..em..pekerja kat situ baik..tapi da gak yang slalu nak nyakitkan hati..aduh..pedih..hahahaha..kalu kita order wat derk jer..tak gi baru tau..hahaha..
Yeke, umm naseb baek la aku xkene, sbb jarang pegi...

15 Re: ape yang best kat foodcourt????? on 4/29/2009, 7:47 pm

jenab89

avatar
Aku rase chicken Chop kat FC sma dgn kat Dinner Night TR, kan???

16 hoho on 4/30/2009, 3:31 am

admiralnusantara

avatar
apa yang penting masa sambut besday kawan kat fc..
sorang pekeja fc memberi 1 kerjasama yang amat baik..
menjayakan game KOTAK BERACUN..
tq2

17 Re: ape yang best kat foodcourt????? on 4/30/2009, 3:49 pm

saGhu

avatar
pulut durian kat fc sedap...pergh....

18 Re: ape yang best kat foodcourt????? on 5/4/2009, 2:12 am

cahaya

avatar
nape mest dating kat fudcort malam2?....masih ada yang xsuka g fudcor. mcm ak la...

19 Re: ape yang best kat foodcourt????? on 5/4/2009, 3:23 am

Crystal

avatar
Moderator
Moderator
cahaya wrote:nape mest dating kat fudcort malam2?....masih ada yang xsuka g fudcor. mcm ak la...
Aku pun.. Mkn kat dining la free..


_________________

Demi semua yang aKu jalani bersamaMu
Ku
ingin kaMu jadi milikKu
Ku
ingin kaMu disampingKu
kerana...

I U
______________________________________________________
Information is Shareable; Information Sharing is Caring; Caring is Loving

20 Re: ape yang best kat foodcourt????? on 5/4/2009, 2:17 pm

saGhu

avatar
cahaya wrote:nape mest dating kat fudcort malam2?....masih ada yang xsuka g fudcor. mcm ak la...

mlm ni menimbulkan rase suasana romantik didalam kegelapan dgn cahaya malap yang diterangi cahaya rembulan yg menggamit perasaan kapel2 utim.

21 Re: ape yang best kat foodcourt????? on 5/7/2009, 1:29 pm

LaNvALdEaR

avatar
lalalalalalaa.......................mlm nie g fc........................bli fries................

22 Re: ape yang best kat foodcourt????? on 7/7/2009, 1:47 am

zer0nymous

avatar
tgok siswi la..cuci mata..

sng tol..^^

23 Re: ape yang best kat foodcourt????? on 9/8/2009, 5:24 pm

gary_danial

avatar
apa yg beznya...

nak kata makanan sedap templat lain ada lg sdap...mahal lg ada la kot...huhu

24 Re: ape yang best kat foodcourt????? on 9/8/2009, 8:58 pm

SaD

avatar
wrote:apa yg beznya...

nak kata makanan sedap templat lain ada lg sdap...mahal lg ada la kot...huhu

yg pegi sume ade niat lain....

bkn nk mkn je....

25 Re: ape yang best kat foodcourt????? on 9/16/2009, 6:44 pm

nottietouille

avatar
jom fc mlm ni

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 2]

Go to page : 1, 2  Next

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum