IMC Forum

Help Line : 09-9766455 FAX : 09-9766496


You are not connected. Please login or register

ape yang best kat foodcourt?????

Go to page : Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 2 of 2]

26 Re: ape yang best kat foodcourt????? on 9/16/2009, 11:06 pm

Babunlaut-sama

avatar
ko blanja ker? muehehehe....

27 Re: ape yang best kat foodcourt????? on 9/16/2009, 11:42 pm

spyheck

avatar
zer0nymous wrote:tgok siswi la..cuci mata..

sng tol..^^

betul2.. hehehe... Shocked Shocked

28 Re: ape yang best kat foodcourt????? on 10/3/2009, 7:46 pm

D

avatar
ak g fc cme nk mkn je....
bkn nk cuci mate...

29 Re: ape yang best kat foodcourt????? on 10/3/2009, 9:38 pm

SaD

avatar
D wrote:ak g fc cme nk mkn je....
bkn nk cuci mate...

sambil2 jpo kek... huhu

30 Re: ape yang best kat foodcourt????? on 10/5/2009, 10:58 am

nottietouille

avatar
sizzling fc kureng.... silent

31 Re: ape yang best kat foodcourt????? on 10/5/2009, 5:53 pm

D

avatar
nottietouille wrote:sizzling fc kureng.... silent
abis ap y besnyer?
smue kureng jer.... Rolling Eyes

32 Re: ape yang best kat foodcourt????? on 10/5/2009, 11:25 pm

LaNvALdEaR

avatar
D wrote:
nottietouille wrote:sizzling fc kureng.... silent
abis ap y besnyer?
smue kureng jer.... Rolling Eyes

mee sup kat kdai c sdp..

33 Re: ape yang best kat foodcourt????? on 10/6/2009, 3:20 pm

D

avatar
LaNvALdEaR wrote:
D wrote:
nottietouille wrote:sizzling fc kureng.... silent
abis ap y besnyer?
smue kureng jer.... Rolling Eyes

mee sup kat kdai c sdp..
oooo..mee sup...so ko kne blanje ak mee sup nt ye...

34 Re: ape yang best kat foodcourt????? on 10/7/2009, 2:21 am

LaNvALdEaR

avatar
D wrote:
LaNvALdEaR wrote:
D wrote:
nottietouille wrote:sizzling fc kureng.... silent
abis ap y besnyer?
smue kureng jer.... Rolling Eyes

mee sup kat kdai c sdp..
oooo..mee sup...so ko kne blanje ak mee sup nt ye...

masalah nye ko nk ke mkn kat fc???
haha

35 Re: ape yang best kat foodcourt????? on 10/7/2009, 3:36 am

D

avatar
LaNvALdEaR wrote:
D wrote:
LaNvALdEaR wrote:
D wrote:
nottietouille wrote:sizzling fc kureng.... silent
abis ap y besnyer?
smue kureng jer.... Rolling Eyes

mee sup kat kdai c sdp..
oooo..mee sup...so ko kne blanje ak mee sup nt ye...

masalah nye ko nk ke mkn kat fc???
haha
nk ler...nt ak gtau ble..
ko 2 jgn xjd plk... Razz

36 Re: ape yang best kat foodcourt????? on 10/7/2009, 4:28 am

CrysJr

avatar
Moderator
Moderator
amboi2.. mtk kbenaran dgn abg nye dlu.. ecece.. Razz

37 Re: ape yang best kat foodcourt????? on 10/7/2009, 1:33 pm

D

avatar
CrysJr wrote:amboi2.. mtk kbenaran dgn abg nye dlu.. ecece.. Razz
xyah nk mntak...dy da stuju.. Razz

38 Re: ape yang best kat foodcourt????? on 10/7/2009, 7:19 pm

nottietouille

avatar
lanvendear, jom kuar fc ag..
ari tu x smpt nk ckp lme2 pn..
nnt awk blnje sy nsi krabu,
sy blnje awk air

39 Re: ape yang best kat foodcourt????? on 10/8/2009, 4:40 pm

choc0late

avatar
megi t0myam kedai c best.. Very Happy

40 best pe on 3/4/2010, 7:57 pm

zulhelmi


korang kne la pkr + skit... kate la x food cort 2. mane korang nak makn mlm2 selain dari dining.. korang kenu syukur la pe yg uitm dk wak... dye da bg kt blajr pun da kre ok la ni.. org nk tlg kt... kt tlg ah dorang blk.... bg smbgan naekkan name u ke ... ni kejaan mengutuk n komplain je pndai..

41 Re: ape yang best kat foodcourt????? on 3/6/2010, 2:33 am

LaNvALdEaR

avatar
zulhelmi wrote:korang kne la pkr + skit... kate la x food cort 2. mane korang nak makn mlm2 selain dari dining.. korang kenu syukur la pe yg uitm dk wak... dye da bg kt blajr pun da kre ok la ni.. org nk tlg kt... kt tlg ah dorang blk.... bg smbgan naekkan name u ke ... ni kejaan mengutuk n komplain je pndai..


wow zul...
bgus2...
keep up da good work...
skong mu dri blkng...
hekhekhek

42 mesti la pegi lepak on 4/20/2010, 3:24 am

apiz


korang ni macm2.....jgn menyibuk,buat keje masing2....xkn nak dating kat BIRDA mlam2.cuba la pk

apiz


zulhelmi wrote:korang kne la pkr + skit... kate la x food cort 2. mane korang nak makn mlm2 selain dari dining.. korang kenu syukur la pe yg uitm dk wak... dye da bg kt blajr pun da kre ok la ni.. org nk tlg kt... kt tlg ah dorang blk.... bg smbgan naekkan name u ke ... ni kejaan mengutuk n komplain je pndai..

44 Re: ape yang best kat foodcourt????? on 4/21/2010, 1:13 am

LaNvALdEaR

avatar
apiz wrote:korang ni macm2.....jgn menyibuk,buat keje masing2....xkn nak dating kat BIRDA mlam2.cuba la pk


sape dating kar birda???
dah la glap..
cam xdew tmpt len nk brdating...
x tkut antu kew...hekhekhek

45 insaf la... on 4/22/2010, 5:02 pm

zulhelmi


bkn takt antu tp nak buat bnda lain la 2.. ish2.. kita org islam la...
siswi jgn la suke2 ati bg sume kat pkwe ko 2.. pkwe bkn suami...

46 Re: ape yang best kat foodcourt????? on 4/28/2010, 4:34 am

miss_L

avatar
eee...x senonoh tol la..
memalukan jew...
pale

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 2 of 2]

Go to page : Previous  1, 2

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum