IMC Forum

Help Line : 09-9766455 FAX : 09-9766496


You are not connected. Please login or register

IMC???????????????????????? helppppppppppppp

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

neskobeng

avatar
Neskobeng,
UiTM Mache..

kepada:
GENERASI IMC
Bukit Ilmu,
Machang. 11 Julai 2009

Tuan,

Harapan Menggunung Tingginya

Saya Sebagaimana di atas.

2. GENERASI IMC tolong upload updater secara percuma...

3. Contohnya,updater avira ke...kapersky...NOD32....n so on...

4. Kerjasama Pihak IMC amatlah KAMI hargai

Yang Benar,
Neskobeng..

Admin

avatar
Admin
neskobeng wrote:Neskobeng,
UiTM Mache..

kepada:
GENERASI IMC
Bukit Ilmu,
Machang. 11 Julai 2009

Tuan,

Harapan Menggunung Tingginya

Saya Sebagaimana di atas.

2. GENERASI IMC tolong upload updater secara percuma...

3. Contohnya,updater avira ke...kapersky...NOD32....n so on...

4. Kerjasama Pihak IMC amatlah KAMI hargai

Yang Benar,
Neskobeng..

Salam warga uitm.. untuk buka port free kepada update antivirus secara percuma akan memerlukan Bandwith yang besar,setiap file update sekurang-sekurangnya 10 hingga 50mb untuk di muat turun cuba bayangkan jumlah pengguna yang ramai memuat turun dalam satu-satu masa yang sama dan ini menyebabkan kesesakan laluan internet.. harap maklum..


_________________
IMC Admin

neskobeng

avatar
Admin wrote:
neskobeng wrote:Neskobeng,
UiTM Mache..

kepada:
GENERASI IMC
Bukit Ilmu,
Machang. 11 Julai 2009

Tuan,

Harapan Menggunung Tingginya

Saya Sebagaimana di atas.

2. GENERASI IMC tolong upload updater secara percuma...

3. Contohnya,updater avira ke...kapersky...NOD32....n so on...

4. Kerjasama Pihak IMC amatlah KAMI hargai

Yang Benar,
Neskobeng..

Salam warga uitm.. untuk buka port free kepada update antivirus secara percuma akan memerlukan Bandwith yang besar,setiap file update sekurang-sekurangnya 10 hingga 50mb untuk di muat turun cuba bayangkan jumlah pengguna yang ramai memuat turun dalam satu-satu masa yang sama dan ini menyebabkan kesesakan laluan internet.. harap maklum..

kalau sharing folder?kemungkinan lebih rangan...
pepun terbaikkk..k

player

avatar
BETUL3...........SATU LG TULIS PERCUMA 10 MENET TP WA TENGOK 5 MENET JE.......APE NI BRO TAK BEST LA TIPU-TIPU,,,,,,,,,,,,,SILA BERI PERHATIAN''''''''''''''''''''''''''

neskobeng

avatar
sokong2....lau nak bg 5mnit ckp je 5minit.. lau 20 minit lg best ni....hehehe..

6 ok.. on 7/19/2009, 10:00 am

Admin

avatar
Admin
player wrote:BETUL3...........SATU LG TULIS PERCUMA 10 MENET TP WA TENGOK 5 MENET JE.......APE NI BRO TAK BEST LA TIPU-TIPU,,,,,,,,,,,,,SILA BERI PERHATIAN''''''''''''''''''''''''''


Maaflah kami tak perasan... sekarang kami dah buka untuk 10 minit..


_________________
IMC Admin

neskobeng

avatar
tq2

choc0late

avatar
0wh.. ye ar.. skg bru blh bka 10 min. TQ IMC..

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum