IMC Forum

Help Line : 09-9766455 FAX : 09-9766496


You are not connected. Please login or register

Sudah kah anda bersedia untuk Ubuntu 9.10?

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

zer0nymous

avatar
Bersedia lah dan nantikan Ubuntu Karmic Koala!!!!

sedia dengan launchpad ato cd kosong..hak3

lg berita=
https://lists.ubuntu.com/archives/ubuntu-devel-announce/2009-February/000536.html
http://www.ubuntu.com/testing/karmic/alpha2

29 oktober(2009) ni,bleh la test sdiri

G-kin

avatar
Itu pun kalau pihak canonical bg lg order cd free diaorang. Sebab aku pernah buat order sekali, kali kedua aku order tak dapat.

Ada distributor kat Malaysia (jomlinux.com), harga dia RM29.

zer0nymous

avatar
G-kin wrote:Itu pun kalau pihak canonical bg lg order cd free diaorang. Sebab aku pernah buat order sekali, kali kedua aku order tak dapat.

Ada distributor kat Malaysia (jomlinux.com), harga dia RM29.


rse nyer ubuntu dh jnji yg brg dia djamin free..

mslh request cd 2 normal la..coz kwn aq mntak pon ade yg xsmpai..dier cm plih rambang jgak rse nyer.tp stkat ni,sjak FF,aq order,dpt jer slalu..xpnah ade mslh..lpas aq install,aq bg kat kwn2 yang mne nk gne..xkn nk tiap2 sorg ada 1..nk wat koleksi ker???hu3...^^

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum