IMC Forum

Help Line : 09-9766455 FAX : 09-9766496


You are not connected. Please login or register

lagi isu gempar pada IMC Hotspot TR A

Go down  Message [Page 1 of 1]

diey0sa


null



Last edited by diey0sa on 10/30/2009, 1:56 pm; edited 1 time in total

G-kin

avatar
dan kalau awak nk promote blog pun, tak payah pakai title "lagi isu gempar pada IMC Hotspot TR A
" atau yang seumpamanya... Rasanya takde kaitan pun.

Dah kalau speed IMC laju sekalipun, x perlu heran. Sbb walaupun user x dpt max. speed, still user akan dapat speed yg adil, kalau x ada orang yang salah guna hotspot IMC untuk kepentingan sendiri.

Berita gempar? Ah ye... saya xleh connect ke hotspot yg namanya IMC Hotspot TR A, sedangkan member saya tu boleh. Itu yang gempar tu.

diey0sa


G-kin wrote:dan kalau awak nk promote blog pun, tak payah pakai title "lagi isu gempar pada IMC Hotspot TR A
" atau yang seumpamanya... Rasanya takde kaitan pun.

Dah kalau speed IMC laju sekalipun, x perlu heran. Sbb walaupun user x dpt max. speed, still user akan dapat speed yg adil, kalau x ada orang yang salah guna hotspot IMC untuk kepentingan sendiri.

Berita gempar? Ah ye... saya xleh connect ke hotspot yg namanya IMC Hotspot TR A, sedangkan member saya tu boleh. Itu yang gempar tu.

sy smbl2 nk bkongsi ilmu and nk cari ilmu...

xleh connect IMC 2 mgkin isu yg lpas2(mskin msa IMC maintain sistem dier)

agak nyer la..or sy clap kot..sy xtau sgt psal IMC

CrysJr

avatar
Moderator
Moderator
gua terkejut beb..
lu pya citer mmg gmpaq siot.. affraid

diey0sa


null



Last edited by diey0sa on 10/30/2009, 2:01 pm; edited 1 time in total

gary_danial

avatar
igtkan ape td...

wat suspens je...

diey0sa


null



Last edited by diey0sa on 10/30/2009, 1:59 pm; edited 1 time in total

Babunlaut-sama

avatar
diey0sa wrote:
gary_danial wrote:igtkan ape td...

wat suspens je...

yg latest psal speed IMC..nati psal UITM plak..pkat2 kita tgok sistem skuriti UITM yg sgt2 lmah.tp sy xdeface coz sy bkan hacker..xnk rosakkan ape2 cme hrapkan admin nyer sdar ttg security sistem dier..xder niat len slaen 2..

lemah mcm mna tuh mskud ko?

diey0sa


null



Last edited by diey0sa on 10/30/2009, 1:59 pm; edited 1 time in total

Babunlaut-sama

avatar
cuba citer skit pasal holes tuh....
aku nub bab2 komputer nih....
baru nk blajar katakan...

p/s pc kat bilik aku guna pentium 4 jer.... affraid

diey0sa


null



Last edited by diey0sa on 10/30/2009, 1:59 pm; edited 1 time in total

Babunlaut-sama

avatar
plak dah.... citer jer kat sini... xpun copy paste jer kat sini...
aku xbeli topup imc nk usha blog tuh... bounce

CrysJr

avatar
Moderator
Moderator
ade ke org yg nk dtg mlawat blog tu?? Suspect

diey0sa


null



Last edited by diey0sa on 10/30/2009, 1:59 pm; edited 1 time in total

diey0sa


null



Last edited by diey0sa on 10/30/2009, 2:00 pm; edited 1 time in total

CrysJr

avatar
Moderator
Moderator
diey0sa wrote:
CrysJr wrote:ade ke org yg nk dtg mlawat blog tu?? Suspect
blog utk org share ape2 jer..sape2 yg plukan ilmu 2,dorg bleh gune..depend,..
o0o0o0o0oooooooo.....
aku ade cadangan.. cube try test wat poll sape2 pnah masuk blog tu.
nk tgk statistik.. cyclops

spyheck

avatar
CrysJr wrote:
diey0sa wrote:
CrysJr wrote:ade ke org yg nk dtg mlawat blog tu?? Suspect
blog utk org share ape2 jer..sape2 yg plukan ilmu 2,dorg bleh gune..depend,..
o0o0o0o0oooooooo.....
aku ade cadangan.. cube try test wat poll sape2 pnah masuk blog tu.
nk tgk statistik.. cyclops

betul juga kau buatlah aku tak reti..

diey0sa


spyheck wrote:
CrysJr wrote:
diey0sa wrote:
CrysJr wrote:ade ke org yg nk dtg mlawat blog tu?? Suspect
blog utk org share ape2 jer..sape2 yg plukan ilmu 2,dorg bleh gune..depend,..
o0o0o0o0oooooooo.....
aku ade cadangan.. cube try test wat poll sape2 pnah masuk blog tu.
nk tgk statistik.. cyclops

betul juga kau buatlah aku tak reti..

bnda 2 depend kat org nk wat ke x,..bnda ni bgntung cmne korg bg pndgan dr segi attack and defend..

cntoh plg senang=
ape kegunaan anti virus and ape kbaikan virus..virus ni bkan nyer xbguna n pmbuat virus ni bkan la jhat sepnuhnya..try tgok dr sudut yg len..

Sponsored content


Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum