IMC Forum

Help Line : 09-9766455 FAX : 09-9766496


You are not connected. Please login or register

knape skang nih imc dah xder window tuk logout...

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

@rtikus

avatar
aku kdg kala beli gak kad imc ni... tapi mslh nyer knaper semester nih dah x kuar dah window tuk logout..
aq raser mcn cepat jer tempoh masa kad aq habis...

.............so admin mcn mna cra nk logout dri imc nih........... Sad

Admin

avatar
Admin
@rtikus wrote:aku kdg kala beli gak kad imc ni... tapi mslh nyer knaper semester nih dah x kuar dah window tuk logout..
aq raser mcn cepat jer tempoh masa kad aq habis...

.............so admin mcn mna cra nk logout dri imc nih........... Sad

ada.. cube baca di IMComp Service -> customer care -> Peraturan Hotspot dlm tu ada cara nak on kan popup siap da gambar sekali...

biasalah masa awk akan rasa tempoh masa cepat habis bile kite leka ber internet..


_________________
IMC Admin

diey0sa


@rtikus wrote:aku kdg kala beli gak kad imc ni... tapi mslh nyer knaper semester nih dah x kuar dah window tuk logout..
aq raser mcn cepat jer tempoh masa kad aq habis...

.............so admin mcn mna cra nk logout dri imc nih........... Sad


or try=http://www.imc-hotspot.wifi/status

dbs_gurlz

avatar
kdg2 tue,kt da log out...
tp nanty dye log in sndri balek..
pelik2..

diey0sa


dbs_gurlz wrote:kdg2 tue,kt da log out...
tp nanty dye log in sndri balek..
pelik2..


klo mslah teknikal,mgkin sbb java script nyer..(xpasti sgt coz xgne prepaid IMC)

or mgkin ada faktor2 len coz sy xtahu kdaan..

Admin

avatar
Admin
dbs_gurlz wrote:kdg2 tue,kt da log out...
tp nanty dye log in sndri balek..
pelik2..

awak mungkin ada save password,mungkin bile awak masuk kan password dan username browse ada tanye nak save user dan password atau tak..


_________________
IMC Admin

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum