IMC Forum

Help Line : 09-9766455 FAX : 09-9766496


You are not connected. Please login or register

poor me...ari ni baru prasan psal "IMC trial mode"

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

diey0sa


null



Last edited by diey0sa on 3/5/2010, 9:08 pm; edited 1 time in total

spyheck

avatar
diey0sa wrote:td login IMC n tgok page cm xder beza jer tp tgok bek2, "klik di sini" dh xder...
nape IMC buang??dier buang "source" atau xder trus "service" 2??(sy xcek lg..cek ngan script .php sy mgkin dpt tau)
klo mmg dh xder versi trial,xleh la sy surfing gne trial mode??(mgkin kne gune teknik len..mgkin working)
byk kne explore..klo bleh nk elak dr amik connection org len(still hrmat prvacy org) scra bnar nya,mikrotik ni hbat jgak security nyer..(ape2 bnde pon bgntung pada org yg gne nyer..)
ape2 pon mlas nk fkir sgt psal bypass IMC ni,lbih bek setting box sy..hu3..

ni kau punye pasal lah sampai aku tak boleh gune trial.. arrr geram nye aku... nilah nak bijak sangat...aku ada baca semua topic kau ni mcm nak merosakan je bukan nak menbantu.. agak2lah wee aku nak gune yg trial ni pun time emergency jee.. otak sungguh... IMC buka lah balik yg trial plzzz..... ben je die ni..

CrysJr

avatar
Moderator
Moderator
diey0sa wrote:td login IMC n tgok page cm xder beza jer tp tgok bek2, "klik di sini" dh xder...
nape IMC buang??dier buang "source" atau xder trus "service" 2??(sy xcek lg..cek ngan script .php sy mgkin dpt tau)
klo mmg dh xder versi trial,xleh la sy surfing gne trial mode??(mgkin kne gune teknik len..mgkin working)
byk kne explore..klo bleh nk elak dr amik connection org len(still hrmat prvacy org) scra bnar nya,mikrotik ni hbat jgak security nyer..(ape2 bnde pon bgntung pada org yg gne nyer..)
ape2 pon mlas nk fkir sgt psal bypass IMC ni,lbih bek setting box sy..hu3..
buat2 xtaw plak..
bkn ko ke punca nye??
Evil or Very Mad

diey0sa


null



Last edited by diey0sa on 3/5/2010, 9:08 pm; edited 1 time in total

CrysJr

avatar
Moderator
Moderator
lbih bek setting box ko.. afro

diey0sa


null



Last edited by diey0sa on 3/5/2010, 9:08 pm; edited 1 time in total

dbs_gurlz

avatar
dah2 la dieyosa...
ckup la..
nanty x psal2 warga IMC jd mrh...

@ @ @ @

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum