IMC Forum

Help Line : 09-9766455 FAX : 09-9766496


You are not connected. Please login or register

FREE IMC PADA ARI MGGU

HAPPY WEEKDAY :) (free IMC pd ari mggu)

40% 40% [ 2 ]
60% 60% [ 3 ]
Total Votes : 5

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1 FREE IMC PADA ARI MGGU on 9/8/2009, 10:20 pm

diey0sa


[NULL]



Last edited by diey0sa on 9/17/2014, 12:47 am; edited 1 time in total

2 Re: FREE IMC PADA ARI MGGU on 9/8/2009, 11:04 pm

G-kin

avatar
Hehehe... mcm2 la engko ni...
Even internet service provider sendiri pun x pernah buat mcm ni.

3 Re: FREE IMC PADA ARI MGGU on 9/8/2009, 11:15 pm

diey0sa


[NULL]



Last edited by diey0sa on 9/17/2014, 12:49 am; edited 1 time in total

4 Re: FREE IMC PADA ARI MGGU on 9/12/2009, 12:06 am

Babunlaut-sama

avatar
hehehehe.....omoshiroi.... farao

5 Re: FREE IMC PADA ARI MGGU on 9/12/2009, 2:44 am

diey0sa


Babunlaut-sama wrote:hehehehe.....omoshiroi.... farao

hak3..brape lme IMC dpat btahan??ape cara IMC akan gne kan??

6 Re: FREE IMC PADA ARI MGGU on 9/12/2009, 10:52 am

spyheck

avatar
diey0sa wrote:
Babunlaut-sama wrote:hehehehe.....omoshiroi.... farao

hak3..brape lme IMC dpat btahan??ape cara IMC akan gne kan??

aku kurang bersetujulah... sbb ape bile ada yang free pun akan menjadikan IMC jadi lambat tambah2 mintak buat hari minggu mesti nak masuk internet lagi lambat.. tengok mcm wifi itm punye dikolej kan lambat nak masuk satu website pun berpeluh aku tunggu.. baik tak payah.. bende free ni die org tak ambil perhatian sangat pada bende2 free ni.. mcm sekarang wifi itm free sampai sekaang tak boleh nak gune... kau ckp nak sokong IMC tapi aku tengok kau mcm nak menjatuhkan IMC je.. kite kan sama melayu tak baik ooii.. aku gune IMC ni pun slow taklah mane cume ada waktu2 tertentu je..

bagi aku lah baik dari berbayar dari yg free yg ada masalah..

7 Re: FREE IMC PADA ARI MGGU on 9/13/2009, 2:36 am

diey0sa


spyheck wrote:
diey0sa wrote:
Babunlaut-sama wrote:hehehehe.....omoshiroi.... farao

hak3..brape lme IMC dpat btahan??ape cara IMC akan gne kan??

aku kurang bersetujulah... sbb ape bile ada yang free pun akan menjadikan IMC jadi lambat tambah2 mintak buat hari minggu mesti nak masuk internet lagi lambat.. tengok mcm wifi itm punye dikolej kan lambat nak masuk satu website pun berpeluh aku tunggu.. baik tak payah.. bende free ni die org tak ambil perhatian sangat pada bende2 free ni.. mcm sekarang wifi itm free sampai sekaang tak boleh nak gune... kau ckp nak sokong IMC tapi aku tengok kau mcm nak menjatuhkan IMC je.. kite kan sama melayu tak baik ooii.. aku gune IMC ni pun slow taklah mane cume ada waktu2 tertentu je..

bagi aku lah baik dari berbayar dari yg free yg ada masalah..


tq2..itu sbb nya sy wat poll..nk dgar suara ati plggn IMC

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum