IMC Forum

Help Line : 09-9766455 FAX : 09-9766496


You are not connected. Please login or register

kpd admin IMC

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1 kpd admin IMC on 10/30/2009, 2:07 pm

diey0sa


[NULL]



Last edited by diey0sa on 9/17/2014, 12:56 am; edited 1 time in total

2 Re: kpd admin IMC on 10/30/2009, 5:50 pm

Admin

avatar
Admin
diey0sa wrote:sy nk test bnda baru..sila slalu cek sistem ada or time2 anda free..
sila slalu tkar kata laluan anda.(sy xkn sniff mase 2)

game = DarkIMC
yg ni xkn jd cm skill tkar mac..sy akn wat snyap jer smpai sy abis main

klo xkbratan,sila post psal security bru psal sistem anda

***AFK..i will not reply***

mcm nilah cube gune perkhidmatan IMC secara sihat... disebabkan nak cubaan system awk pada system IMC akan menyebakan laluan internet slow dan banyak lagi gangguan yg dihadapi oleh pelajar2 lain...

dari pemantauan kami kolej yg banyak menghadapi masalah internet adalah TAR.. setiap hari AP (acces point) kami mengalami hang dan gangguan signal penerimaan ke pelajar menjadi kabur.jika di bandingkan dengan kolej TR,THO dan DO tiada masalah hang pada setiap hari. kalau masalah hang terjadi pun dalam sebulan hanya 2 atau 3 sebulan sahaja..

Disetiap kolej saya akan memilih salah seorg JPK menjaga peralatan wifi IMC sekiranya ada gangguan seperti hang,plug takde power saya akan meminta tolong untuk selesaikan masalah itu.awk boleh tanya sendiri pada JPK TAR,TR,THO dan DO..

bukan saya tak hargai pertolongan awk, cuba awk fikirkan bile masa ini terjadi pihak IMC akan menanggung segala masalah ini yang disebabkan oleh awk cuba menbuat sesuatu pada system kami.sedangkan pihak kami telah sedaya upaya menyediakan perkhidmatan yang terbaik untuk semua pelajar2..malang sekali awk cuba merosakkan apa yang kami sediakan ini...

cubalah fikir pada pengguna yang lain jangan hanya pentingkan diri.....


_________________
IMC Admin

3 Re: kpd admin IMC on 10/31/2009, 12:45 pm

G-kin

avatar
diey0sa wrote:sy nk test bnda baru..sila slalu cek sistem ada or time2 anda free..
sila slalu tkar kata laluan anda.(sy xkn sniff mase 2)

game = DarkIMC
yg ni xkn jd cm skill tkar mac..sy akn wat snyap jer smpai sy abis main

klo xkbratan,sila post psal security bru psal sistem anda

***AFK..i will not reply***

*stare*

kalau ngko nk jadi penganalisis keselamatan sistem sekalipun, jgn wat naya harta org lain.

4 Re: kpd admin IMC on 11/1/2009, 6:58 am

sitoplasmat

avatar
diey0sa wrote:sy nk test bnda baru..sila slalu cek sistem ada or time2 anda free..
sila slalu tkar kata laluan anda.(sy xkn sniff mase 2)

game = DarkIMC
yg ni xkn jd cm skill tkar mac..sy akn wat snyap jer smpai sy abis main

klo xkbratan,sila post psal security bru psal sistem anda

***AFK..i will not reply***

diey0sa...utk info anda..setiap kali anda test @ hack dn sebagainya sistem wireless imc nei... telah menggangu pengguna lain utk melayari internet....segala skill anda tentang kefahaman anda berkenaan dgn sistem server amat kami banggakan..(walaupun berlambak tutorial pasal benda nei kat google)...cuma saya keliru kenapa perlu anda membantu IMC sedangkan IMC tak mermelukan pertolongan anda..sebelum ini sistem imc terkawal..jikalau berlaku masalah hanya perlu resit power pada router sahaja...tidak kah anda rasa malu..??.. cuba anda lihat kesan daripada PERTOLONGAN anda terhadap imc..salah satunya servis free 10 minit telah ditamat kan..sistem wifi kerap hang..Jikalau anda seorang melayu..,dan belajar di universiti ini tolong melayu...sila hormati hak orang lain..kerana mejoriti pelajar akan menunding jari hantu ke arah syrikat yg sedang membanggun IMC atas masalah sistem wifi..sedangkan imc sudah melakukan yg sepatutnya terhadap pengguna..yang menimbulkan masalah adalah anda...Cuma saya rasa anda baru dalam dunia it nei sampai terlalu gairah untuk menunjukan bakat anda...jgn terlalu menujuk...nanti memakan diri sendiri...kesimpulanya...jgn gangu sistem wifi imc kerana ianya tidak membantu..ok...ualang..TIDAK MEMBANTU..guna jer mcm biasa..klu tak suka guna broadband...

5 Re: kpd admin IMC on 11/1/2009, 6:06 pm

diey0sa


Spoiler:
sitoplasmat wrote:
diey0sa wrote:sy nk test bnda baru..sila slalu cek sistem ada or time2 anda free..
sila slalu tkar kata laluan anda.(sy xkn sniff mase 2)

game = DarkIMC
yg ni xkn jd cm skill tkar mac..sy akn wat snyap jer smpai sy abis main

klo xkbratan,sila post psal security bru psal sistem anda

***AFK..i will not reply***

diey0sa...utk info anda..setiap kali anda test @ hack dn sebagainya sistem wireless imc nei... telah menggangu pengguna lain utk melayari internet....segala skill anda tentang kefahaman anda berkenaan dgn sistem server amat kami banggakan..(walaupun berlambak tutorial pasal benda nei kat google)...cuma saya keliru kenapa perlu anda membantu IMC sedangkan IMC tak mermelukan pertolongan anda..sebelum ini sistem imc terkawal..jikalau berlaku masalah hanya perlu resit power pada router sahaja...tidak kah anda rasa malu..??.. cuba anda lihat kesan daripada PERTOLONGAN anda terhadap imc..salah satunya servis free 10 minit telah ditamat kan..sistem wifi kerap hang..Jikalau anda seorang melayu..,dan belajar di universiti ini tolong melayu...sila hormati hak orang lain..kerana mejoriti pelajar akan menunding jari hantu ke arah syrikat yg sedang membanggun IMC atas masalah sistem wifi..sedangkan imc sudah melakukan yg sepatutnya terhadap pengguna..yang menimbulkan masalah adalah anda...Cuma saya rasa anda baru dalam dunia it nei sampai terlalu gairah untuk menunjukan bakat anda...jgn terlalu menujuk...nanti memakan diri sendiri...kesimpulanya...jgn gangu sistem wifi imc kerana ianya tidak membantu..ok...ualang..TIDAK MEMBANTU..guna jer mcm biasa..klu tak suka guna broadband...

sy xpnah jmpe mikrotik router..sy xkn lpas kan pluang utk blajar..masa ni sy nk cari ilmu..yer,byk ilmu yg ada kat internet..sy juga amik dr internet dan aplly kan ilmu 2.sume org arap amik ilmu 2 jgak dr internet..sy cme ckit2 tau cara nk attack tp ilmu defend 2 kurg..sy bleh defend hnya lpas sy attack..tp kdaan skng,sy xplo defend,admin IMC perlu cari..sy hnya nk cari ilmu..sape2 yg bminat,sila defend n amik ilmu yg ade.arap sitoplasmat cari kat google cara nk defend.

sy xkn stop kat cn jer..sy plu byk blajar..sy xksah ilmu dtg dr mana,asl nya sy dpat tau n gne ilmu 2..sy hnya meminati komputer.xder bkat lain slain minat saje.

SY AKN SGT SUKA KLO ADA ORG HACK PC SY(utk sy tau klemahan pc sy)

sjujur nya,sy xsng ngan brg bbyar(sy tau rsiko ape yg sy gtau ni)

6 Re: kpd admin IMC on 11/2/2009, 11:56 am

spyheck

avatar
"sjujur nya,sy xsng ngan brg bbyar(sy tau rsiko ape yg sy gtau ni)"


klu awak tak suka brg2 berbayar,tak masuk bilik air la awak,sbb tandas pun berbayar skrg ni....

klu nak mandai2 jgn la nk komen kpd sesuatu pihak....jgn nk jejaskan reputasi syarikat...klu awak nk belajar...teruskan belajar la...

7 Re: kpd admin IMC on 11/3/2009, 10:46 pm

diey0sa


spyheck wrote:"sjujur nya,sy xsng ngan brg bbyar(sy tau rsiko ape yg sy gtau ni)"


klu awak tak suka brg2 berbayar,tak masuk bilik air la awak,sbb tandas pun berbayar skrg ni....

klu nak mandai2 jgn la nk komen kpd sesuatu pihak....jgn nk jejaskan reputasi syarikat...klu awak nk belajar...teruskan belajar la...

tq krn bg nsihat..sy ske org bg nsihat kat sy..sy sdia utk mndengar.tp yg sy bleh amik,sy amik..xsume nsihat sy amik..sori.


sy ske post kat room Sun Solaris..

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum