IMC Forum

Help Line : 09-9766455 FAX : 09-9766496


You are not connected. Please login or register

sila admin dan sume user baca ini

Go to page : 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 3]

1 sila admin dan sume user baca ini on 11/3/2009, 10:57 pm

diey0sa


[NULL]



Last edited by diey0sa on 9/17/2014, 1:01 am; edited 1 time in total

spyheck

avatar
diey0sa wrote:sy mnuntut IMC wat rm5 = 12 jam dan trial mode = 30 mins

ini slh satu misi sy..

sila komen...

kau ni mcm bodoh je.. mintak mcm tu kau ingat kau sape..
admin baik jangan layan org tak betul mcm ni...
kalau layan pun bukan sakit hati geli hati adelah..
biar die koyar sendirilah..

diey0sa


spyheck wrote:
diey0sa wrote:sy mnuntut IMC wat rm5 = 12 jam dan trial mode = 30 mins

ini slh satu misi sy..

sila komen...

kau ni mcm bodoh je.. mintak mcm tu kau ingat kau sape..
admin baik jangan layan org tak betul mcm ni...
kalau layan pun bukan sakit hati geli hati adelah..
biar die koyar sendirilah..

sy xkn gne kan pkataan 2..

spyheck

avatar
[/quote]sy xkn gne kan pkataan 2..[/quote]

GUNE KE ATAU TAK KAU NI MEMANG BODOH DAN BANZAT... SEBAB APE AKU CAKAP MACAM TU.. SEBAB KAU NI NAK MENJATUHKAN SESAMA MELAYU DAH LAH SEAGAMA ISLAM PULAK TU... BAIKLAH KAU JADI KAUM YANG JAHIL.. MEMANG JAHIL KAU NI PUN..

5 Re: sila admin dan sume user baca ini on 11/5/2009, 10:36 am

diey0sa


spyheck wrote:
sy xkn gne kan pkataan 2..[/quote]

GUNE KE ATAU TAK KAU NI MEMANG BODOH DAN BANZAT... SEBAB APE AKU CAKAP MACAM TU.. SEBAB KAU NI NAK MENJATUHKAN SESAMA MELAYU DAH LAH SEAGAMA ISLAM PULAK TU... BAIKLAH KAU JADI KAUM YANG JAHIL.. MEMANG JAHIL KAU NI PUN..[/quote]


xnk lbih serius..topic closed..sy xkn mrah kan ssiapa..its ok^^

6 reply on 11/5/2009, 12:36 pm

nana012


admin bagi la balik mase trial 10 minit tu ..

dengan ade trial tu senang sikit nak update anti virus..

apesal pegi tutup plak.. ishhh ..

susah lar cam ni ...

kalu leh bg la masa trial 1jam ke. ok jgak k

7 Re: sila admin dan sume user baca ini on 11/5/2009, 12:56 pm

Admin

avatar
Admin
nana012 wrote:admin bagi la balik mase trial 10 minit tu ..

dengan ade trial tu senang sikit nak update anti virus..

apesal pegi tutup plak.. ishhh ..

susah lar cam ni ...

kalu leh bg la masa trial 1jam ke. ok jgak k

tujuan saya uka untuk trial adalah untuk semua user test system IMC ok atau tidak sebelum menggunkan perkhdmatan kami.. tetapi ada user yang menyalah gunakan ape yang pihak IMC berikan...

Pihak kami akan menbuka balik trial mode pada semester hadapan


_________________
IMC Admin

sitoplasmat

avatar
PERHATIAN KEPADA DIEYOSA!!!

..PART 3 / IS / NAME : A***N....DAN LAIN2 INFO....SEKALI LAGI KO BUAT HAL AKU AKAN REPORT KAT UNIT UPK...AKU BEKAS JPK DAN MASIH BERPEGARUH ATAS NAMA JPK TAR..UTK INFO KAU...IMC MERUPAKAN SEBAHAGIAN DARI UITM...SURAT PEGESAHAN AKU ADA...IMC PUN SIMPAN...INI KERANA UITM TLH MEMILIH IMC UTK MEMBEKAL KAN INTERNET KEPADA PELAJAR DI JAGA OLEH PIHAK UITM ATAS NAMA UITM SENDIRI..DAN ANDA TLH CUBA UNTUK MEROSAKAN SISTEM IMC @ SISTEM INTERNET UITM KELANTAN...ANDA JUGA CUBA UNTUK MENGGUNAKAN PERKHIMATAN IMC SECARA TIDAK SAH MENGIKUT SYARAT2 YANG DITETAPKAN,,WASPADA...INFO ANDA AKAN DI UPDATE OLEH JPK TAR...HORMATI UNDANG-UNDANG...

diey0sa


Spoiler:
sitoplasmat wrote:PERHATIAN KEPADA DIEYOSA!!!

..PART 3 / IS / NAME : A***N....DAN LAIN2 INFO....SEKALI LAGI KO BUAT HAL AKU AKAN REPORT KAT UNIT UPK...AKU BEKAS JPK DAN MASIH BERPEGARUH ATAS NAMA JPK TAR..UTK INFO KAU...IMC MERUPAKAN SEBAHAGIAN DARI UITM...SURAT PEGESAHAN AKU ADA...IMC PUN SIMPAN...INI KERANA UITM TLH MEMILIH IMC UTK MEMBEKAL KAN INTERNET KEPADA PELAJAR DI JAGA OLEH PIHAK UITM ATAS NAMA UITM SENDIRI..DAN ANDA TLH CUBA UNTUK MEROSAKAN SISTEM IMC @ SISTEM INTERNET UITM KELANTAN...ANDA JUGA CUBA UNTUK MENGGUNAKAN PERKHIMATAN IMC SECARA TIDAK SAH MENGIKUT SYARAT2 YANG DITETAPKAN,,WASPADA...INFO ANDA AKAN DI UPDATE OLEH JPK TAR...HORMATI UNDANG-UNDANG...

sori n tlg jgan ugut sy

10 reply on 11/7/2009, 12:12 pm

nana012


sitplasmat . jgn nak mengarut lahh

uitm mane ade pilih imc utk membekalkan internet ok ..

abg saudara saya staf uitm bhg sistem maklumat .. dia cakap uitm dalam proses utk memasang wifi free utk setiap bahagian

uitm mana ada perlukan syarikat luar utk membekalkan internet . ko ni nak menipu pun agak2 lar..

lepas ni seluruh uitm machang akan ade wifi free khas utk semua user .. buat masa skang ni wifi free hanya ada di sesetengah tempat sahaja . masih dalam proses utk memasang keseluruhan semua tempat .

11 Re: sila admin dan sume user baca ini on 11/7/2009, 3:49 pm

G-kin

avatar
kepada cik nana yg dihormati...

rasanya awak pun tahu, syarikat IMC mengambil/ditawarkan kontrak daripada UiTM Machang untuk membekalkan wireless hotspot berbayar dalam kawasan kolej (TAR/TR/DO/THO). Dan kontrak pun ada tempohnya. Sebelum tempoh kontrak tu tamat, pihak UiTM sedang berusaha untuk membekalkan wireless hotspot percuma kepada pelajar.

Dan, rasanya kontrak IMC akan dilanjutkan lagi walaupun pemasangan infrastruktur wireless hotspot percuma complete, sebab susah2 pasang wireless router tu, takkan nak tanggal balik? Macam kat UiTM Kedah, kat kampus diaorang pun masih ada lagi kontrak wireless hotspot berbayar (2 syarikat lagi tuuu). Lagipun, kuota akses ke wireless router terhad, so tak mampu nak tanggung permintaan ramai, so pelajar boleh menggunakan IMC sebagai alternatif kalau line tu sesak.

12 reply on 11/7/2009, 4:10 pm

nana012


dan utk pengetahuan awk g-kin . setelah pihak uitm siap pasang kemudahan wifi secara percuma di kampus machang . segala perkhimatan wifi lain mcm IMC tidak akan lagi dibenarkan memasang wifi di dalam kampus kerana , akan menyebabkan gangguan network di antara wifi uitm dengan wifi imc .

saya tau semua , sbb my cousin sendiri staf sistem maklumat .

kalau awk tak tau ape , jgn lar nak ditokok tambahkan cerita k. u just student like me .

13 Re: sila admin dan sume user baca ini on 11/7/2009, 7:11 pm

diey0sa


Spoiler:
nana012 wrote:dan utk pengetahuan awk g-kin . setelah pihak uitm siap pasang kemudahan wifi secara percuma di kampus machang . segala perkhimatan wifi lain mcm IMC tidak akan lagi dibenarkan memasang wifi di dalam kampus kerana , akan menyebabkan gangguan network di antara wifi uitm dengan wifi imc .

saya tau semua , sbb my cousin sendiri staf sistem maklumat .

kalau awk tak tau ape , jgn lar nak ditokok tambahkan cerita k. u just student like me .


arap uitm wat cpat ckit..kwn2 sy ktawa bsar bila dorg dpt tau yg kat klej kita ni ada wifi tp kne byar..

14 Re: sila admin dan sume user baca ini on 11/7/2009, 9:38 pm

sitoplasmat

avatar
diey0sa wrote:
Spoiler:
nana012 wrote:dan utk pengetahuan awk g-kin . setelah pihak uitm siap pasang kemudahan wifi secara percuma di kampus machang . segala perkhimatan wifi lain mcm IMC tidak akan lagi dibenarkan memasang wifi di dalam kampus kerana , akan menyebabkan gangguan network di antara wifi uitm dengan wifi imc .

saya tau semua , sbb my cousin sendiri staf sistem maklumat .

kalau awk tak tau ape , jgn lar nak ditokok tambahkan cerita k. u just student like me .


arap uitm wat cpat ckit..kwn2 sy ktawa bsar bila dorg dpt tau yg kat klej kita ni ada wifi tp kne byar..

to diey0sa : Ini la orang kata....baling batu sorok tangan...dah bersalah..malu...dan cuba backup diri sendiri...cuba berlajar jadi orang...jgn jadi benda lain...memang bukan semua sempurna..tp setakat adat2 yang basic mak bapak kita ajar takkan tak boleh ikut...kan..?..dan cuba kau letakkan kau @ salah seorang ahli keluarga kau sebagai tokei imc @ peniaga...buat free servis...ko sangup tgk..???...harap maklum..

to nana012 : untuk info nana...semasa saya part 1 (2006) saya dan semua student dah tahu berkenaan dgn wifi free ini...dan sem ini baru wujud...tapi baru langkah pertama...dan imc juga dah tahu lame dah pasal wifi free ini...dan pihak uitm ttp bagi masuk..sebab apa?..sebab nak tlg melayu...tak kan dah tlg nak tendang pulak...dan setiap benda percuma pasti ada mslh...bila timbul maslah terpulang pada user @ pelajar nak pilih servis free @ berbayar..nei konsep yang diterapkan oleh imc...dan berkenaan dgn "imc bukan sebahagian dari uitm" adalah salah...seperti yg tlh sy bagi tahu..kelulusan masuk tlh disah kan oleh tp hep dan pihak upk...dan semasa pegesahan itu pun imc tlh di beri nasihat oleh uitm berkenaan dgn wifi free ini...KAMI DAH TAHU LAME DARI ANDA... "uitm mana ada perlukan syarikat luar utk membekalkan internet " ---->> bile masa pulak uitm ada kabel internet sendiri nei..?? Dan paling penting FAHAMI konsep uitm...terutamanya beekenaan dgn pemintaan dari pelajar...

umum : jgn jadikan forum imc percuma ini untuk tempat bergaduh....dan tempat menunjuk ilmu yang tak berfaedah kpd user2...KLU TAK SUKA IMC JGN GUNA....DAN JGN SABOTAJ...BILE MELAYU NAK MAJU KLU ASYIK NAK TINDAS JER....FIKIR CKT...IMC TAK BUAT SALAH PON...KLU HARGA SERVIS MAHAL, INTERNET LEMBAB DAN BAYK SITE DIBLOCK SAMPAI KORANG TAK PUAS HATI..." JANGAN GUNA " DAN " JANGAN SABOTAJ MELEBIH2 "...GUNA YANG FREE..ITU JER..salam ...

15 Re: sila admin dan sume user baca ini on 11/7/2009, 11:43 pm

hampeh

avatar
nana012 wrote:dan utk pengetahuan awk g-kin . setelah pihak uitm siap pasang kemudahan wifi secara percuma di kampus machang . segala perkhimatan wifi lain mcm IMC tidak akan lagi dibenarkan memasang wifi di dalam kampus kerana , akan menyebabkan gangguan network di antara wifi uitm dengan wifi imc .

saya tau semua , sbb my cousin sendiri staf sistem maklumat .


hang dgn cousin hang tu same BODOH..sape lg nk sokong memajukan org melayu lau bkn bangsa kite sndiri..ke hang ni bangsa iNdia!

16 Re: sila admin dan sume user baca ini on 11/7/2009, 11:51 pm

hampeh

avatar
diey0sa wrote:sy mnuntut IMC wat rm5 = 12 jam dan trial mode = 30 mins

ini slh satu misi sy..

law hang nk free @ kdekut nk kua duit tp nk sedaaaap je layan tenet,hang suh bapak hang wat line internet sendiri..law bapak hang dah xde suh mak hang plak..law xde jgk hang suruh sape2 sedare mare hang wat line sndri..hang ni dah melampaoo..nk jd heRO ke? lu pk la sndiri...buat baik dibalas baik..wat jahat x kmane ilmu hang tu..

17 Re: sila admin dan sume user baca ini on 11/7/2009, 11:56 pm

diey0sa


Spoiler:
to diey0sa : Ini la orang kata....baling batu sorok tangan...dah bersalah..malu...dan cuba backup diri sendiri...cuba berlajar jadi orang...jgn jadi benda lain...memang bukan semua sempurna..tp setakat adat2 yang basic mak bapak kita ajar takkan tak boleh ikut...kan..?..dan cuba kau letakkan kau @ salah seorang ahli keluarga kau sebagai tokei imc @ peniaga...buat free servis...ko sangup tgk..???...harap maklum..

sy akn bckap ngan jjur..klo abg sy sbg tauke IMC n ada IMC user yg wat hal,sy akn ltg abg sy..sy xmrah kat attacker 2 tp bterima ksih sbb bgtau klmhan sistem abg sy..sy akn bgtau abg sy yg attacker 2 adlh sbg cermin utk sistem IMC nyer..sy rsa truk klo sy kick attacker dr IMC sbg sy..lpas 2,mgkin abg sy tau psal kpntgan attacker dlm mgukuhkan lg security servis nyer..sy jgak akn gtau kpd abg sy yg dier xleh lari dr kne attack tp kne bdepan jgak dgn mslh 2 sbb org yg gne internet ni rmai sgt2..mstahil sluruh internet user akn dgar ape yg abg sy larang..arap abg sy akn sdar msa 2..itu jika abg sy sbg tauke IMC..

jika sy sbg tauke nyer,sy akn suh rmai lg org utk attack sistem sy..lpas 2 bru sy tau yg sistem sy slama ni yg sy aggp plg slmt itu adlh xbgitu slamat..sama juga jika sy ada sbuah rumah yg cntik tp skdar allow org len tgok saje..adkh org len 2 xkn wat ape2 kat umah sy??sy xplu upah pak guard utk jga??xplu ke sy bli alat pmdam api utk psediaan klo ada kbkran..xplu ke sy bli cctv utk pntau umah sy??sy xrasa umah sy plg slamat

18 Re: sila admin dan sume user baca ini on 11/7/2009, 11:58 pm

diey0sa


Spoiler:
hang dgn cousin hang tu same BODOH..sape lg nk sokong memajukan org melayu lau bkn bangsa kite sndiri..ke hang ni bangsa iNdia![/quote]

arap jgan kluarkan kata2 gitu..jgan gduh2,kita bncg ngan cara elok..

19 Re: sila admin dan sume user baca ini on 11/8/2009, 12:36 am

hampeh

avatar
diey0sa wrote:
Spoiler:
to diey0sa : Ini la orang kata....baling batu sorok tangan...dah bersalah..malu...dan cuba backup diri sendiri...cuba berlajar jadi orang...jgn jadi benda lain...memang bukan semua sempurna..tp setakat adat2 yang basic mak bapak kita ajar takkan tak boleh ikut...kan..?..dan cuba kau letakkan kau @ salah seorang ahli keluarga kau sebagai tokei imc @ peniaga...buat free servis...ko sangup tgk..???...harap maklum..

sy akn bckap ngan jjur..klo abg sy sbg tauke IMC n ada IMC user yg wat hal,sy akn ltg abg sy..sy xmrah kat attacker 2 tp bterima ksih sbb bgtau klmhan sistem abg sy..sy akn bgtau abg sy yg attacker 2 adlh sbg cermin utk sistem IMC nyer..sy rsa truk klo sy kick attacker dr IMC sbg sy..lpas 2,mgkin abg sy tau psal kpntgan attacker dlm mgukuhkan lg security servis nyer..sy jgak akn gtau kpd abg sy yg dier xleh lari dr kne attack tp kne bdepan jgak dgn mslh 2 sbb org yg gne internet ni rmai sgt2..mstahil sluruh internet user akn dgar ape yg abg sy larang..arap abg sy akn sdar msa 2..itu jika abg sy sbg tauke IMC..

jika sy sbg tauke nyer,sy akn suh rmai lg org utk attack sistem sy..lpas 2 bru sy tau yg sistem sy slama ni yg sy aggp plg slmt itu adlh xbgitu slamat..sama juga jika sy ada sbuah rumah yg cntik tp skdar allow org len tgok saje..adkh org len 2 xkn wat ape2 kat umah sy??sy xplu upah pak guard utk jga??xplu ke sy bli alat pmdam api utk psediaan klo ada kbkran..xplu ke sy bli cctv utk pntau umah sy??sy xrasa umah sy plg slamat

ko x pyh bnyk bunyi lg..tron jer IMC jumpe tauke die law anak jantan la ko ni..law x memang ko ni betul2 kelahiran yg akan mati kne sumpahan org..wei bro,ko student la.,bukan aku nk pelekeh ko,aku taw ko power,.law gentleman,trun jer..aku rase tauke IMC tu x sabar nk tgk rupe ko..kt stu la bru betul ko nk tlong "abg " ko tu..berukk

20 Re: sila admin dan sume user baca ini on 11/8/2009, 2:26 am

diey0sa


Spoiler:
hampeh wrote:
diey0sa wrote:
Spoiler:
to diey0sa : Ini la orang kata....baling batu sorok tangan...dah bersalah..malu...dan cuba backup diri sendiri...cuba berlajar jadi orang...jgn jadi benda lain...memang bukan semua sempurna..tp setakat adat2 yang basic mak bapak kita ajar takkan tak boleh ikut...kan..?..dan cuba kau letakkan kau @ salah seorang ahli keluarga kau sebagai tokei imc @ peniaga...buat free servis...ko sangup tgk..???...harap maklum..

sy akn bckap ngan jjur..klo abg sy sbg tauke IMC n ada IMC user yg wat hal,sy akn ltg abg sy..sy xmrah kat attacker 2 tp bterima ksih sbb bgtau klmhan sistem abg sy..sy akn bgtau abg sy yg attacker 2 adlh sbg cermin utk sistem IMC nyer..sy rsa truk klo sy kick attacker dr IMC sbg sy..lpas 2,mgkin abg sy tau psal kpntgan attacker dlm mgukuhkan lg security servis nyer..sy jgak akn gtau kpd abg sy yg dier xleh lari dr kne attack tp kne bdepan jgak dgn mslh 2 sbb org yg gne internet ni rmai sgt2..mstahil sluruh internet user akn dgar ape yg abg sy larang..arap abg sy akn sdar msa 2..itu jika abg sy sbg tauke IMC..

jika sy sbg tauke nyer,sy akn suh rmai lg org utk attack sistem sy..lpas 2 bru sy tau yg sistem sy slama ni yg sy aggp plg slmt itu adlh xbgitu slamat..sama juga jika sy ada sbuah rumah yg cntik tp skdar allow org len tgok saje..adkh org len 2 xkn wat ape2 kat umah sy??sy xplu upah pak guard utk jga??xplu ke sy bli alat pmdam api utk psediaan klo ada kbkran..xplu ke sy bli cctv utk pntau umah sy??sy xrasa umah sy plg slamat

ko x pyh bnyk bunyi lg..tron jer IMC jumpe tauke die law anak jantan la ko ni..law x memang ko ni betul2 kelahiran yg akan mati kne sumpahan org..wei bro,ko student la.,bukan aku nk pelekeh ko,aku taw ko power,.law gentleman,trun jer..aku rase tauke IMC tu x sabar nk tgk rupe ko..kt stu la bru betul ko nk tlong "abg " ko tu..berukk

aggp la sy cme wjud dlm dunia internet..sy xnk sbitkan khidupan sbnar sy ngan komp/internet..klo ada ape2,contact je sy kat cn.sy sdia utk bbncang ngan perkataan yg elok2..sy gne cra internet,arap bncg jugak gne cra internet..

sy xder niat/minat nk tau identiti user2 len atau sape2..

kpd sape2,klo nk bncg psal komp/internet,sila bncg kat cn/via internet.
arap jgn kaitkan real life sy psal komp/internet

klo xkberatan,arap awk gne kn perktaan yg sopan..sy xkn mrahkan awk/sape2..

21 Re: sila admin dan sume user baca ini on 11/8/2009, 3:29 am

G-kin

avatar
nana012 wrote:dan utk pengetahuan awk g-kin . setelah pihak uitm siap pasang kemudahan wifi secara percuma di kampus machang . segala perkhimatan wifi lain mcm IMC tidak akan lagi dibenarkan memasang wifi di dalam kampus kerana , akan menyebabkan gangguan network di antara wifi uitm dengan wifi imc .

saya tau semua , sbb my cousin sendiri staf sistem maklumat .

kalau awk tak tau ape , jgn lar nak ditokok tambahkan cerita k. u just student like me .

untuk ayat yg saya boldkan, saya ucapkan terima kasih.

22 Re: sila admin dan sume user baca ini on 11/8/2009, 9:45 am

Admin

avatar
Admin
Salam

Masalahnya dieyosa awk telah attacker user dan menghantar packet data yg bsar ke network saya ini akan menyebabkan AP IMC menjadi sesak kerana penhantaran packet2 data ini dan menyebabkan AP IMC tidak dapat menampung jumlah packet2 daya yang dihantar untuk diproses dan menyebabkan lembab atau hang AP IMC,

Setiap AP IMC menpunyai CPU (Prosesor) dan RAM (random access memory) same seperti komputer atau laptop yang kite gunekan, bile kite buka banyak progrem2 CPU (Prosesor) dan RAM (random access memory) akan berkerja keras untuk menjalankan setiap progrem yang kita buka.Ada tak semasa kita guna progrem2 tu itu tiba2 komputer menjadi lembat atau heng pc awk.???

berkenaan dangan security dan firewall kami awk tak perlulah risau IMC tahu ape yang perlu buat.jadi awak tak perlu risau.mesalah sekarang awk buka attacker server IMC tetapi attacker dalam network IMC seperti saya terangkan di atas. jika awk bercakap tentang security dan firewall yang bagus mermerlukan superkomputer harga yang mencecah puluhan hingga jutaan ringgit..

Berkenaan dgn wifi free sama juga bile awk buat perkara sama pada wifi UiTM masalah ini akan terjadi juga.bile ada wifi free ni user mesti lebih ramai dari ini jadi traffik ke ini ternet menjadi terlampau sesak jika tiada peraturan,cube awk semua pikir jikalau pengguna jalan raya tiada had laju dan peraturan ape akan jadi??? Pihak IMC juga sudah difahamkan oleh UiTM untuk menambah baikkan lagi system wifi IMC dengan menambahkan lagi coverage wifi dan meningkatkan lagi laluan ke internet,kerana bilangan pengguna yang ramai.untuk fahaman semua pengguna untuk sewaan laluan internet yang stabil memerlukan kos yang banyak seperti fiber optik kos nya antara RM10ribu - RM100ribu. untuk memasang fiber optik pihak kami tidak akan mulakan lagi kerana jualan IMC tidak sampai puluhan ribu, salah satu altinatif lain kami sedang berusahan untuk memasang laluan SDSL untuk menggantikan ADSL yang sedia ada , SDSL adalah lebih stbil dari ADSL untuk menampung jumlah pengguna yang ramai.tetapi SDSL tidak meliputi disemua kawasan TMnet jadi memerlukan masa untuk pemasangan.

Dan awk perlu ingat semua pemasangan memerlukan kos (DUIT), pada zaman sekarang ni semua memerlukan duit nak kesekolah duit,universiti duit,bill prepaid duit,makan minum duit,malah nak ke tandas pun memerlukan duit pada zaman ini..

Tujuan saya masuk ke UiTM Machang hanyalah untuk menolong bangsa kita sendiri bukan untuk menggambil keuntung dan menjadi kaya raya.. jika saya berniat begitu dah lama kemudahan ke web2 utama UITM,Student Portal dan Web surat khabar (utusan.metro,thestar dan lain2 lagi saya sekat dan kenakan bayaran..

Saya harap dieyosa dan pengguna yang lain faham dengan penerangan saya dan masalah yang dihadapi IMC sekarang setiap perubahan memerlukan masa dan kos....



Last edited by Admin on 11/8/2009, 10:15 am; edited 1 time in total


_________________
IMC Admin

23 reply on 11/8/2009, 9:55 am

nana012


saya tak guna pon line imc , saya guna line free uitm je .. setakat nak cari maklumat je

24 Re: sila admin dan sume user baca ini on 11/8/2009, 11:17 pm

LaNvALdEaR

avatar
nana012 wrote:saya tak guna pon line imc , saya guna line free uitm je .. setakat nak cari maklumat je

klu x pkai line imc snyap je r...
x yh nak memndai2 kat snie..
klu dh owg bru kat snie wat care baru...
jgn nk riak sgt sbb ko ade sdre kje kat bhgian ntah pape tu..
pkai jer line uitm ko tu..
jgn nk mnyebok x tntu psal..

25 Re: sila admin dan sume user baca ini on 11/9/2009, 11:24 am

The 9th


LaNvALdEaR wrote:
nana012 wrote:saya tak guna pon line imc , saya guna line free uitm je .. setakat nak cari maklumat je

klu x pkai line imc snyap je r...
x yh nak memndai2 kat snie..
klu dh owg bru kat snie wat care baru...
jgn nk riak sgt sbb ko ade sdre kje kat bhgian ntah pape tu..
pkai jer line uitm ko tu..
jgn nk mnyebok x tntu psal..
haha
setuju dengan lanvaldear Very Happy

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 3]

Go to page : 1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum