IMC Forum

Help Line : 09-9766455 FAX : 09-9766496


You are not connected. Please login or register

Cyber Cafe

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Cyber Cafe on 11/4/2009, 6:31 pm

nana012


nak tanye korang semua , selain cc imc ni ./. cybercafe mane lagi yg korang pergi ?? yg berdekatan dengan uitm ni Smile ... yg mana murah ..atau layanan dia ..

2 Re: Cyber Cafe on 11/4/2009, 7:09 pm

spyheck

avatar
aku selalu g CC IMC je.. layanan ok.. bab harga tak mahal.. aku penah print banyak sampai rm30 lebih.. aku mintak kurang dapat kurang siap bagi hotspot free lagi.

3 Re: Cyber Cafe on 11/4/2009, 7:12 pm

LaNvALdEaR

avatar
stkat nie ak sllu g cc imc n sigai jer...
bleh than la lynn die...
hohohoho...

4 Re: Cyber Cafe on 11/4/2009, 7:16 pm

spyheck

avatar
ha satu lagi kat imc pasang air cond baru.. besar pulak tu... mcm ni baru best..good service..

5 cc on 11/4/2009, 8:07 pm

nana012


cc yg kat hujung nyor cafe ngan sebelah 7 eleven tu korang tak penah pegi ke ..

dgr harga print cam murah .. ade sape2 penah pg tak ??

Sponsored content


Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum