IMC Forum

Help Line : 09-9766455 FAX : 09-9766496


You are not connected. Please login or register

sila pham ini..

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 sila pham ini.. on 11/11/2009, 12:21 pm

diey0sa


[NULL]



Last edited by diey0sa on 9/17/2014, 1:01 am; edited 1 time in total

2 Re: sila pham ini.. on 11/11/2009, 12:39 pm

Admin

avatar
Admin
Masalah sekarang ni system security kami tiada masalah... masalahnya awk sendiri attack user lain dan melembabkan user lain dan menyebabkan laluan network menjadi sesak dan melembabkan laluan antara laluan network menjadi slow dengan itu juga penhantaran data ke user2 menjadi slow..

ok sekarang ni saya tahu awk guna kan OS lain selain windows MAC address pun saya dapat, jadi saya boleh block awk sekarang.. bile awk dapati awk telah di block awk akan menukar MAC address lain jadi boleh masuk balik ke network IMC..


_________________
IMC Admin

3 Re: sila pham ini.. on 11/11/2009, 12:57 pm

spyheck

avatar
diey0sa wrote:sy tau sume acu snpang kat sy..sy msih lg ok..

utk admin = awk sgt ykin dgn amik tndkan kat sy,mslah ni bleh settle??klo g2 yg awk pk,mkna nya sy sorg yg bleh cnnect IMC??sy sorg ke user IMC??mslh xkn settle slgi awk xdefend..awk xleh elak..cntoh plg jlas gn..cmne klo sy post kat blog sy tutorial cara2 utk attack IMC..klo 10 user yg awk xknal attack awk,awk nk nk wat ape msa 2??sy xpost sbb sy yg men bnda ni..klo org len nk men jgak,sila men dlm bab len(attack ngan cara len)..sy dh plih DOS..

utk user len = arap gne bhasa yg bek utk post..klo korg ckp sy truk,sy tau itu..plg x,sy msih lg gne pkataan yg bgus utk bbncang..sy xrsa sy slah,so sy tenang je..kpd sape2 yg xtau ape2,klo bleh jgan la reply..

ape2,sori klo sy ad tkasar bhasa..

"Just because you are paranoid, it doesn't mean they are not out to get you"

kau ni bengap sangat ke tak baca ke yg admin post yg lepas2..banyak sebab tak boleh nak connet.. buka google cari.. kalau kau tu rasa hebat sangat kau buat lah wifi sendiri..

4 Re: sila pham ini.. on 11/11/2009, 1:36 pm

xenos of zer0

avatar
Admin wrote:Masalah sekarang ni system security kami tiada masalah... masalahnya awk sendiri attack user lain dan melembabkan user lain dan menyebabkan laluan network menjadi sesak dan melembabkan laluan antara laluan network menjadi slow dengan itu juga penhantaran data ke user2 menjadi slow..

ok sekarang ni saya tahu awk guna kan OS lain selain windows MAC address pun saya dapat, jadi saya boleh block awk sekarang.. bile awk dapati awk telah di block awk akan menukar MAC address lain jadi boleh masuk balik ke network IMC..

adkah dieyosa xbole bgtau admin cara nk defend??
kpd admin:adkah forum ni bbas untk brkate ape2 saje?mksud aq kalo nk maki hamun mcam spyheck tu...cam xde etika jew.aq rsa plajar uitm mchang sume islam..klao nk tnjuk marah,aq pom sama..tapi agak2 ah ckit..cam mmalukan uitm jew.

5 reply on 11/11/2009, 8:34 pm

nana012


semua macam pukimak lar kat sini ..

cam bagus ja ya... ko tunggu aku attack server imc nanti k. ko tunggu

aku akan anta packet data yg besar ke network

6 Re: sila pham ini.. on 11/11/2009, 8:49 pm

G-kin

avatar
nana012 wrote:semua macam pukimak lar kat sini ..

cam bagus ja ya... ko tunggu aku attack server imc nanti k. ko tunggu

aku akan anta packet data yg besar ke network

o rly?

7 Re: sila pham ini.. on 11/11/2009, 9:09 pm

diey0sa


Spoiler:
Admin wrote:Masalah sekarang ni system security kami tiada masalah... masalahnya awk sendiri attack user lain dan melembabkan user lain dan menyebabkan laluan network menjadi sesak dan melembabkan laluan antara laluan network menjadi slow dengan itu juga penhantaran data ke user2 menjadi slow..

ok sekarang ni saya tahu awk guna kan OS lain selain windows MAC address pun saya dapat, jadi saya boleh block awk sekarang.. bile awk dapati awk telah di block awk akan menukar MAC address lain jadi boleh masuk balik ke network IMC..

bgus2..tq admin coz dh start men..yer,sy xgne Windows..sy gne backtrack..alat pling cggih atas muka bumi utk security pentest..sy ad mslh jgak nk cnnect td ke IMC..tp skng dh bleh..admin block sy,sy tkar mac n sy msih lg d blocked..glisah jgak time 2..pas2 sy off n pkir2 jap..

hgga la sy dpt ilham..xkn admin nk blok user len slain dr sy kan??

YES!!! akhir nya game dh start..sy sgt epi..sila admin truskan..cn sy gtau clue = "admin keliru"

cara sy = report & path

8 Re: sila pham ini.. on 11/11/2009, 9:12 pm

diey0sa


Spoiler:
nana012 wrote:semua macam pukimak lar kat sini ..

cam bagus ja ya... ko tunggu aku attack server imc nanti k. ko tunggu

aku akan anta packet data yg besar ke network

sy dh plih DOS attack..arap awk tidak attack saja tp report kat cn..ngan report,bleh la admin tau thap2 security n weak spot dia..

9 Re: sila pham ini.. on 11/11/2009, 9:17 pm

diey0sa


adkah dieyosa xbole bgtau admin cara nk defend??

awk akn tau bila awk brada di tempat sy

10 Re: sila pham ini.. on 11/11/2009, 9:38 pm

xenos of zer0

avatar
diey0sa wrote:
adkah dieyosa xbole bgtau admin cara nk defend??

awk akn tau bila awk brada di tempat sy

mksud ko?? Question Question
kpd admin...adkah org yg attack ntwork anda lbeyh dari satu org??

11 Re: sila pham ini.. on 11/11/2009, 9:46 pm

diey0sa


[NULL]



Last edited by diey0sa on 9/17/2014, 1:02 am; edited 1 time in total

12 Re: sila pham ini.. on 11/11/2009, 9:54 pm

xenos of zer0

avatar
diey0sa wrote:
xenos of zer0 wrote:
diey0sa wrote:
adkah dieyosa xbole bgtau admin cara nk defend??

awk akn tau bila awk brada di tempat sy

mksud ko?? Question Question
kpd admin...adkah org yg attack ntwork anda lbeyh dari satu org??

aq slalu kne ayat ni..so,aq gtau kat ko plak xenos of zer0..

"DON'T ASK SOMEONE TO FEED YOU WITH TABLE SPOON"

sory..i'm newbie.. study

13 Re: sila pham ini.. on 11/11/2009, 10:03 pm

diey0sa


sory..i'm newbie.. study[/quote]

me too..im just a learner..sy tgah setting box sy..bz ckit skng..ape2,mail sy

amik ni tkut2 bguna(my best proxy) = cek ur IMC mail

Sponsored content


Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum