IMC Forum

Help Line : 09-9766455 FAX : 09-9766496


You are not connected. Please login or register

Cadagan Menambah Topic Section

Go to page : 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 2]

1 Cadagan Menambah Topic Section on 3/13/2009, 3:58 pm

505r


just suggest..

1. Topic For 'Intorduction' [khas 4 new member]
2.Topic For "General Chat" [ bual2 kosong ja ]

2 Mmm... on 3/13/2009, 5:12 pm

Admin

avatar
Admin
ok bagus juga cadangan awk tu...
Buat masa ni pihak kami sedang membuat wbesite untuk chat free kepada semua pengguna...



Last edited by Admin on 3/16/2009, 11:52 am; edited 1 time in total

3 Re: Cadagan Menambah Topic Section on 3/16/2009, 11:05 am

nottietouille

avatar
kalau boleh, buat server game free..
boleh juga student release tension diorang

4 Re: Cadagan Menambah Topic Section on 3/16/2009, 11:52 am

Admin

avatar
Admin
berkaitan buat server game free ada 2 cara satu online server dan local server, kalau online server ni melibatkan bandwidth yang besarr dan akan menyebabkan kesesakan laluan internet.. kalau local server takde masalah cuma buat server didalam local lan seperti di cyber cafe.. wifi ni same juga local LAN serperti di cyber cafe yang menbazakannya hanya lah wifi (tanpa wayer).. kalau awk nak buat server game pun boleh hanya create game seperti ( CS paly on LAN ) sahaja... kalau nak pihak kami buat server game ni memerlukan kos dan masa...

5 Re: Cadagan Menambah Topic Section on 3/18/2009, 1:00 pm

Crystal

avatar
Moderator
Moderator
Buat la section untuk bincangkan psal tips2, tutorial or secret resepi ker.. Contoh psal hacking PC ke, image editing or multimedia designing. Bole jugak share2 ilmu rahsia masing2.. Untuk sape2 yang nk dedahkan la. Sape2 yang xnak share tu xpe lah..

6 Re: Cadagan Menambah Topic Section on 3/18/2009, 4:52 pm

Admin

avatar
Admin
boleh juga tu...
awk boleh buat satu topic di dalam ruangan sembang2....

7 Re: Cadagan Menambah Topic Section on 3/19/2009, 9:43 pm

Babunlaut-sama

avatar
cadngan ade topic anime ngan japan dorama... huhuhuhuhu

8 Re: Cadagan Menambah Topic Section on 3/19/2009, 9:44 pm

Crystal

avatar
Moderator
Moderator
Babunlaut-sama wrote:cadngan ade topic anime ngan japan dorama... huhuhuhuhu

Ko x abis2 dgn section anime ko. Hahaha.. lol!


_________________

Demi semua yang aKu jalani bersamaMu
Ku
ingin kaMu jadi milikKu
Ku
ingin kaMu disampingKu
kerana...

I U
______________________________________________________
Information is Shareable; Information Sharing is Caring; Caring is Loving

9 Re: Cadagan Menambah Topic Section on 3/19/2009, 9:50 pm

Babunlaut-sama

avatar
wajib doh... huhuhuhu....

10 Re: Cadagan Menambah Topic Section on 3/19/2009, 10:01 pm

Crystal

avatar
Moderator
Moderator
Babunlaut-sama wrote:wajib doh... huhuhuhu....

Xyah ade pun xpe.. Haha.. Share la pasal ilmu hacking pc ko tu ker.. Jgn kedekut..


_________________

Demi semua yang aKu jalani bersamaMu
Ku
ingin kaMu jadi milikKu
Ku
ingin kaMu disampingKu
kerana...

I U
______________________________________________________
Information is Shareable; Information Sharing is Caring; Caring is Loving

11 Re: Cadagan Menambah Topic Section on 3/20/2009, 7:59 am

HambaAllah

avatar
a'a...btl 2...kalu ada server game best tau. msti ramai yg join. lebih2 lagi kalau ada cs dan dota. kalau PES ada pun syok gak. huhu

12 Re: Cadagan Menambah Topic Section on 3/20/2009, 6:43 pm

Babunlaut-sama

avatar
hacking pc.... lol.... aku ade software untuk genearate password pc jer.... hehehehe pirat

13 Re: Cadagan Menambah Topic Section on 3/20/2009, 8:39 pm

Crystal

avatar
Moderator
Moderator
Babunlaut-sama wrote:hacking pc.... lol.... aku ade software untuk genearate password pc jer.... hehehehe pirat
Bak meh bagi aku. Ko ade bende bagus, xnk share ke aku.. Salute Babunlaut-sama cheers


_________________

Demi semua yang aKu jalani bersamaMu
Ku
ingin kaMu jadi milikKu
Ku
ingin kaMu disampingKu
kerana...

I U
______________________________________________________
Information is Shareable; Information Sharing is Caring; Caring is Loving

14 Re: Cadagan Menambah Topic Section on 3/21/2009, 11:16 am

nottietouille

avatar
apa hacking2 ni..
x baek la wei..
buat la keje ya ag berfaedah dri menghacking ni

15 Re: Cadagan Menambah Topic Section on 3/21/2009, 12:07 pm

Crystal

avatar
Moderator
Moderator
nottietouille wrote:apa hacking2 ni..
x baek la wei..
buat la keje ya ag berfaedah dri menghacking ni
Hacking tu xde baik buruknya. Bergantung kepada sesiapa yg memiliki ilmu itu untuk menggunakannya dijalan kebaikan @ keburukan. Niat org tu jahat, jahat la. Klau berniat baik, baik la.
Member lupa password PC, kita boleh tolong bukakan (kebaikkan). Godam PC member (kejahatan tu..)


_________________

Demi semua yang aKu jalani bersamaMu
Ku
ingin kaMu jadi milikKu
Ku
ingin kaMu disampingKu
kerana...

I U
______________________________________________________
Information is Shareable; Information Sharing is Caring; Caring is Loving

16 Re: Cadagan Menambah Topic Section on 3/23/2009, 10:04 am

nottietouille

avatar
harap2 guna ke arah yg btol la ek

17 aik! on 3/23/2009, 7:12 pm

hampeh

avatar
C.S.O dan

JIN ONLINE jgn dipinggirkan.....

cayok!!! cayok!!!! rendeer

18 Re: Cadagan Menambah Topic Section on 3/24/2009, 12:27 am

nottietouille

avatar
best ke JIN??

19 Re: Cadagan Menambah Topic Section on 3/24/2009, 11:32 am

Crystal

avatar
Moderator
Moderator
X best.. Jgn Main..
Sape penah main Ragnarok kat sini dulu?? Huhu


_________________

Demi semua yang aKu jalani bersamaMu
Ku
ingin kaMu jadi milikKu
Ku
ingin kaMu disampingKu
kerana...

I U
______________________________________________________
Information is Shareable; Information Sharing is Caring; Caring is Loving

20 Re: Cadagan Menambah Topic Section on 3/24/2009, 11:41 am

nottietouille

avatar
saya2..
dlu mmg slalu men RO..
skrang x dh..

21 Re: Cadagan Menambah Topic Section on 3/24/2009, 12:51 pm

Crystal

avatar
Moderator
Moderator
nottietouille wrote:saya2..
dlu mmg slalu men RO..
skrang x dh..
Saya pun hari2 main RO. Best giler dulu..


_________________

Demi semua yang aKu jalani bersamaMu
Ku
ingin kaMu jadi milikKu
Ku
ingin kaMu disampingKu
kerana...

I U
______________________________________________________
Information is Shareable; Information Sharing is Caring; Caring is Loving

22 Re: Cadagan Menambah Topic Section on 3/24/2009, 2:27 pm

nottietouille

avatar
hehe..
tyme sedar men, tyme tdo psg bot je

23 Re: Cadagan Menambah Topic Section on 3/24/2009, 6:08 pm

Crystal

avatar
Moderator
Moderator
X syok la pkai bot. X rse ssh payah hidup dlm dunia ragnarok tuh.. Hehe


_________________

Demi semua yang aKu jalani bersamaMu
Ku
ingin kaMu jadi milikKu
Ku
ingin kaMu disampingKu
kerana...

I U
______________________________________________________
Information is Shareable; Information Sharing is Caring; Caring is Loving

24 Re: Cadagan Menambah Topic Section on 3/24/2009, 7:04 pm

nottietouille

avatar
peh, pynye la sush nk lvling...
pkai bot je senang...

25 Re: Cadagan Menambah Topic Section on 3/24/2009, 11:36 pm

Crystal

avatar
Moderator
Moderator
nottietouille wrote:peh, pynye la sush nk lvling...
pkai bot je senang...
Bot utk kuat dlm pvp, training utk seronok.


_________________

Demi semua yang aKu jalani bersamaMu
Ku
ingin kaMu jadi milikKu
Ku
ingin kaMu disampingKu
kerana...

I U
______________________________________________________
Information is Shareable; Information Sharing is Caring; Caring is Loving

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 2]

Go to page : 1, 2  Next

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum