IMC Forum

Help Line : 09-9766455 FAX : 09-9766496


You are not connected. Please login or register

FACEBOOK~~

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1 FACEBOOK~~ on 1/20/2010, 2:54 pm

mohdraif88


Kami pelajar uitm machang memerlukan sangat rangkaian laman sosial FACEBOOK.COM diberi percuma untuk dilayari oleh semua pelajar UiTM. Setakat ini hanya laman web akhbar dan laman web uitm saja free. Diharapkan admin dapat memasukan laman web facebook sebagai free jugak. Facebook akan memberi lebih manfaat kpd semua pelajar. Harap maklum and thank you~~~

2 Re: FACEBOOK~~ on 1/21/2010, 6:57 pm

zer0nymous

avatar
mohdraif88 wrote:Kami pelajar uitm machang memerlukan sangat rangkaian laman sosial FACEBOOK.COM diberi percuma untuk dilayari oleh semua pelajar UiTM. Setakat ini hanya laman web akhbar dan laman web uitm saja free. Diharapkan admin dapat memasukan laman web facebook sebagai free jugak. Facebook akan memberi lebih manfaat kpd semua pelajar. Harap maklum and thank you~~~

Try googling = Sniffing & MITM attack

3 Re: FACEBOOK~~ on 1/22/2010, 7:41 pm

mohdraif88


zer0nymous wrote:
mohdraif88 wrote:Kami pelajar uitm machang memerlukan sangat rangkaian laman sosial FACEBOOK.COM diberi percuma untuk dilayari oleh semua pelajar UiTM. Setakat ini hanya laman web akhbar dan laman web uitm saja free. Diharapkan admin dapat memasukan laman web facebook sebagai free jugak. Facebook akan memberi lebih manfaat kpd semua pelajar. Harap maklum and thank you~~~

Try googling = Sniffing & MITM attack

xfaham lah~~~apa nie~~can explain

4 Re: FACEBOOK~~ on 1/26/2010, 2:46 pm

G-kin

avatar
mohdraif88 wrote:
zer0nymous wrote:
mohdraif88 wrote:Kami pelajar uitm machang memerlukan sangat rangkaian laman sosial FACEBOOK.COM diberi percuma untuk dilayari oleh semua pelajar UiTM. Setakat ini hanya laman web akhbar dan laman web uitm saja free. Diharapkan admin dapat memasukan laman web facebook sebagai free jugak. Facebook akan memberi lebih manfaat kpd semua pelajar. Harap maklum and thank you~~~

Try googling = Sniffing & MITM attack

xfaham lah~~~apa nie~~can explain

Dia nk suruh awak hack sistem la tu... hahaha
Kalau facebook diberi akses percuma, maka bertambah sesaklah line IMC nanti.

5 Re: FACEBOOK~~ on 1/27/2010, 12:09 am

Admin

avatar
Admin
G-kin wrote:
mohdraif88 wrote:
zer0nymous wrote:
mohdraif88 wrote:Kami pelajar uitm machang memerlukan sangat rangkaian laman sosial FACEBOOK.COM diberi percuma untuk dilayari oleh semua pelajar UiTM. Setakat ini hanya laman web akhbar dan laman web uitm saja free. Diharapkan admin dapat memasukan laman web facebook sebagai free jugak. Facebook akan memberi lebih manfaat kpd semua pelajar. Harap maklum and thank you~~~

Try googling = Sniffing & MITM attack

xfaham lah~~~apa nie~~can explain

Dia nk suruh awak hack sistem la tu... hahaha
Kalau facebook diberi akses percuma, maka bertambah sesaklah line IMC nanti.

Betul tu..
diey0sa dan zer0nymous ni adalah user yang sama..


_________________
IMC Admin

6 Re: FACEBOOK~~ on 1/27/2010, 2:31 pm

mohdraif88


owh org yg sama ek~~
bleh la~~ xpe sesak~~asal dapat~~

7 Re: FACEBOOK~~ on 1/27/2010, 10:28 pm

jenab89

avatar
mohdraif88 wrote:owh org yg sama ek~~
bleh la~~ xpe sesak~~asal dapat~~
mungkin IMC dan UiTM mempunyai sbb yg sama knapa Facebook tidak dibagi free(IMC) dan Diblock(UiTM)

8 Re: FACEBOOK~~ on 1/27/2010, 10:42 pm

jenab89

avatar
zer0nymous wrote:
mohdraif88 wrote:Kami pelajar uitm machang memerlukan sangat rangkaian laman sosial FACEBOOK.COM diberi percuma untuk dilayari oleh semua pelajar UiTM. Setakat ini hanya laman web akhbar dan laman web uitm saja free. Diharapkan admin dapat memasukan laman web facebook sebagai free jugak. Facebook akan memberi lebih manfaat kpd semua pelajar. Harap maklum and thank you~~~

Try googling = Sniffing & MITM attack

Dahsyat la sniffing, abes "Acc" org laen bleh di kebas, agaknya, firewall leh halang x?

9 Re: FACEBOOK~~ on 1/28/2010, 2:29 pm

G-kin

avatar
mohdraif88 wrote:
bleh la~~ xpe sesak~~asal dapat~~

Bila sesak, takkan dapatla masuk IMC. Kalau dapat masuk pun, speed teramat slow (sebab sesak sangat).
Lagipun facebook ni melalaikan...:p

10 Re: FACEBOOK~~ on 1/30/2010, 9:10 am

CrysJr

avatar
Moderator
Moderator
lame x msuk sni..
try gune bt

11 Re: FACEBOOK~~ on 1/30/2010, 12:07 pm

diey0sa


null



Last edited by diey0sa on 3/5/2010, 9:04 pm; edited 1 time in total

12 Re: FACEBOOK~~ on 1/31/2010, 12:59 pm

mohdraif88


nak gak facebook free~~~adoii~~~

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum