IMC Forum

Help Line : 09-9766455 FAX : 09-9766496


You are not connected. Please login or register

kenapa line imc tu kadang2 macam putus .

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

nana012


kenapa line kadang2 cam putus2

Admin

avatar
Admin
nana012 wrote:kenapa line kadang2 cam putus2

harap maaf 2-3 hari ni ada ganggu dari server kami...
sekarang ni awk sambung dgn IMC mane..?? contoh IMC THO3 A atau IMC THO3 B

dari permerhatian kami penggunaan yang menggunakan windows 7 akan mengalami gangguan tanda seruan ( ! ) pada icon wifi untuk membaiki masalh ini sila disable dan enable kan kembali..

harap maklum...


_________________
IMC Admin

nana012


kenape dah takde TRIAL 10minute kat depan tu ??

at least kalau ade trial . leh update anti virus sekejap ..

Sad

enigma

avatar
nana012 wrote:kenape dah takde TRIAL 10minute kat depan tu ??

at least kalau ade trial . leh update anti virus sekejap ..

Sad

ha3...klu x 10 minute. 30 xpo da...

mohdraif88


memang slow giler sekarang kat tdm C

Admin

avatar
Admin
mohdraif88 wrote:memang slow giler sekarang kat tdm C

Salam... slow tu pukul berape..??
signal berape bar..??


_________________
IMC Admin

mohdraif88


line tu penuh tp xdpt nak buka laman web~~~masa berjalan~~huh~~baik drp 18jam bg 20jam~~

Admin

avatar
Admin
mohdraif88 wrote:line tu penuh tp xdpt nak buka laman web~~~masa berjalan~~huh~~baik drp 18jam bg 20jam~~

salam..
kolej mane..??


_________________
IMC Admin

diey0sa


null



Last edited by diey0sa on 3/5/2010, 9:02 pm; edited 1 time in total

nana012


ari tu saya surf internet pakai laptop di restoran sigai .. signal tu penuh .. tapi takleh masuk internet . loading lame je .... tapi masa berjalan ...

terai log off pastu log on balik pon same jugak ...

IMC ada masalah dengan AP ke atau server ????

kenapa line slow skang nih...

Admin

avatar
Admin
nana012 wrote:ari tu saya surf internet pakai laptop di restoran sigai .. signal tu penuh .. tapi takleh masuk internet . loading lame je .... tapi masa berjalan ...

terai log off pastu log on balik pon same jugak ...

IMC ada masalah dengan AP ke atau server ????

kenapa line slow skang nih...

salam... hari tu bile.. dalam minggu ni kami sedang configer system jadi ada masalah sesetangah laptop tak boleh nak gune... atau ada user yg gune MAC add awak dan ip jadi server tak kenal yang mane satu user yg sah..


_________________
IMC Admin

nana012


minggu lepas rasanya ..

Admin

avatar
Admin
nana012 wrote:minggu lepas rasanya ..

betullah minggu lepas pihak sedang buat maintenance


_________________
IMC Admin

enigma

avatar
Admin wrote:
nana012 wrote:minggu lepas rasanya ..

betullah minggu lepas pihak sedang buat maintenance


signal 65%...

tapi slow gila...

mohdraif88


so masa berjalan~~duit melayang~~laman web xdpt buka~~apa kes~~~ada masa xdpt buak lasung~~plez la~~tingkatkan speed~~

enigma

avatar
mohdraif88 wrote:so masa berjalan~~duit melayang~~laman web xdpt buka~~apa kes~~~ada masa xdpt buak lasung~~plez la~~tingkatkan speed~~


10 tahun lagi

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum