IMC Forum

Help Line : 09-9766455 FAX : 09-9766496


You are not connected. Please login or register

Celcom Broadband

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Celcom Broadband on 2/7/2010, 10:29 am

nana012


korang perasan tak sekarang ni line

Celcom Broadband dah laju lar...

aku baru beli ngan pakai pakej RM98 sebulan ..

ok gak speed dia ..download file sekejap je...

ade tak sape2 kat sini yg pakai line celcom gak ???

kongsi2 le pendapat ....

2 Re: Celcom Broadband on 2/8/2010, 1:02 am

G-kin

avatar
nana012 wrote:korang perasan tak sekarang ni line

Celcom Broadband dah laju lar...

aku baru beli ngan pakai pakej RM98 sebulan ..

ok gak speed dia ..download file sekejap je...

ade tak sape2 kat sini yg pakai line celcom gak ???

kongsi2 le pendapat ....

memang la laju sbb pakej 98 tu 3.6mbps speednya.

3 Re: Celcom Broadband on 2/8/2010, 12:24 pm

nana012


cam ne saya nak share line celcom bb dengan member saya dalam 1 blik ni .. ek ???

4 Re: Celcom Broadband on 2/22/2010, 5:48 pm

enigma

avatar
nana012 wrote:cam ne saya nak share line celcom bb dengan member saya dalam 1 blik ni .. ek ???


belajar ngan gkin

5 Re: Celcom Broadband on 2/23/2010, 9:46 am

G-kin

avatar
enigma wrote:
belajar ngan gkin

banyak cantek. mcm aku ni technician pulak hahaha.

6 Re: Celcom Broadband on 2/24/2010, 2:22 am

CrysJr

avatar
Moderator
Moderator
share ler gune local network.. cmne nk share? tye gkin.. Laughing

7 Re: Celcom Broadband on 2/24/2010, 12:32 pm

diey0sa


[NULL]



Last edited by diey0sa on 9/17/2014, 12:38 am; edited 1 time in total

8 Re: Celcom Broadband on 2/25/2010, 7:51 am

G-kin

avatar
alamak ramai pulak yg demand. uh.... ^_^'

Ya... line celcom broadband memang korang boleh share. samada gunakan cable network ataupun kalau ada wireless device boleh set up wireless ad hoc network. Yang ni korang boleh guna ramai2.

Pasal macam mana nk set up ni, figure it out by yourself. Sebenarnya saya tak pernah buat benda ni. Tapi kalau pakej korang 300kbps, aku nasihatkan korang tak payah share, sebab sampai satu masa (start pukul 4 petang - 2 pagi), line akan busy. So kalau share ramai2 pun tak guna jugak.

P/S: Bila agaknya liputan P1 WiMAX nak sampai UiTM ni?

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum