IMC Forum

Help Line : 09-9766455 FAX : 09-9766496


You are not connected. Please login or register

apa korang pkir psal sy?

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1 apa korang pkir psal sy? on 2/7/2010, 11:53 pm

diey0sa


null



Last edited by diey0sa on 3/5/2010, 9:11 pm; edited 1 time in total

2 Re: apa korang pkir psal sy? on 2/8/2010, 12:17 am

spyheck

avatar
diey0sa wrote:sy jhat ke?
ape yg sy tlah wat?
saya ada attack sape2 ker??
cmne sy wat?
ape teknik sy guna?
dari mana saya tau teknik itu?
apa motif sy?
sy xpatut wat ker?
apa faedah yg sy dpat?
apa kburukan nyer?
korg aggap sy cyber terrorist ker?
sy ada guna bhasa yg sakitkan ati ker?
sy kurg sopan?

jwb jgn xjwb..sy bleh jlaskan sume nyer asl korg dh bsedia nk tau n bleh trima hal sbnar.

masalahnya kau tu susahkan org..
mcm aku tak tau.. kau ambil MAC Address user lain yg gune prepaid IMC... bile dah ambil MAC address tu kau boleh gune interney free.. jangan penting diri sendirilah... nak gune belilah.. aku tahu pun tak buat mcm kau.. ambil MAC org untuk kepenting diri sendiri.. ni box yg kau bangge2kan (Ks-box) (dieyOsa-box) kau access dari TDM dan hari ni kau access dari IMC Hotspot TDM D jangan ingat kau sorang pandai... gune apa yg ada utk tujua baik lah... ni susah2lah baik baca buku je...

3 Re: apa korang pkir psal sy? on 2/8/2010, 1:01 am

G-kin

avatar
engko ni... kontroversi hahaha. Jgn mare =p

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum