IMC Forum

Help Line : 09-9766455 FAX : 09-9766496


You are not connected. Please login or register

sialan sungguh line~~

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1 sialan sungguh line~~ on 2/10/2010, 4:04 pm

mohdraif88


waktu ni login masuk kira duit dan masa berjalan tp nak buka facebook xdpt pun~~apa kes~~kami bayar tp xdpt guna~~geram aku~~kalu nak buat wireless buatlah yg puas hati~~

2 Re: sialan sungguh line~~ on 2/10/2010, 4:24 pm

G-kin

avatar
Sabar bro. Saya cadangkan engko surf time bukan waktu puncak, contohnya pukul 6-7 pagi ke...

3 Re: sialan sungguh line~~ on 2/10/2010, 8:04 pm

Admin

avatar
Admin
mohdraif88 wrote:waktu ni login masuk kira duit dan masa berjalan tp nak buka facebook xdpt pun~~apa kes~~kami bayar tp xdpt guna~~geram aku~~kalu nak buat wireless buatlah yg puas hati~~

Salam..
Pihak kami telah buat terbaik untuk semua pengguna wifi tetapi ada pengguna yang menyalahgunakan wifi kami iaitu dengan menggunakan program p2p seperti ares, limewire, bittorrent dan sebagainya,kami juga telah buat sekatan ID Hotspot dengan seta merta jika ada pengguna p2p.

Pihak kami telah menbuat sekatan pada port2 p2p tetapi ada pengguna menggunakan program untuk menembusi port2 yang disekat..

Waktu puncak antara 7ptg-10mlm

harap maklum..


_________________
IMC Admin

4 Re: sialan sungguh line~~ on 2/10/2010, 8:13 pm

spyheck

avatar
mohdraif88 wrote:waktu ni login masuk kira duit dan masa berjalan tp nak buka facebook xdpt pun~~apa kes~~kami bayar tp xdpt guna~~geram aku~~kalu nak buat wireless buatlah yg puas hati~~

kau ni sengal ke ape aku buka facebook ok je tak laju tak slow pun... ari tu mintak facebook di free kan ni lain hal pulak... eh eh eh... scratch

5 Re: sialan sungguh line~~ on 2/10/2010, 8:39 pm

nana012


mmg slow pon skang nih

6 Re: sialan sungguh line~~ on 2/10/2010, 9:21 pm

mohdraif88


Waktu puncak antara 7ptg-10mlm

aku buka petang la dalam pukul 2ptg~~still sama, kejap je dpt online~~
sekarang aku dah bli prepaid la~~~

7 Re: sialan sungguh line~~ on 2/11/2010, 12:13 am

G-kin

avatar
Maksud saya, engko surf time majoriti orang ramai tengah tido, iaitu pada pukul 2-6 pagi. Time tu peluang untuk engko dapat high speed memang cerah la...

8 Re: sialan sungguh line~~ on 2/11/2010, 2:58 am

enigma

avatar
G-kin wrote:Maksud saya, engko surf time majoriti orang ramai tengah tido, iaitu pada pukul 2-6 pagi. Time tu peluang untuk engko dapat high speed memang cerah la...

mapuh la keno berjaga sokmo...

gilo apo...

9 Re: sialan sungguh line~~ on 2/11/2010, 7:53 am

G-kin

avatar
enigma wrote:
G-kin wrote:Maksud saya, engko surf time majoriti orang ramai tengah tido, iaitu pada pukul 2-6 pagi. Time tu peluang untuk engko dapat high speed memang cerah la...

mapuh la keno berjaga sokmo...

gilo apo...
ilek la bro... kalu xsey xpo.

10 Re: sialan sungguh line~~ on 2/11/2010, 5:31 pm

mohdraif88


huh~~xkan nak guno tenet keno tunggu waktu tuh~~sia2 ada wifi~~

11 Re: sialan sungguh line~~ on 2/21/2010, 5:35 pm

enigma

avatar
mohdraif88 wrote:huh~~xkan nak guno tenet keno tunggu waktu tuh~~sia2 ada wifi~~


parok la...slow nok mapuh..

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum