IMC Forum

Help Line : 09-9766455 FAX : 09-9766496


You are not connected. Please login or register

meh la hangatkn topic TAR ni lak

Go to page : Previous  1, 2, 3

Go down  Message [Page 3 of 3]

51 Re: meh la hangatkn topic TAR ni lak on 4/6/2009, 6:11 pm

nottietouille

avatar
admiralnusantara wrote:apa plak..saghu ni..penyokong DO yang datang ramai tau..huhu..JPK DO ada jer datang menyokong..penyokong TAR yang tak datang kat avb..tdo r tu..wawawa


saGhu mmg..
x ikut perkembangan semasa...
ketinggalan zaman Razz Razz

52 Re: meh la hangatkn topic TAR ni lak on 4/6/2009, 8:42 pm

budDak

avatar
eleh...lau stkat buat rak kasut..xhebat sgt...sem depan kitorg buat system mcm e-cafe..uhuk

53 Re: meh la hangatkn topic TAR ni lak on 4/6/2009, 11:04 pm

saGhu

avatar
nottietouille wrote:
admiralnusantara wrote:apa plak..saghu ni..penyokong DO yang datang ramai tau..huhu..JPK DO ada jer datang menyokong..penyokong TAR yang tak datang kat avb..tdo r tu..wawawa


saGhu mmg..
x ikut perkembangan semasa...
ketinggalan zaman Razz Razz


halo.....aku memang tak ikuti perkembangan semasa sebab aku hanya duk dlm bilik,gi kelas,gi toilet,dining,sigai,cc,kedai runcit yg harga mahal tu,fc.lalalala...aku dak baik...

54 Re: meh la hangatkn topic TAR ni lak on 4/6/2009, 11:31 pm

G-kin

avatar
thread ni dah jd tempat berbual bebudak DO la pulak....

55 hahaha.... on 4/6/2009, 11:48 pm

caPiq

avatar
G-kin wrote:thread ni dah jd tempat berbual bebudak DO la pulak....

56 Re: meh la hangatkn topic TAR ni lak on 4/6/2009, 11:50 pm

G-kin

avatar
gedio senyak gitu capiq
kasi gegar sikit.

57 Re: meh la hangatkn topic TAR ni lak on 4/7/2009, 5:37 pm

saGhu

avatar
G-kin wrote:thread ni dah jd tempat berbual bebudak DO la pulak....


ai....kalo ko nak bebual kat do pun....ape salah nye...kan...

58 Re: meh la hangatkn topic TAR ni lak on 4/7/2009, 8:23 pm

nottietouille

avatar
saGhu wrote:
G-kin wrote:thread ni dah jd tempat berbual bebudak DO la pulak....


ai....kalo ko nak bebual kat do pun....ape salah nye...kan...


Sharing is Caring

59 Re: meh la hangatkn topic TAR ni lak on 4/7/2009, 10:15 pm

OptiOnS_CliCk

avatar
Very Happy

60 Re: meh la hangatkn topic TAR ni lak on 4/8/2009, 2:31 am

saGhu

avatar
nottietouille wrote:
LaNz89 wrote:TAR sntiase d hadapan...!!!

mmg la TAR kat dpn skali...
pastu THO, then DO..
last skali TDM


heh2....gapo ni do2 nie....gapo nie.gapo nie.lalala

61 Re: meh la hangatkn topic TAR ni lak on 4/28/2009, 8:35 pm

jalanraya


G-kin wrote:selain drpd beruk, alien pun ada... fuh! mace2 ado kat mache nih. X nyesal aku ngaji sini

Betul,betul,betul..tak nyesal ngaji kat mache neh...kamu patut berbangga...ohohho...

62 Re: meh la hangatkn topic TAR ni lak on 4/28/2009, 10:04 pm

CrysJr

avatar
Moderator
Moderator
i love TAR.. Very Happy

63 Re: meh la hangatkn topic TAR ni lak on 4/28/2009, 11:29 pm

G-kin

avatar
jalanraya wrote:
G-kin wrote:selain drpd beruk, alien pun ada... fuh! mace2 ado kat mache nih. X nyesal aku ngaji sini

Betul,betul,betul..tak nyesal ngaji kat mache neh...kamu patut berbangga...ohohho...

Ya2, akan saya ambil iktibar daripada pesanan tuan hamba... huhuhuhu

64 Re: meh la hangatkn topic TAR ni lak on 9/4/2009, 1:27 pm

OptiOnS_CliCk

avatar
aku sayang TAR....
jom bkk pose ramai2....

Sponsored content


Back to top  Message [Page 3 of 3]

Go to page : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum