IMC Forum

Help Line : 09-9766455 FAX : 09-9766496


You are not connected. Please login or register

korang suka tak mendekati seorang perokok?

Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

korang suka tak mendekati seorang perokok?

5% 5% [ 1 ]
77% 77% [ 17 ]
18% 18% [ 4 ]
Total Votes : 22

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 2 of 5]

Crystal

avatar
Moderator
Moderator
nottietouille wrote:bakar rokok = bakar duit

x rase rugi ke beli rokok???
Amat merugikan... Huhuuuuu......
Blanje la awek ke. Dpt gk pekdah; awek makin sayang..


_________________

Demi semua yang aKu jalani bersamaMu
Ku
ingin kaMu jadi milikKu
Ku
ingin kaMu disampingKu
kerana...

I U
______________________________________________________
Information is Shareable; Information Sharing is Caring; Caring is Loving

saGhu

avatar
nottietouille wrote:bakar rokok = bakar duit

x rase rugi ke beli rokok???


aku nmpk ko isap rokok kt sigai ari tu.... Suspect lololololooo

nottietouille

avatar
saGhu wrote:
aku nmpk ko isap rokok kt sigai ari tu.... Suspect lololololooo


sory, i tak merokok ok...
u silap org kot..

Crystal

avatar
Moderator
Moderator
saGhu wrote:aku nmpk ko isap rokok kt sigai ari tu.... Suspect lololololooo
saGhu kenal nottietouille ke?


_________________

Demi semua yang aKu jalani bersamaMu
Ku
ingin kaMu jadi milikKu
Ku
ingin kaMu disampingKu
kerana...

I U
______________________________________________________
Information is Shareable; Information Sharing is Caring; Caring is Loving

saGhu

avatar
nottietouille wrote:
saGhu wrote:
aku nmpk ko isap rokok kt sigai ari tu.... Suspect lololololooo


sory, i tak merokok ok...
u silap org kot..


betol la,,,,mung key suko pakai baju putih...jolo la tu

Crystal

avatar
Moderator
Moderator
saGhu wrote:betol la,,,,mung key suko pakai baju putih...jolo la tu
saGhu slalu usha nottietouille.. Heheh


_________________

Demi semua yang aKu jalani bersamaMu
Ku
ingin kaMu jadi milikKu
Ku
ingin kaMu disampingKu
kerana...

I U
______________________________________________________
Information is Shareable; Information Sharing is Caring; Caring is Loving

nottietouille

avatar
saGhu wrote:

betol la,,,,mung key suko pakai baju putih...jolo la tu


mg ingt aku sorng je ke da bju kaler putehh...
seriusly, aku mmg x merokok...
rokok make me batok

saGhu

avatar
nottietouille wrote:
saGhu wrote:

betol la,,,,mung key suko pakai baju putih...jolo la tu


mg ingt aku sorng je ke da bju kaler putehh...
seriusly, aku mmg x merokok...
rokok make me batok

tgk tu...wak muko tok ngaku...hahha

jenab89

avatar
Aku igt keciks2 aku dluh aku ambek kertas dr buku latihan skolah rendah, masukkan bedak dalam nyer dan gulung kertas 2h, pas2h tiupla, daaaaa., rokok bedak..... lol! lol! lol! lol! lol!

saGhu

avatar
jenab89 wrote:Aku igt keciks2 aku dluh aku ambek kertas dr buku latihan skolah rendah, masukkan bedak dalam nyer dan gulung kertas 2h, pas2h tiupla, daaaaa., rokok bedak..... lol! lol! lol! lol! lol!


hahaha..aku tak men ar rokok bedak...aku mase kecik2 dulu....kalo balik kg...nenek aku tu ader warung kopi...aku slalu curi rokok daun yg nenek aku jual....pergi cube isap kat bawah umah nenek aku...hakhakhak

Crystal

avatar
Moderator
Moderator
saGhu wrote:hahaha..aku tak men ar rokok bedak...aku mase kecik2 dulu....kalo balik kg...nenek aku tu ader warung kopi...aku slalu curi rokok daun yg nenek aku jual....pergi cube isap kat bawah umah nenek aku...hakhakhak
saGhu isap rokok..
saGhu isap rokok..
saGhu isap rokok..


_________________

Demi semua yang aKu jalani bersamaMu
Ku
ingin kaMu jadi milikKu
Ku
ingin kaMu disampingKu
kerana...

I U
______________________________________________________
Information is Shareable; Information Sharing is Caring; Caring is Loving

saGhu

avatar
Crystal wrote:
saGhu wrote:hahaha..aku tak men ar rokok bedak...aku mase kecik2 dulu....kalo balik kg...nenek aku tu ader warung kopi...aku slalu curi rokok daun yg nenek aku jual....pergi cube isap kat bawah umah nenek aku...hakhakhak
saGhu isap rokok..
saGhu isap rokok..
saGhu isap rokok..

oiii itu zaman muda2 dulu....hahahhahaha...skg tak dah...betaubat....rokok xsedap....

Crystal

avatar
Moderator
Moderator
saGhu wrote:oiii itu zaman muda2 dulu....hahahhahaha...skg tak dah...betaubat....rokok xsedap....
X sedap..
X sedap..
X sedap..


_________________

Demi semua yang aKu jalani bersamaMu
Ku
ingin kaMu jadi milikKu
Ku
ingin kaMu disampingKu
kerana...

I U
______________________________________________________
Information is Shareable; Information Sharing is Caring; Caring is Loving

saGhu

avatar
Crystal wrote:
saGhu wrote:oiii itu zaman muda2 dulu....hahahhahaha...skg tak dah...betaubat....rokok xsedap....
X sedap..
X sedap..
X sedap..

crystal dah tak segar ke...
crystal dah tak segar ke...
crystal dah tak segar ke...

jenab89

avatar
Ala, kowang xde taste kew? Skarang 7 eleven kat dpn uitm kte nie ade jual rokok pelbagai perisa, coklat ade, vanila ada, kopi pun ade, sape kate xsedap? Benda 2h imported 2h. Ada klas.

Crystal

avatar
Moderator
Moderator
jenab89 wrote:Ala, kowang xde taste kew? Skarang 7 eleven kat dpn uitm kte nie ade jual rokok pelbagai perisa, coklat ade, vanila ada, kopi pun ade, sape kate xsedap? Benda 2h imported 2h. Ada klas.
Dah ade rokok versi sedap ke?
Nk try..
Nk try..
Nk try..
Hahaha...


_________________

Demi semua yang aKu jalani bersamaMu
Ku
ingin kaMu jadi milikKu
Ku
ingin kaMu disampingKu
kerana...

I U
______________________________________________________
Information is Shareable; Information Sharing is Caring; Caring is Loving

jenab89

avatar
Try la. Sedap 2 sedap . Tp aku xnk 'pergi' awl2 dahulu xnpa mempunyai sehati sejiwa utk kehidupan ku. Huhe.

saGhu

avatar
aku isap shisha lagi best......

Crystal

avatar
Moderator
Moderator
saGhu wrote:aku isap shisha lagi best......
Shisha best..
Shisha best..
Shisha best..
Tapi x penah rase pon.. Hahaha...


_________________

Demi semua yang aKu jalani bersamaMu
Ku
ingin kaMu jadi milikKu
Ku
ingin kaMu disampingKu
kerana...

I U
______________________________________________________
Information is Shareable; Information Sharing is Caring; Caring is Loving

jenab89

avatar
Shisha....... bahaya gak...

46 (",) on 4/26/2009, 1:59 pm

admiralnusantara

avatar
apapun yang kita bahaskan..dekat ngan orang merokok memang tak best..hahaha..btol tak..bau dorang something..hehe

jalanraya


Ak neutral jah...Tpi ak x sker ar bau asap rkok..x bule bnafas....
Kalu kwan aku isap rkok kat sblah..aku than jer nafass...Mau biru 2-3 mnit mker aku..
Conclusionnyer..
Kalu tau awal2 dier prokok, x mau mndkati...
Sbab ak x mrokok..

nottietouille

avatar
aku plg x suke kalo bau asap rokok melekat kt baju aku...
x slesa beb

jenab89

avatar
Mane lebih direlai, bau sampah ke bau durian kew atau bau rokok???

Crystal

avatar
Moderator
Moderator
jenab89 wrote:Mane lebih direlai, bau sampah ke bau durian kew atau bau rokok???
Bau durian la sedap.
Durian tu makanan.


_________________

Demi semua yang aKu jalani bersamaMu
Ku
ingin kaMu jadi milikKu
Ku
ingin kaMu disampingKu
kerana...

I U
______________________________________________________
Information is Shareable; Information Sharing is Caring; Caring is Loving

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 2 of 5]

Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum