IMC Forum

Help Line : 09-9766455 FAX : 09-9766496


You are not connected. Please login or register

Menjual software pertejemahan bahasa..

Go down  Message [Page 1 of 1]

sitoplasmat

avatar
salam...saya merupakan pegedar sah untuk software pertejemahan bahasa BM ke BI yang dikenali sebagai : Penterjemah Bahasa Lingovista .. laman web : http://lingovista.googlepages.com/default.htm ... klu dkt laman web (bukan harga student uitm machang) RM60...tetapi dgn saya anda boleh membelinya dgn harga serendah RM40!!!...original version...korang boleh download trial version...sebarang pertayaan email me at : sitoplasmat@gmail.com

Crystal

avatar
Moderator
Moderator
Salam.. Sape2 nak translate bahasa ( BM->BI / BI->BM ) free, ade jer kat website http://citcat.com
Information is shareable..

sitoplasmat

avatar
Crystal wrote:Salam.. Sape2 nak translate bahasa ( BM->BI / BI->BM ) free, ade jer kat website http://citcat.com
Information is shareable..

Yup...memang free..tapi tatabahasa nya teruk...memang tak paham....contoh kalau nak convert BI-BM lebih baik convert sendiri daripada guna servis citcat.com...terabur...sebab itu kewujudan software Penterjemah Bahasa Lingovista ini direka.hampir 80% tatabahasanya betul...boleh cuba di version trial..

Crystal

avatar
Moderator
Moderator
sitoplasmat wrote:
Yup...memang free..tapi tatabahasa nya teruk...memang tak paham....contoh kalau nak convert BI-BM lebih baik convert sendiri daripada guna servis citcat.com...terabur...sebab itu kewujudan software Penterjemah Bahasa Lingovista ini direka.hampir 80% tatabahasanya betul...boleh cuba di version trial..

bende free.. bese la tu xelok.. yg berbayar itu bese nye elok.. tapi ade satu bende yang free lagi elok dari yg berbayar.. rahsia2.. ehehehe

nottietouille

avatar
[quote="Crystal"]
sitoplasmat wrote:bende free.. bese la tu xelok.. yg berbayar itu bese nye elok.. tapi ade satu bende yang free lagi elok dari yg berbayar.. rahsia2.. ehehehe

???

nottietouille

avatar
ada x software translate bm/bi ke jepun??
rase mcm nk blaja jepun balik la
byk da yang x ingt

Crystal

avatar
Moderator
Moderator
nottietouille wrote:ada x software translate bm/bi ke jepun??
rase mcm nk blaja jepun balik la
byk da yang x ingt

Waa.. Bes jgk tu. Aku pun tringin gak nk blajar.. Huhu..


_________________

Demi semua yang aKu jalani bersamaMu
Ku
ingin kaMu jadi milikKu
Ku
ingin kaMu disampingKu
kerana...

I U
______________________________________________________
Information is Shareable; Information Sharing is Caring; Caring is Loving

HambaAllah

avatar
mcm ne nk buat topic. aku x retilah. nk post topic tp xleh. aku nk post pasal jualan laptop dan pc

HambaAllah

avatar
Perhatian kepada semua penghuni kolej TR. sapa2 yg ingin print color or black. blhlah dtg ke bilik TR712/R. saya buat promosi,murah je

SILA KE TR-712R
PRINT BLACK AND COLOR
BLACK
1 helai – 20 sen
COLOR
1 helai – 50 sen
~ Full color page RM1 ~

Crystal

avatar
Moderator
Moderator
HambaAllah wrote:mcm ne nk buat topic. aku x retilah. nk post topic tp xleh. aku nk post pasal jualan laptop dan pc
Lol.. kat bawah and atas page dlm forum ade link "new topic"..


_________________

Demi semua yang aKu jalani bersamaMu
Ku
ingin kaMu jadi milikKu
Ku
ingin kaMu disampingKu
kerana...

I U
______________________________________________________
Information is Shareable; Information Sharing is Caring; Caring is Loving

nottietouille

avatar
crys, ape yg

Crystal wrote:tapi ade satu bende yang free lagi elok dari yg berbayar.. rahsia2.. ehehehe

Crystal

avatar
Moderator
Moderator
nottietouille wrote:crys, ape yg
Crystal wrote:tapi ade satu bende yang free lagi elok dari yg berbayar.. rahsia2.. ehehehe
Mne bley gitau. Rahsia2.. De mase nnt aku gtau secara personal.


_________________

Demi semua yang aKu jalani bersamaMu
Ku
ingin kaMu jadi milikKu
Ku
ingin kaMu disampingKu
kerana...

I U
______________________________________________________
Information is Shareable; Information Sharing is Caring; Caring is Loving

nottietouille

avatar
ok Evil or Very Mad

saGhu

avatar
garang nye muke nottie...

nottietouille

avatar
henshin!!!

putrie

avatar
software trjemah..........melayu -> japan.....japan -> melayu ,,,,,,,ade ker??

nak sgt!!

jenab89

avatar
putrie wrote:software trjemah..........melayu -> japan.....japan -> melayu ,,,,,,,ade ker??

nak sgt!!

Sy ade, tp BI-JPN , JPN-BI dan software pembelajaran,audio video Jepun dan Mandarin, skali.,..

putrie

avatar
jenab89 wrote:
putrie wrote:software trjemah..........melayu -> japan.....japan -> melayu ,,,,,,,ade ker??

nak sgt!!

Sy ade, tp BI-JPN , JPN-BI dan software pembelajaran,audio video Jepun dan Mandarin, skali.,..


wahhh....bestnyer...dpt katner??beli ker??download????..........nk jugak!

jenab89

avatar
putrie wrote:
jenab89 wrote:
putrie wrote:software trjemah..........melayu -> japan.....japan -> melayu ,,,,,,,ade ker??

nak sgt!!

Sy ade, tp BI-JPN , JPN-BI dan software pembelajaran,audio video Jepun dan Mandarin, skali.,..


wahhh....bestnyer...dpt katner??beli ker??download????..........nk jugak!

Adele..... bukan FREE!!!

putrie

avatar
jenab89 wrote:
putrie wrote:
jenab89 wrote:
putrie wrote:software trjemah..........melayu -> japan.....japan -> melayu ,,,,,,,ade ker??

nak sgt!!

Sy ade, tp BI-JPN , JPN-BI dan software pembelajaran,audio video Jepun dan Mandarin, skali.,..


wahhh....bestnyer...dpt katner??beli ker??download????..........nk jugak!

Adele..... bukan FREE!!!


alaaaaaaaaaa....jenab dekut!!

jenab89

avatar
Mestilor, bisnes.

Crystal

avatar
Moderator
Moderator
Beli katne?
Nk beli gak.. Hehe


_________________

Demi semua yang aKu jalani bersamaMu
Ku
ingin kaMu jadi milikKu
Ku
ingin kaMu disampingKu
kerana...

I U
______________________________________________________
Information is Shareable; Information Sharing is Caring; Caring is Loving

jenab89

avatar
Datangla, TR 514, Pukul 3.00 - 3.01 pm sje dilayan....

jameyjumey

avatar
jom join myspace tunai....bagus untuk org yg slalu on9....sambil2 on9 leh cari duit poket

Sponsored content


Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum