IMC Forum

Help Line : 09-9766455 FAX : 09-9766496


You are not connected. Please login or register

SAMBUNG PERKATAAN TERAKHIR

Go to page : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down  Message [Page 1 of 6]

1SAMBUNG PERKATAAN TERAKHIR Empty SAMBUNG PERKATAAN TERAKHIR on 4/6/2009, 10:50 pm

nottietouille

nottietouille
Nak men sambung2 bole x... Twisted Evil Twisted Evil

HEI KAMU BUAT APA

so kena reply:

APA SAJA LAH BOLEH BUAT

SO AKU MULAKAN DULU

saya suka imc kerana

2SAMBUNG PERKATAAN TERAKHIR Empty Re: SAMBUNG PERKATAAN TERAKHIR on 4/6/2009, 11:35 pm

G-kin

G-kin
kerana dia aku tinggalkan kamu

3SAMBUNG PERKATAAN TERAKHIR Empty Re: SAMBUNG PERKATAAN TERAKHIR on 4/7/2009, 1:06 am

nottietouille

nottietouille
kamu x rasa bersalahkah kerana tinggalkan dia

4SAMBUNG PERKATAAN TERAKHIR Empty Re: SAMBUNG PERKATAAN TERAKHIR on 4/12/2009, 3:06 pm

Crystal

Crystal
Moderator
Moderator
nottietouille wrote:kamu x rasa bersalahkah kerana tinggalkan dia
Dia buat pasal dgn aku. So ape aku kesah!


_________________

Demi semua yang aKu jalani bersamaMu
Ku
ingin kaMu jadi milikKu
Ku
ingin kaMu disampingKu
kerana...

I U
______________________________________________________
Information is Shareable; Information Sharing is Caring; Caring is Loving

5SAMBUNG PERKATAAN TERAKHIR Empty Re: SAMBUNG PERKATAAN TERAKHIR on 4/12/2009, 3:08 pm

Crystal

Crystal
Moderator
Moderator
Crystal wrote:Dia buat pasal dgn aku. So ape aku kesah!
Kesah ini terjadi antara aku dengan si dia


_________________

Demi semua yang aKu jalani bersamaMu
Ku
ingin kaMu jadi milikKu
Ku
ingin kaMu disampingKu
kerana...

I U
______________________________________________________
Information is Shareable; Information Sharing is Caring; Caring is Loving

6SAMBUNG PERKATAAN TERAKHIR Empty Re: SAMBUNG PERKATAAN TERAKHIR on 4/12/2009, 3:09 pm

Crystal

Crystal
Moderator
Moderator
Crystal wrote:Kesah ini terjadi antara aku dengan si dia
Dia sama sekali tidak mempedulikan kehadiran diri ini


_________________

Demi semua yang aKu jalani bersamaMu
Ku
ingin kaMu jadi milikKu
Ku
ingin kaMu disampingKu
kerana...

I U
______________________________________________________
Information is Shareable; Information Sharing is Caring; Caring is Loving

7SAMBUNG PERKATAAN TERAKHIR Empty Re: SAMBUNG PERKATAAN TERAKHIR on 4/12/2009, 3:12 pm

Crystal

Crystal
Moderator
Moderator
Crystal wrote:Dia sama sekali tidak mempedulikan kehadiran diri ini
Ini membuatkan aku berasa kecewa yang amat mendalam dengan tidakan si dia yang langsung tidak mempedulikan tentang aku


_________________

Demi semua yang aKu jalani bersamaMu
Ku
ingin kaMu jadi milikKu
Ku
ingin kaMu disampingKu
kerana...

I U
______________________________________________________
Information is Shareable; Information Sharing is Caring; Caring is Loving

8SAMBUNG PERKATAAN TERAKHIR Empty Re: SAMBUNG PERKATAAN TERAKHIR on 4/12/2009, 3:15 pm

Crystal

Crystal
Moderator
Moderator
Crystal wrote:Ini membuatkan aku berasa kecewa yang amat mendalam dengan tidakan si dia yang langsung tidak mempedulikan tentang aku
Aku pun pelik, kenapa aku dah start mengarut ni? Ni angkara nottietouille la ni, buka topik yang tak berfaedah


_________________

Demi semua yang aKu jalani bersamaMu
Ku
ingin kaMu jadi milikKu
Ku
ingin kaMu disampingKu
kerana...

I U
______________________________________________________
Information is Shareable; Information Sharing is Caring; Caring is Loving

9SAMBUNG PERKATAAN TERAKHIR Empty Re: SAMBUNG PERKATAAN TERAKHIR on 4/15/2009, 9:43 pm

nottietouille

nottietouille
Crystal wrote:
Aku pun pelik, kenapa aku dah start mengarut ni? Ni angkara nottietouille la ni, buka topik yang tak berfaedah


berfaedah la jgk dari ko dok spam x tentu hala

10SAMBUNG PERKATAAN TERAKHIR Empty Re: SAMBUNG PERKATAAN TERAKHIR on 4/17/2009, 11:27 am

andy_momang

andy_momang
nottietouille wrote:
Crystal wrote:
Aku pun pelik, kenapa aku dah start mengarut ni? Ni angkara nottietouille la ni, buka topik yang tak berfaedah


berfaedah la jgk dari ko dok spam x tentu hala

hala.....urmm...ssah la hala...

hala yg mana mnjadi tujuan mu slpas ini..

yes2...dpat gak aku smbung..haha

11SAMBUNG PERKATAAN TERAKHIR Empty Re: SAMBUNG PERKATAAN TERAKHIR on 4/17/2009, 2:01 pm

nottietouille

nottietouille
andy_momang wrote:
nottietouille wrote:
Crystal wrote:
Aku pun pelik, kenapa aku dah start mengarut ni? Ni angkara nottietouille la ni, buka topik yang tak berfaedah


berfaedah la jgk dari ko dok spam x tentu hala

hala.....urmm...ssah la hala...

hala yg mana mnjadi tujuan mu slpas ini..


ini adalah satu kisah yg bakal mengubah idup salmah
salmah merupakan seorang pelajar di instituppengajian tinggi
tinggi mana pun die belajar, mak bapaknye tetap menyuruhnye tinggl di rumah saja

12SAMBUNG PERKATAAN TERAKHIR Empty Re: SAMBUNG PERKATAAN TERAKHIR on 4/17/2009, 4:46 pm

Crystal

Crystal
Moderator
Moderator
nottietouille wrote:ini adalah satu kisah yg bakal mengubah idup salmah
salmah merupakan seorang pelajar di instituppengajian tinggi
tinggi mana pun die belajar, mak bapaknye tetap menyuruhnye tinggl di rumah saja
saje je korang wat spam !!


_________________

Demi semua yang aKu jalani bersamaMu
Ku
ingin kaMu jadi milikKu
Ku
ingin kaMu disampingKu
kerana...

I U
______________________________________________________
Information is Shareable; Information Sharing is Caring; Caring is Loving

13SAMBUNG PERKATAAN TERAKHIR Empty Re: SAMBUNG PERKATAAN TERAKHIR on 4/17/2009, 5:23 pm

nottietouille

nottietouille
Crystal wrote:
saje je korang wat spam !!

spam?? tgk tajuk ok..

14SAMBUNG PERKATAAN TERAKHIR Empty Re: SAMBUNG PERKATAAN TERAKHIR on 4/17/2009, 5:40 pm

Crystal

Crystal
Moderator
Moderator
nottietouille wrote:spam?? tgk tajuk ok..
ok la jugak..


_________________

Demi semua yang aKu jalani bersamaMu
Ku
ingin kaMu jadi milikKu
Ku
ingin kaMu disampingKu
kerana...

I U
______________________________________________________
Information is Shareable; Information Sharing is Caring; Caring is Loving

15SAMBUNG PERKATAAN TERAKHIR Empty Re: SAMBUNG PERKATAAN TERAKHIR on 7/19/2009, 1:09 pm

bihun

bihun
Crystal wrote:
nottietouille wrote:spam?? tgk tajuk ok..
ok la jugak..

jugak tu apa?????????????

16SAMBUNG PERKATAAN TERAKHIR Empty Re: SAMBUNG PERKATAAN TERAKHIR on 7/19/2009, 1:10 pm

flamebone

flamebone
apa-apa je la bihun...

17SAMBUNG PERKATAAN TERAKHIR Empty Re: SAMBUNG PERKATAAN TERAKHIR on 7/19/2009, 1:11 pm

bihun

bihun
flamebone wrote:apa-apa je la bihun...

bihun adalah sejenis food yang dimasak dengan kicap.....................

18SAMBUNG PERKATAAN TERAKHIR Empty Re: SAMBUNG PERKATAAN TERAKHIR on 7/19/2009, 3:56 pm

LaNvALdEaR

LaNvALdEaR
kicap 2 hitam dan d perbuat drpd soya

19SAMBUNG PERKATAAN TERAKHIR Empty Re: SAMBUNG PERKATAAN TERAKHIR on 7/19/2009, 6:42 pm

choc0late

choc0late
s0ya 2 adalah sjenis kcang yg juga blh djdikan mnuman..

20SAMBUNG PERKATAAN TERAKHIR Empty Re: SAMBUNG PERKATAAN TERAKHIR on 7/20/2009, 3:03 am

flamebone

flamebone
mnuman ap yg ak minum ni

21SAMBUNG PERKATAAN TERAKHIR Empty Re: SAMBUNG PERKATAAN TERAKHIR on 7/20/2009, 1:08 pm

tuan haji joe

tuan haji joe
ni dia minuman yg diperah dari jus buah

22SAMBUNG PERKATAAN TERAKHIR Empty Re: SAMBUNG PERKATAAN TERAKHIR on 7/20/2009, 2:20 pm

bihun

bihun
buah cempedak di luar pagar

23SAMBUNG PERKATAAN TERAKHIR Empty Re: SAMBUNG PERKATAAN TERAKHIR on 7/21/2009, 5:34 pm

choc0late

choc0late
pagar besi yg dh brkarat..

24SAMBUNG PERKATAAN TERAKHIR Empty Re: SAMBUNG PERKATAAN TERAKHIR on 7/22/2009, 9:44 am

nottietouille

nottietouille
berkarat da rambut pompuan tu

25SAMBUNG PERKATAAN TERAKHIR Empty Re: SAMBUNG PERKATAAN TERAKHIR on 7/22/2009, 12:13 pm

flamebone

flamebone
tu la xnk dgr ckp bapak

Sponsored content


Back to top  Message [Page 1 of 6]

Go to page : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum