IMC Forum

Help Line : 09-9766455 FAX : 09-9766496


You are not connected. Please login or register

HTML try try

Go down  Message [Page 1 of 1]

1HTML try try Empty HTML try try on 3/19/2009, 8:18 pm

Crystal

Crystal
Moderator
Moderator
HTML peringkat tadika:

<html>
<title>Testing2</title>
<body>
Testing2 jugak
</body>
</html>

2HTML try try Empty Re: HTML try try on 3/21/2009, 11:03 am

nottietouille

nottietouille
tadika da blajr benda2 ni sume ek

3HTML try try Empty Re: HTML try try on 3/21/2009, 11:29 am

Crystal

Crystal
Moderator
Moderator
nottietouille wrote:tadika da blajr benda2 ni sume ek
Xler.. Mksud sya, basic HTML. Sya bru blajar takat ni, tu pun x pass-pass lagik.. Tok guru lari.. Hakhakhak.. lol!


_________________

Demi semua yang aKu jalani bersamaMu
Ku
ingin kaMu jadi milikKu
Ku
ingin kaMu disampingKu
kerana...

I U
______________________________________________________
Information is Shareable; Information Sharing is Caring; Caring is Loving

4HTML try try Empty Re: HTML try try on 3/21/2009, 12:28 pm

nottietouille

nottietouille
hehe..
ni mesti kes tido tyme lctre nih

5HTML try try Empty Re: HTML try try on 3/21/2009, 12:35 pm

Crystal

Crystal
Moderator
Moderator
nottietouille wrote:hehe..
ni mesti kes tido tyme lctre nih
Hehe.. Mne taw nih.. Cool


_________________

Demi semua yang aKu jalani bersamaMu
Ku
ingin kaMu jadi milikKu
Ku
ingin kaMu disampingKu
kerana...

I U
______________________________________________________
Information is Shareable; Information Sharing is Caring; Caring is Loving

6HTML try try Empty Re: HTML try try on 3/21/2009, 12:42 pm

nottietouille

nottietouille
kn ke kt class ad cctv

7HTML try try Empty Re: HTML try try on 3/21/2009, 12:46 pm

Crystal

Crystal
Moderator
Moderator
nottietouille wrote:kn ke kt class ad cctv
Ade cctv, tapi apa pasal kes OHP hilang 3 bijik ari tuh?? Cctv utk sekodeng org ke, utk jage security brg2 clas?


_________________

Demi semua yang aKu jalani bersamaMu
Ku
ingin kaMu jadi milikKu
Ku
ingin kaMu disampingKu
kerana...

I U
______________________________________________________
Information is Shareable; Information Sharing is Caring; Caring is Loving

8HTML try try Empty Re: HTML try try on 3/27/2009, 2:01 am

LaNz89

LaNz89
cctv utk sk0deng 0rg la crys...
=p

9HTML try try Empty Re: HTML try try on 3/27/2009, 11:01 pm

saGhu

saGhu
sapo la si pencuri tu..menyusah kan aku nak blaja je

10HTML try try Empty Re: HTML try try on 3/28/2009, 9:11 pm

nottietouille

nottietouille
saGhu wrote:sapo la si pencuri tu..menyusah kan aku nak blaja je


kalo aku kne repeat mna2 paper sem ni mmg aku xkn mafkn spe tg curik tu

11HTML try try Empty Re: HTML try try on 3/29/2009, 12:09 am

Crystal

Crystal
Moderator
Moderator
nottietouille wrote:kalo aku kne repeat mna2 paper sem ni mmg aku xkn mafkn spe tg curik tu
Ceh.. Pencuri tu skg tgh bersuka ria dgn duit hasil jualan projecter tu.. HTML try try 36


_________________

Demi semua yang aKu jalani bersamaMu
Ku
ingin kaMu jadi milikKu
Ku
ingin kaMu disampingKu
kerana...

I U
______________________________________________________
Information is Shareable; Information Sharing is Caring; Caring is Loving

12HTML try try Empty Re: HTML try try on 3/29/2009, 1:41 am

saGhu

saGhu
aku rasa la...si pencuri tu bukak warung makan...sebab dia nak letak benda tu kat kedai dia utk menarik perhatian oram ramai supaya makan kedai dia sambil tgk tb.

13HTML try try Empty Re: HTML try try on 3/29/2009, 5:20 am

nottietouille

nottietouille
saGhu wrote:aku rasa la...si pencuri tu bukak warung makan...sebab dia nak letak benda tu kat kedai dia utk menarik perhatian oram ramai supaya makan kedai dia sambil tgk tb.


pasang EPL

14HTML try try Empty Re: HTML try try on 3/30/2009, 5:59 pm

saGhu

saGhu
lalalallaaa albino

Sponsored content


Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum