IMC Forum

Help Line : 09-9766455 FAX : 09-9766496


You are not connected. Please login or register

ape yang best kat foodcourt?????

Go to page : 1, 2  Next

Go down  Message [Page 1 of 2]

1ape yang best kat foodcourt????? Empty ape yang best kat foodcourt????? on 4/25/2009, 2:50 pm

LaNvALdEaR

LaNvALdEaR
rmai org g fc..
org wat pe ek..
mkn...?
dating...?
ntah lah beta pn x tau....

2ape yang best kat foodcourt????? Empty Re: ape yang best kat foodcourt????? on 4/25/2009, 3:19 pm

G-kin

G-kin
Ampun tuanku.
Walaupun patik tak pernah makan kat situ (tp pernah minum kat situ), menurut siasatan patik ramai yang ada kat foodcourt itu adalah majoritinya pelajar siswi dan couple2 yang tengah dating.

3ape yang best kat foodcourt????? Empty Re: ape yang best kat foodcourt????? on 4/25/2009, 3:32 pm

Crystal

Crystal
Moderator
Moderator

Ampun Tuanku.
Tuanku maksudkan Foodcourt??
Ape tu Tuanku? Adakah ianya sejenis kueh ke?
X penah makan.. Haha..
Patik x suke pegi fc..Tuanku
___________________________________

66.45% - dating & makan2
15.31% - lepak dgn member2 & makan2
9.18% - makan saje
8.24% - skodeng & makan2
0.82% - study group & makan

*sumber: Bernama
Ampun Tuanku


_________________

Demi semua yang aKu jalani bersamaMu
Ku
ingin kaMu jadi milikKu
Ku
ingin kaMu disampingKu
kerana...

I U
______________________________________________________
Information is Shareable; Information Sharing is Caring; Caring is Loving

4ape yang best kat foodcourt????? Empty (",) on 4/26/2009, 1:52 am

admiralnusantara

admiralnusantara
aik?? ada gak yang tak gi foodcourt ek? aneh.. tapi kena trima akal gak..huhu..macam2..tapi yang best kat foodcourt LYCHEE SHAKE..tak percya try r lu..btol..tak tipu..tapi kalu tak nak gak.. try kuew tiew tomyam..aduh..skali makan nak agi..huhu

5ape yang best kat foodcourt????? Empty Re: ape yang best kat foodcourt????? on 4/26/2009, 1:37 pm

jenab89

jenab89
Aku tgh tunggu menu baru, Holicks Shake.... HAHAHAHHAHA

6ape yang best kat foodcourt????? Empty (",) on 4/26/2009, 1:47 pm

admiralnusantara

admiralnusantara
horlick shake? bukan menu baru sayang..haha..kitorang dah biasa try..best..tapi bagi yang blum try..jom r..malam ni kat foodcourt..mesti korang excited nak try bandung cincau shake..best..dapat sejukkan badan yang PANAS..haha

7ape yang best kat foodcourt????? Empty Re: ape yang best kat foodcourt????? on 4/26/2009, 3:38 pm

jalanraya


ohoho...fudkot ade mace2 benda wat ak ske..
mace2 air bule terai.. ade kentang goreng
ngan wedges.. lagi ader lakse...lakse tu sedap sangt... lebey sedap drpde
dekat xxx...
tp ade anak makcik situ telah mnjadi musuh ak....die suker ketuk pale orang..
xgne pye bdk..ak da terai horlicks shake lme dah..huahaha.. bez,...
bandung cincau shake???kne pegi fudkot neh..

8ape yang best kat foodcourt????? Empty Re: ape yang best kat foodcourt????? on 4/26/2009, 3:43 pm

jenab89

jenab89
Yeke.... xpasan... biasa tempah strawberry shake, xnampak menu Horlicks plak...

9ape yang best kat foodcourt????? Empty Re: ape yang best kat foodcourt????? on 4/27/2009, 1:02 am

nottietouille

nottietouille
jus susu tembikai gelas XXL kak ti plg best

10ape yang best kat foodcourt????? Empty Re: ape yang best kat foodcourt????? on 4/27/2009, 6:26 pm

jenab89

jenab89
Nasik kukus xder kew??? malas nk berjalan jauh...

11ape yang best kat foodcourt????? Empty Re: ape yang best kat foodcourt????? on 4/27/2009, 10:17 pm

LaNvALdEaR

LaNvALdEaR
ade...tp x sdp sgt...

12ape yang best kat foodcourt????? Empty Re: ape yang best kat foodcourt????? on 4/27/2009, 11:18 pm

nottietouille

nottietouille
beger fc = RM1.00 sbijik...

13ape yang best kat foodcourt????? Empty (",) on 4/28/2009, 6:19 pm

admiralnusantara

admiralnusantara
emm..yummy2..malam ni gi fc lak..ha3x..em..pekerja kat situ baik..tapi da gak yang slalu nak nyakitkan hati..aduh..pedih..hahahaha..kalu kita order wat derk jer..tak gi baru tau..hahaha..

14ape yang best kat foodcourt????? Empty Re: ape yang best kat foodcourt????? on 4/29/2009, 7:37 pm

jenab89

jenab89
admiralnusantara wrote:emm..yummy2..malam ni gi fc lak..ha3x..em..pekerja kat situ baik..tapi da gak yang slalu nak nyakitkan hati..aduh..pedih..hahahaha..kalu kita order wat derk jer..tak gi baru tau..hahaha..
Yeke, umm naseb baek la aku xkene, sbb jarang pegi...

15ape yang best kat foodcourt????? Empty Re: ape yang best kat foodcourt????? on 4/29/2009, 7:47 pm

jenab89

jenab89
Aku rase chicken Chop kat FC sma dgn kat Dinner Night TR, kan???

16ape yang best kat foodcourt????? Empty hoho on 4/30/2009, 3:31 am

admiralnusantara

admiralnusantara
apa yang penting masa sambut besday kawan kat fc..
sorang pekeja fc memberi 1 kerjasama yang amat baik..
menjayakan game KOTAK BERACUN..
tq2

17ape yang best kat foodcourt????? Empty Re: ape yang best kat foodcourt????? on 4/30/2009, 3:49 pm

saGhu

saGhu
pulut durian kat fc sedap...pergh....

18ape yang best kat foodcourt????? Empty Re: ape yang best kat foodcourt????? on 5/4/2009, 2:12 am

cahaya

cahaya
nape mest dating kat fudcort malam2?....masih ada yang xsuka g fudcor. mcm ak la...

19ape yang best kat foodcourt????? Empty Re: ape yang best kat foodcourt????? on 5/4/2009, 3:23 am

Crystal

Crystal
Moderator
Moderator
cahaya wrote:nape mest dating kat fudcort malam2?....masih ada yang xsuka g fudcor. mcm ak la...
Aku pun.. Mkn kat dining la free..


_________________

Demi semua yang aKu jalani bersamaMu
Ku
ingin kaMu jadi milikKu
Ku
ingin kaMu disampingKu
kerana...

I U
______________________________________________________
Information is Shareable; Information Sharing is Caring; Caring is Loving

20ape yang best kat foodcourt????? Empty Re: ape yang best kat foodcourt????? on 5/4/2009, 2:17 pm

saGhu

saGhu
cahaya wrote:nape mest dating kat fudcort malam2?....masih ada yang xsuka g fudcor. mcm ak la...

mlm ni menimbulkan rase suasana romantik didalam kegelapan dgn cahaya malap yang diterangi cahaya rembulan yg menggamit perasaan kapel2 utim.

21ape yang best kat foodcourt????? Empty Re: ape yang best kat foodcourt????? on 5/7/2009, 1:29 pm

LaNvALdEaR

LaNvALdEaR
lalalalalalaa.......................mlm nie g fc........................bli fries................

22ape yang best kat foodcourt????? Empty Re: ape yang best kat foodcourt????? on 7/7/2009, 1:47 am

zer0nymous

zer0nymous
tgok siswi la..cuci mata..

sng tol..^^

23ape yang best kat foodcourt????? Empty Re: ape yang best kat foodcourt????? on 9/8/2009, 5:24 pm

gary_danial

gary_danial
apa yg beznya...

nak kata makanan sedap templat lain ada lg sdap...mahal lg ada la kot...huhu

24ape yang best kat foodcourt????? Empty Re: ape yang best kat foodcourt????? on 9/8/2009, 8:58 pm

SaD

SaD
wrote:apa yg beznya...

nak kata makanan sedap templat lain ada lg sdap...mahal lg ada la kot...huhu

yg pegi sume ade niat lain....

bkn nk mkn je....

25ape yang best kat foodcourt????? Empty Re: ape yang best kat foodcourt????? on 9/16/2009, 6:44 pm

nottietouille

nottietouille
jom fc mlm ni

Sponsored content


Back to top  Message [Page 1 of 2]

Go to page : 1, 2  Next

Similar topics

-

» How old is old

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum