IMC Forum

Help Line : 09-9766455 FAX : 09-9766496


You are not connected. Please login or register

Anda Dijemput!!!

Go down  Message [Page 1 of 1]

1Anda Dijemput!!! Empty Anda Dijemput!!! on 7/20/2009, 10:42 pm

sitoplasmat

sitoplasmat
Salam...aku dah part 6...sebelum aku keluar uitm kelantan nei aku nak tinggalkan sesuatu yang berguna kepada masyarakat uitm kelantan...Aku nak banggunakan persisan kamus + pertejemahan bahasa...Untuk perisian kamus aku dah siapkan 100% siap...coding dan database sudah disiapkan...Cuma untuk perisian pertejemahan bahasa masih belum siap lagi..Masa cuti sem lepas aku sempat buat coding jer...maka untuk coding 100% siap..Jadi untuk mengejar masa membuat database aku nak cari user imc forum yang berminat untuk join projek " pertejemahan bahasa ini " ... korang tak perlu ada sebarang pegalaman dalam pembangunan perisian untuk join projek nei....sebab kerja korang senang jer...kerja apa?? Korang hanya perlu membuat proses editing guna ms word jer...memang senang....SENANG GILOR!!...apa yg korang dapat jika join .. :

1. berbakti pada masyarakat uitm khasnya...
2. nama,gmbr dll korang akan diletakan pada bahagian " about button " sebagai ahli pembagunan perisian kamus ini..

IFOMASI SOFTWARE :

1. akan didaftarkan dibawah JPK TAR sebagai peantara untuk meyebarkan soft ini...sebab apa perlu sebar..??sebab aku sakit hati tengok lab uitm kltn nei...kat blok c tu....pc dia guna kamus indonesia...

2.portable...tak perlu install..boleh copy and paste ke pendrive,cd dll....

3. tak berat untuk windows

4. nama soft akan dibincangkan kemudian..

5. platform flash (pertejemahan bahasa)

6. FREE


ANDA BERMINAT..? SYARAT2 YG PERLU ANDA SETUJUAI :

1. segala hak cipta atas nama sitoplasmat..

2. sebarang faedah seperti berbentuk perghargaan, hadiah , wang tunai adalah atas nama sitoplasmat dan berhak untuk memutuskan sebarang pembahagian berdasarkan budi bicara sitoplasmat (bukan nama sebenar)


JIKALAU BERMIANT SILA REPLY POST DGN MEYATAKAN " SAYA BERMINAT"
NANTI AKU AKAN PM PADA YANG BERMINAT..TARIKH TUTUP PERYERTAAN BILA2 MASA JER..CEPAT

P/S : HARAP SEBARKAN PADA KAWAN2 PASAL BENDA NEI...

TQ... [SITOPLASMAT]

---sebarang pertayaan, pendapat dan lain2 boleh bincang di sini---

2Anda Dijemput!!! Empty Re: Anda Dijemput!!! on 11/15/2009, 3:48 pm

sitoplasmat

sitoplasmat
hmmmm...nampaknya seorang pun tak berminat...sebok kot....tak pe...i will cont in my own project...siap ak akan update kat sini....setakat nei seorang jer berminat hr tu pm aku...pepahal pon jumpa lagi....salam...

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum