IMC Forum

Help Line : 09-9766455 FAX : 09-9766496


You are not connected. Please login or register

Celcom Broadband

Go down  Message [Page 1 of 1]

1Celcom Broadband Empty Celcom Broadband on 2/7/2010, 10:29 am

nana012


korang perasan tak sekarang ni line

Celcom Broadband dah laju lar...

aku baru beli ngan pakai pakej RM98 sebulan ..

ok gak speed dia ..download file sekejap je...

ade tak sape2 kat sini yg pakai line celcom gak ???

kongsi2 le pendapat ....

2Celcom Broadband Empty Re: Celcom Broadband on 2/8/2010, 1:02 am

G-kin

G-kin
nana012 wrote:korang perasan tak sekarang ni line

Celcom Broadband dah laju lar...

aku baru beli ngan pakai pakej RM98 sebulan ..

ok gak speed dia ..download file sekejap je...

ade tak sape2 kat sini yg pakai line celcom gak ???

kongsi2 le pendapat ....

memang la laju sbb pakej 98 tu 3.6mbps speednya.

3Celcom Broadband Empty Re: Celcom Broadband on 2/8/2010, 12:24 pm

nana012


cam ne saya nak share line celcom bb dengan member saya dalam 1 blik ni .. ek ???

4Celcom Broadband Empty Re: Celcom Broadband on 2/22/2010, 5:48 pm

enigma

enigma
nana012 wrote:cam ne saya nak share line celcom bb dengan member saya dalam 1 blik ni .. ek ???


belajar ngan gkin

5Celcom Broadband Empty Re: Celcom Broadband on 2/23/2010, 9:46 am

G-kin

G-kin
enigma wrote:
belajar ngan gkin

banyak cantek. mcm aku ni technician pulak hahaha.

6Celcom Broadband Empty Re: Celcom Broadband on 2/24/2010, 2:22 am

CrysJr

CrysJr
Moderator
Moderator
share ler gune local network.. cmne nk share? tye gkin.. Laughing

7Celcom Broadband Empty Re: Celcom Broadband on 2/24/2010, 12:32 pm

diey0sa


[NULL]



Last edited by diey0sa on 9/17/2014, 12:38 am; edited 1 time in total

8Celcom Broadband Empty Re: Celcom Broadband on 2/25/2010, 7:51 am

G-kin

G-kin
alamak ramai pulak yg demand. uh.... ^_^'

Ya... line celcom broadband memang korang boleh share. samada gunakan cable network ataupun kalau ada wireless device boleh set up wireless ad hoc network. Yang ni korang boleh guna ramai2.

Pasal macam mana nk set up ni, figure it out by yourself. Sebenarnya saya tak pernah buat benda ni. Tapi kalau pakej korang 300kbps, aku nasihatkan korang tak payah share, sebab sampai satu masa (start pukul 4 petang - 2 pagi), line akan busy. So kalau share ramai2 pun tak guna jugak.

P/S: Bila agaknya liputan P1 WiMAX nak sampai UiTM ni?

Sponsored content


Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum