IMC Forum

Help Line : 09-9766455 FAX : 09-9766496


You are not connected. Please login or register

SAMBUNG PERKATAAN TERAKHIR

Go to page : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 6]

1 SAMBUNG PERKATAAN TERAKHIR on 4/6/2009, 10:50 pm

nottietouille

avatar
Nak men sambung2 bole x... Twisted Evil Twisted Evil

HEI KAMU BUAT APA

so kena reply:

APA SAJA LAH BOLEH BUAT

SO AKU MULAKAN DULU

saya suka imc kerana

2 Re: SAMBUNG PERKATAAN TERAKHIR on 4/6/2009, 11:35 pm

G-kin

avatar
kerana dia aku tinggalkan kamu

3 Re: SAMBUNG PERKATAAN TERAKHIR on 4/7/2009, 1:06 am

nottietouille

avatar
kamu x rasa bersalahkah kerana tinggalkan dia

4 Re: SAMBUNG PERKATAAN TERAKHIR on 4/12/2009, 3:06 pm

Crystal

avatar
Moderator
Moderator
nottietouille wrote:kamu x rasa bersalahkah kerana tinggalkan dia
Dia buat pasal dgn aku. So ape aku kesah!


_________________

Demi semua yang aKu jalani bersamaMu
Ku
ingin kaMu jadi milikKu
Ku
ingin kaMu disampingKu
kerana...

I U
______________________________________________________
Information is Shareable; Information Sharing is Caring; Caring is Loving

5 Re: SAMBUNG PERKATAAN TERAKHIR on 4/12/2009, 3:08 pm

Crystal

avatar
Moderator
Moderator
Crystal wrote:Dia buat pasal dgn aku. So ape aku kesah!
Kesah ini terjadi antara aku dengan si dia


_________________

Demi semua yang aKu jalani bersamaMu
Ku
ingin kaMu jadi milikKu
Ku
ingin kaMu disampingKu
kerana...

I U
______________________________________________________
Information is Shareable; Information Sharing is Caring; Caring is Loving

6 Re: SAMBUNG PERKATAAN TERAKHIR on 4/12/2009, 3:09 pm

Crystal

avatar
Moderator
Moderator
Crystal wrote:Kesah ini terjadi antara aku dengan si dia
Dia sama sekali tidak mempedulikan kehadiran diri ini


_________________

Demi semua yang aKu jalani bersamaMu
Ku
ingin kaMu jadi milikKu
Ku
ingin kaMu disampingKu
kerana...

I U
______________________________________________________
Information is Shareable; Information Sharing is Caring; Caring is Loving

7 Re: SAMBUNG PERKATAAN TERAKHIR on 4/12/2009, 3:12 pm

Crystal

avatar
Moderator
Moderator
Crystal wrote:Dia sama sekali tidak mempedulikan kehadiran diri ini
Ini membuatkan aku berasa kecewa yang amat mendalam dengan tidakan si dia yang langsung tidak mempedulikan tentang aku


_________________

Demi semua yang aKu jalani bersamaMu
Ku
ingin kaMu jadi milikKu
Ku
ingin kaMu disampingKu
kerana...

I U
______________________________________________________
Information is Shareable; Information Sharing is Caring; Caring is Loving

8 Re: SAMBUNG PERKATAAN TERAKHIR on 4/12/2009, 3:15 pm

Crystal

avatar
Moderator
Moderator
Crystal wrote:Ini membuatkan aku berasa kecewa yang amat mendalam dengan tidakan si dia yang langsung tidak mempedulikan tentang aku
Aku pun pelik, kenapa aku dah start mengarut ni? Ni angkara nottietouille la ni, buka topik yang tak berfaedah


_________________

Demi semua yang aKu jalani bersamaMu
Ku
ingin kaMu jadi milikKu
Ku
ingin kaMu disampingKu
kerana...

I U
______________________________________________________
Information is Shareable; Information Sharing is Caring; Caring is Loving

9 Re: SAMBUNG PERKATAAN TERAKHIR on 4/15/2009, 9:43 pm

nottietouille

avatar
Crystal wrote:
Aku pun pelik, kenapa aku dah start mengarut ni? Ni angkara nottietouille la ni, buka topik yang tak berfaedah


berfaedah la jgk dari ko dok spam x tentu hala

10 Re: SAMBUNG PERKATAAN TERAKHIR on 4/17/2009, 11:27 am

andy_momang

avatar
nottietouille wrote:
Crystal wrote:
Aku pun pelik, kenapa aku dah start mengarut ni? Ni angkara nottietouille la ni, buka topik yang tak berfaedah


berfaedah la jgk dari ko dok spam x tentu hala

hala.....urmm...ssah la hala...

hala yg mana mnjadi tujuan mu slpas ini..

yes2...dpat gak aku smbung..haha

11 Re: SAMBUNG PERKATAAN TERAKHIR on 4/17/2009, 2:01 pm

nottietouille

avatar
andy_momang wrote:
nottietouille wrote:
Crystal wrote:
Aku pun pelik, kenapa aku dah start mengarut ni? Ni angkara nottietouille la ni, buka topik yang tak berfaedah


berfaedah la jgk dari ko dok spam x tentu hala

hala.....urmm...ssah la hala...

hala yg mana mnjadi tujuan mu slpas ini..


ini adalah satu kisah yg bakal mengubah idup salmah
salmah merupakan seorang pelajar di instituppengajian tinggi
tinggi mana pun die belajar, mak bapaknye tetap menyuruhnye tinggl di rumah saja

12 Re: SAMBUNG PERKATAAN TERAKHIR on 4/17/2009, 4:46 pm

Crystal

avatar
Moderator
Moderator
nottietouille wrote:ini adalah satu kisah yg bakal mengubah idup salmah
salmah merupakan seorang pelajar di instituppengajian tinggi
tinggi mana pun die belajar, mak bapaknye tetap menyuruhnye tinggl di rumah saja
saje je korang wat spam !!


_________________

Demi semua yang aKu jalani bersamaMu
Ku
ingin kaMu jadi milikKu
Ku
ingin kaMu disampingKu
kerana...

I U
______________________________________________________
Information is Shareable; Information Sharing is Caring; Caring is Loving

13 Re: SAMBUNG PERKATAAN TERAKHIR on 4/17/2009, 5:23 pm

nottietouille

avatar
Crystal wrote:
saje je korang wat spam !!

spam?? tgk tajuk ok..

14 Re: SAMBUNG PERKATAAN TERAKHIR on 4/17/2009, 5:40 pm

Crystal

avatar
Moderator
Moderator
nottietouille wrote:spam?? tgk tajuk ok..
ok la jugak..


_________________

Demi semua yang aKu jalani bersamaMu
Ku
ingin kaMu jadi milikKu
Ku
ingin kaMu disampingKu
kerana...

I U
______________________________________________________
Information is Shareable; Information Sharing is Caring; Caring is Loving

15 Re: SAMBUNG PERKATAAN TERAKHIR on 7/19/2009, 1:09 pm

bihun

avatar
Crystal wrote:
nottietouille wrote:spam?? tgk tajuk ok..
ok la jugak..

jugak tu apa?????????????

16 Re: SAMBUNG PERKATAAN TERAKHIR on 7/19/2009, 1:10 pm

flamebone

avatar
apa-apa je la bihun...

17 Re: SAMBUNG PERKATAAN TERAKHIR on 7/19/2009, 1:11 pm

bihun

avatar
flamebone wrote:apa-apa je la bihun...

bihun adalah sejenis food yang dimasak dengan kicap.....................

18 Re: SAMBUNG PERKATAAN TERAKHIR on 7/19/2009, 3:56 pm

LaNvALdEaR

avatar
kicap 2 hitam dan d perbuat drpd soya

19 Re: SAMBUNG PERKATAAN TERAKHIR on 7/19/2009, 6:42 pm

choc0late

avatar
s0ya 2 adalah sjenis kcang yg juga blh djdikan mnuman..

20 Re: SAMBUNG PERKATAAN TERAKHIR on 7/20/2009, 3:03 am

flamebone

avatar
mnuman ap yg ak minum ni

21 Re: SAMBUNG PERKATAAN TERAKHIR on 7/20/2009, 1:08 pm

tuan haji joe

avatar
ni dia minuman yg diperah dari jus buah

22 Re: SAMBUNG PERKATAAN TERAKHIR on 7/20/2009, 2:20 pm

bihun

avatar
buah cempedak di luar pagar

23 Re: SAMBUNG PERKATAAN TERAKHIR on 7/21/2009, 5:34 pm

choc0late

avatar
pagar besi yg dh brkarat..

24 Re: SAMBUNG PERKATAAN TERAKHIR on 7/22/2009, 9:44 am

nottietouille

avatar
berkarat da rambut pompuan tu

25 Re: SAMBUNG PERKATAAN TERAKHIR on 7/22/2009, 12:13 pm

flamebone

avatar
tu la xnk dgr ckp bapak

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 6]

Go to page : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum