IMC Forum

Help Line : 09-9766455 FAX : 09-9766496


You are not connected. Please login or register

laser mouse or roll ball mouse, mne lbey bek???

Go down  Message [Page 1 of 1]

nottietouille

nottietouille
antara laser mouse ngan mouse bebola,
korang rase yg mna lbey ok????

@rtikus

@rtikus
saper cakap y mouse yg roll bal 2 lbh bek mmg sah dah biol bdk 2h.........huhuhu

nottietouille

nottietouille
tp ada org ckp roll bol mouse ag tahan dr laser mouse

@rtikus

@rtikus
lagi tahn aper.huhu.

dah ler berat.........

performance x pyh criter la buat mlu.............

y laser pom bkn mhl pom skg nih 7rm dah dapat.huhu

Crystal

Crystal
Moderator
Moderator
Reducing moving parts in the computer hardware will be better..



Last edited by Crystal on 4/12/2009, 10:32 pm; edited 1 time in total


_________________

Demi semua yang aKu jalani bersamaMu
Ku
ingin kaMu jadi milikKu
Ku
ingin kaMu disampingKu
kerana...

I U
______________________________________________________
Information is Shareable; Information Sharing is Caring; Caring is Loving

G-kin

G-kin
Sejak pakcik menggunakan mouse laser ni berat badan pakcik turun 7 kilo aku dah tak payah pakai mouse pad.

OFF TOPIC: Tp design mouse pad sekarang memang hebat... ada wrist pad lagi.

The 9th


fuh laser mouse memang la lebih baik dari roll ball mouse. sensitivity lagi tinggi dan byk lagi kelebihan die aku pn x tau heheh

aku skang pakai optical mouse je. laser mouse mahal kot

Crystal

Crystal
Moderator
Moderator
Pointer speed korang paling best cne? Paling slow ke, sederhana ke, paling fast? Hehe..


_________________

Demi semua yang aKu jalani bersamaMu
Ku
ingin kaMu jadi milikKu
Ku
ingin kaMu disampingKu
kerana...

I U
______________________________________________________
Information is Shareable; Information Sharing is Caring; Caring is Loving

zer0nymous

zer0nymous
Crystal wrote:Pointer speed korang paling best cne? Paling slow ke, sederhana ke, paling fast? Hehe..


sume nyer bgntung kpd user tsebut..tp yg disyorkan ylah optical mouse..ukur la dr segi ekonomi(tp optical mouse bkan mhal pon) dan kselesaan(rse nk kuatkan otot2 tgan,mouse jnis 5kg plihan yg ssuai) anda.^^

farz89

farz89
The 9th wrote:fuh laser mouse memang la lebih baik dari roll ball mouse. sensitivity lagi tinggi dan byk lagi kelebihan die aku pn x tau heheh

aku skang pakai optical mouse je. laser mouse mahal kot

laser mouse mahal ngat ke?bg aq harga brpatutan ngn prestasi..

11 mouse lazer on 7/17/2010, 9:31 pm

zulhelmi


x yang mahalnye... akku pli rm40 je.. 1 thun setengah da gne.. lok je.. performance pn 1600dpi...

lau nak best pkai la razer... kalu ader duit lebih la.. heehheheeh

Sponsored content


Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum