IMC Forum

Help Line : 09-9766455 FAX : 09-9766496


You are not connected. Please login or register

TDM mendukacitakan~~

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1 TDM mendukacitakan~~ on 2/10/2010, 4:08 pm

mohdraif88


1. Kolej yg jauh
2. Pengangkutan awam xde, sepatutnya bus awam digunakan utk mengangkut pelajar. Bukannya tenggiling!! masa aku buat diploma kat uitm jengka aku dpt perkhidmatan bus percuma. Knapa uitm machang xdpt buat?? tlg pergi tgok camne uitm pahang beroperasi.
3. Mana water cooler?
4. washing machine mana?
5. air kenapa selalu xde dan tindakan yang lambat.. kesian pelajar x mandi.

2 Re: TDM mendukacitakan~~ on 2/10/2010, 4:31 pm

G-kin

avatar
mohdraif88 wrote:1. Kolej yg jauh
2. Pengangkutan awam xde, sepatutnya bus awam digunakan utk mengangkut pelajar. Bukannya tenggiling!! masa aku buat diploma kat uitm jengka aku dpt perkhidmatan bus percuma. Knapa uitm machang xdpt buat?? tlg pergi tgok camne uitm pahang beroperasi.
3. Mana water cooler?
4. washing machine mana?
5. air kenapa selalu xde dan tindakan yang lambat.. kesian pelajar x mandi.

1. Kolej TR sedang dinaiktaraf. Sabar je la...
2. Harga minyak naik kot?
3&4. Kolej TDM masih lagi milik kontraktor. So, pihak kolej takleh tambah mahupun ubahsuai apa-apa. Tunggu hingga pihak kontraktor serah milik kolej kepada pihak kolej
5. pasal air tu katanya masalah satu kampus, so kena bersabarlah. Mujur la minggu depan cuti pertengahan sem, so boleh balik. Dan time hari2 lain tu... tak sure la saya. Tu kena tanya pihak kolej kot. =p

3 Re: TDM mendukacitakan~~ on 2/10/2010, 8:11 pm

spyheck

avatar
mohdraif88 wrote:1. Kolej yg jauh
2. Pengangkutan awam xde, sepatutnya bus awam digunakan utk mengangkut pelajar. Bukannya tenggiling!! masa aku buat diploma kat uitm jengka aku dpt perkhidmatan bus percuma. Knapa uitm machang xdpt buat?? tlg pergi tgok camne uitm pahang beroperasi.
3. Mana water cooler?
4. washing machine mana?
5. air kenapa selalu xde dan tindakan yang lambat.. kesian pelajar x mandi.

kau ni kecohlah...yang kau masuk uitm machang ni ape hal gi duduk uitm jengka lah kalau best sangat..nasib baik ada tenggiling dari takde..
Kolej TDM ni baru je siap mestilah tak sempurna..
sabar2lah.. belajar hidup susah sikit jangan nak senang je..
pasal air tu 1 uitm ni takde air dengar2 air dari air kelantan paip die pecah...

4 Re: TDM mendukacitakan~~ on 2/10/2010, 9:25 pm

mohdraif88


masalhnya kalu cos degree aku blajar ni ada kat jengka memang aku dok jengka~~masalahnya degree aku ada kat machang~~

kalu bleh letaklah water cooler~~satu pun jadilah~~
pahtu xde air naper pihak u xbg cuti awal~~

5 Re: TDM mendukacitakan~~ on 2/11/2010, 12:07 am

G-kin

avatar
mohdraif88 wrote:
kalu bleh letaklah water cooler~~satu pun jadilah~~
pahtu xde air naper pihak u xbg cuti awal~~

saya dh kata, bangunan masih lagi milik kontraktor. So pihak UiTM takleh pinda apa-apa, walaupun nak letak satu water cooler sekalipun.
dan masalah bekalan air ni walaupun kritikal, tapi pihak UiTM takleh bagi cuti awal sewenang-wenangnya. Lagipun saya difahamkan kat luar ni masih ada bekalan air.

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum