IMC Forum

Help Line : 09-9766455 FAX : 09-9766496


You are not connected. Please login or register

saje2 nk bgtau..xbaca pun xpe..

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1 saje2 nk bgtau..xbaca pun xpe.. on 3/5/2010, 9:23 pm

diey0sa


null



Last edited by diey0sa on 3/15/2010, 7:14 pm; edited 1 time in total

2 Re: saje2 nk bgtau..xbaca pun xpe.. on 3/5/2010, 10:23 pm

diey0sa


null



Last edited by diey0sa on 3/15/2010, 7:14 pm; edited 1 time in total

Admin

avatar
Admin
salam
internet slow disebabkan gangguan oleh awk, awk gunakan name pc ubun pasal harga kalau dikira sudah berpatutan yg tidak puas hati ni awk buka user lain
baik tak yag berhentilah nak test system imc... dari dulu ckp nak berhenti tapi tak berhenti juga...



Last edited by Admin on 3/16/2010, 9:30 am; edited 1 time in total


_________________
IMC Admin

diey0sa


null



Last edited by diey0sa on 3/15/2010, 7:14 pm; edited 1 time in total

Admin

avatar
Admin
diey0sa wrote:
Admin wrote:salam
internet slow disebabkan gangguan oleh awk, awk gunakan name pc ubun pasal harga kalau dikira susah berpatutan yg tidak puas hati ni awk buka user lain
baik tak yag berhentilah nak test system imc... dari dulu ckp nak berhenti tapi tak berhenti juga...

jd ade effect la??test sy ok ke x??
mmg sy ckap nk breti dlu tp admin xder reply pon..jd, sy aggap admin xkisah

effect yg awk buat hanya menyusahkan pelajar seperti sering terputus dan kadang2 laju kadang slow dan pada server imc takde masalah... saya tak perlu reply kerana awk ckp nak berhenti... dah jadi pelajar uitm pun takkan tak reti nak pikir sendiri... ckp hari tu nak dtg jumpe di bile nak dtg..???


_________________
IMC Admin

diey0sa


null



Last edited by diey0sa on 3/15/2010, 7:14 pm; edited 1 time in total

G-kin

avatar
Panggil polis / pihak UiTM kot. :p

8 Re: saje2 nk bgtau..xbaca pun xpe.. on 3/8/2010, 11:15 pm

diey0sa


null



Last edited by diey0sa on 3/15/2010, 7:13 pm; edited 1 time in total

9 Re: saje2 nk bgtau..xbaca pun xpe.. on 3/15/2010, 1:47 am

sitoplasmat

avatar
diey0sa wrote:
G-kin wrote:Panggil polis / pihak UiTM kot. :p

mmg xtrun la klu gitu..or jmpa sy via online..sy main online, arap main online jgak..

sy msih perlukan byk lg info sistem IMC..sy sdiri pon xbrape pasti cmne cara mikrotik beroperasi(sy xpnah gne mikrotik) dan cmne admin manage sistem IMC ini..

klu sy dh pham, xssah nk wat "test"..
sy xkn lg attack user jika xder ape2 purpose dan target trus kpd sistem IMC..

sy bgtau kat cn supaya admin slalu cek sistem nyer(tau ape sy tgah wat) dan knal pasti mslh pastu slesaikan mslah tersebut..

ape2 yg sy dh test, sy jgak dh dpt tau cara nk fix nyer..skaligus dpt tmbah ilmu sy

sy gne = try and error dan try an error

still make prop...beware..we are watching you.. [we are]

10 Re: saje2 nk bgtau..xbaca pun xpe.. on 3/15/2010, 7:13 pm

diey0sa


null



Last edited by diey0sa on 3/17/2010, 5:13 pm; edited 1 time in total

11 Re: saje2 nk bgtau..xbaca pun xpe.. on 3/15/2010, 11:08 pm

sitoplasmat

avatar
diey0sa wrote:sitoplasmat... dh byk jasa awk kat IMC.. tp skng,ape yg awk bleh sumbgkan kat IMC ni lg??

awk TENGOK BTOL2 SISTEM IMC dan awk akn jumpa byk "holes"..

arap awk kerap bgtau info psal sistem IMC ni supaya sistem dia lebih bagus dan sy xleh nk mess..

sy plih online..main cara online..

FAHAMI INI :

1. Imc syrkt kecil. nak tubuhkan bahagian keselamtan perlu modal jangka panjang dan pendek yang besar.

2. Sudah semestinya banyak holes @ kelemahan sistem pada wifi imc. Sebab sistem yg diggunakan adalah pada pringkat basic.

3. Namun setiap holes @ kelemahan sistem imc tidak memberi kesan kepada PENGGUNA perkhidmatan wifi imc yang sah.

4. Namun secara tidak langsung holes @ kelemahan sistem imc wujud dan menjadi bertambah serius disebabkan pengguna menyalahgunakan perkhidmatan diantaranya hack free a/c wifi, test perkara negatif sistem wifi, penggunaan p2p @ direct download by pass, dan lain2 pekara. oleh disebabkan itu internet @ sistem wifi bermasalah.

Saya nak tanya awak. Adakah kelemahan sistem imc menggangu penggunaan wifi imc. Sebaliknya ia menjadi bermasalah kepada pengguna wifi imc semasa @ selepas anda menguji sistem imc yang konon nya ingin mencari kelemahan imc supaya dapat dibetulkan.

Jadi soalan saya cuba anda LIST KAN semua kelemahan imc yang telah anda uji..Dan pastikan kelemahan itu memberi impact kepada pengguna imc sahaja BUKAN BERKENAAN SISTEM KESELAMATAN IMC.

Jikalau berkenaan sistem keselamatan imc SEMESTINYA IANYA LEMAH (*cuba baca no 2) dan sepatutnya imc tidak perlu risau berkenaan pekara ini kerana IMC percaya setiap pelajar uitm sudah semestinya melayu dan setiap orang melayu akan menolong orang melayu dan IMC juga percaya pelajar uitm juga berpelajaran dan berfikiran waras serta matang dalam membuat keputusan. Oleh itu imc (yang kekurangan model) merasakan tidak perlu untuk mengupgrade sistem wifi dari basic ke yang cangih @ mengupah staff baru untuk bahagian keselamatan.


Sesungguhnya kewujudan forum ini bukan bertujuan untuk berforum berkenaan dengan pekara yang tidak berfaedahv @ bergaduh. student uitm kltn umumnya dan khasnya kepada student uitm dinasihatkan supaya jgn memalukan pelajar uitm dengan menonjolkan diri kepada pekara negatif. Jikalau terlanjur betulkan semula agar dapat dibendung.

Harap maklum..


[sy plih online..main cara online.] << ayat anda ini seperti memberitahu supaya orang menghormati AWAK..TETAPI adakah anda menghormati hak orang lain???..Khususnya pihak IMC..secara jelasnya jikalau hendak orang menghormati awak perlulah anda menghormati orang lain dulu...

12 Re: saje2 nk bgtau..xbaca pun xpe.. on 3/17/2010, 9:29 am

The 9th


kawan2 semua,

aku sumpah sakit hati bila line imc ni asyik2 putus. dan seperti yang kita semua tau, keje si dieyosa ni yang menyebabkan line imc ni putus2 sokmo. kita semua dah puas dan bosan dengan putar belit si dieyosa ni, so kawan2, apa kata kita ajar skit dia? nak ajar macam mana? ha! itu kita sendiri kena pandai2 fikir ha ha ha Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil




jahat tol aku ni...

13 Re: saje2 nk bgtau..xbaca pun xpe.. on 3/17/2010, 4:25 pm

diey0sa


[NULL]



Last edited by diey0sa on 9/17/2014, 12:34 am; edited 1 time in total

14 Re: saje2 nk bgtau..xbaca pun xpe.. on 3/17/2010, 4:32 pm

diey0sa


[NULL]



Last edited by diey0sa on 9/17/2014, 12:34 am; edited 1 time in total

15 Re: saje2 nk bgtau..xbaca pun xpe.. on 3/17/2010, 7:30 pm

sitoplasmat

avatar
diey0sa wrote:
The 9th wrote:kawan2 semua,

aku sumpah sakit hati bila line imc ni asyik2 putus. dan seperti yang kita semua tau, keje si dieyosa ni yang menyebabkan line imc ni putus2 sokmo. kita semua dah puas dan bosan dengan putar belit si dieyosa ni, so kawan2, apa kata kita ajar skit dia? nak ajar macam mana? ha! itu kita sendiri kena pandai2 fikir ha ha ha Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil




jahat tol aku ni...

googling ni=

adakah saya minat komputer?
adakah saya tahu pasal komputer?
apa itu security?
apa kepentingan security?
berapa ramai jumlah orang yang guna internet?
adakah sistem saya selamat dari seluruh pengguna internet ini?
apa kebaikan virus dan hacking?
bagaimana untuk develop security?

sy bkan satu-satunya org yg bleh hack sistem IMC.
SY TIDAK TAHU CARA DEFACE WEB/HACK SYSTEM..

maafkan sy jika ada ayat2 yg menyinggung perasaan anda

INI ADALAH PM YG AK TERIMA DARI DIEYSOA :

Code:
"Jadi soalan saya cuba anda LIST KAN semua kelemahan imc yang telah anda uji..Dan pastikan kelemahan itu memberi impact kepada pengguna imc sahaja BUKAN BERKENAAN SISTEM KESELAMATAN IMC."

knape sy mesti listkan klemahan IMC??bkan ke tugas admin utk wat bnda gitu??admin cme tggu ssorang utk bg info psal klemahan sistem dia je ker??dia xperlu pantau or wat ape2??cme mnuggu??

sy xkan listkan klemhan IMC tp sy akn gtau ape yg sy tgah wat supaya admin pantau sdiri ape yg sdang blaku kat sistem dier..

DONT ASK SOMEONE TO FEED YOU WITH TABLESPOON

awk tlg la admin cek sistem dia..pkat2 la ngan user lain utk pntau IMC Hotpsot ni

sy cme try an error..ape yg sy tlah wat,kbnykan admin IMC tlah patch dan sy jgak tahu cmne admin patch..skaligus sy dpt tau cara fix-nyer dan dpt la jgak tgkatkan ilmu sy.

ini slah satu kmampuan sistem sy=

sy bleh block mne2 komp kat IMC ni(sme mcm admin)..
sy xpasti admin dh tau ke x psal ni..klo admin blom tau,(sila gtau dier) dan jelas skali admin xpntau sistemnya..

sy slalu gtau ape yg sy wat kat IMC..baca la post sy dan jgan salah pham..sy byk wat test kat IMC scra trus mnerus..

admin nk kne monitor system dier lg..kne pkir cara utk patch lg...bg sy, mmg admin xckup masa..

sistem yg baik xsmestinyer prlukan blanja yg besar..sy cme gne laptop acer jer..OS plak yg free(linux)..cme donwload kat tnet..klo gne windows, kne jgak kuar duit rm5 utk bli cd windows..modal sy cme rm 1 utk blank disc..

laptop rm 1800 dpt gugatkan sistem IMC??

klo admin, awk dan user lain btol2 pham niat sy, sy akn lbih mbantu IMC..ape yg sy hdapi skrg ini, org lain xleh trima ape yg sy wat..dorg aggap sy msuh??ingat,sy jgak bleh jd "berbahaya"

org pkir sy blagak n nk tnjuk terror??sbb ni jgak sy jd lbih bsmngat utk blaja n buktikan kat org 2..yg pntgnya, sy nk ilmu pc

ape yg sy pkir skrg ni, IMC xleh bg ape2 kbaikan kpd sy..user lain pun xaggap IMC ni bguna sgt sbb IMC slow dan xbabaloi utk dibayar..ape yg sy wat, xjd faktor pon yg mnybabkan IMC ni jd slow..IMC sememangnya akn slow jika rmai user yg sdg online..mslh ni mmg ssh bnar2 nk settle..

sy ske brg free..klo IMC bleh bg sy itu, nape mesti sy trus attack sistem IMC lg???

sy mail awk utk bg awk mac adress sy ni dan tnya la IMC utk allow kan mac address ni free access..

0c:e1:76:c3:06:20
hrapan sy sbnyak 37%

IMC msti xnk sbb dier rsa, sistem dier msih lg dlm kdaan slamat..

ape2 yg sy plan/wat, sy akn post..kerap2 la bca post sy..

sy mtak maaf klo awk ada trase ati dan myebabkan awk rsa marah..

GOOD COMMUNICATION IS MY WAY

PANJANG LEBAR..SIFAT KERAS KEPALA MASIH MENGHATUAI DIRI BELIAU..TETAP NAK BACKUP DIRI WALAUPUN PUNCA DARI DIRI BELIAU SENDIRI..TUJUAN SAYA POSTKAN KEMBALI MSG BELIAU INI ADALAH KERANA 1. BELIAU TIDAK PERLU DIHORMATI DAN YANG KE 2. SUPAYA USER2 IMC LAIN BOLEH BACA DAN AMBIL PENGAJARAN...SETIAP SOALAN ADA JAWAPAN :

Code:
knape sy mesti listkan klemahan IMC??bkan ke tugas admin utk wat bnda gitu??admin cme tggu ssorang utk bg info psal klemahan sistem dia je ker??dia xperlu pantau or wat ape2??cme mnuggu??

JAWAPAN : Kelemahan sistem imc yg berlaku yang menyebabkan user2 imc terganggu disebabkan awak. Seperti post saya sebelum ini sistem IMC YANG DIGGUNAKAN SEKARANG TIDAK AKAN MENGGANGU PENGGUNA PERKHIDMATAN IMC . maksudnya disini jikalau anda tidak mengacau sistem imc .. sistem ini akan berjalan seperti biasa tanpa SEBARANG GANGGUAN. Oleh sebab itulah saya ada bagi tahu anda "LIST KAN semua kelemahan imc yang telah anda uji..Dan pastikan kelemahan itu memberi impact kepada pengguna imc sahaja BUKAN BERKENAAN SISTEM KESELAMATAN IMC"..berdasarkan jawapan yang anda berikan bermaksud anda telah tahu bahawa sistem imc yang digunakan sekarang tidak membawa sebarang masalah namun anda lah penyebab kepada masalah. Bagai mana saya tahu?..ini kerana anda yang menceroboh keselamatan imc sekali gus telah mengganggu gugat keselamatan imc..sebagai contoh.. sebuah operation system (OS) biasa yang tidak menginstall anti virus dapat diggunakan seperti biasa iaitu tanpa gangguan contohnya dari segi kelajuan @ kecepatan memulakan sesuatu proses..Namun JIKALAU VIRUS TELAH MASUK kedalam sistem OS itu maka seluruh sistem OS ini akan terggangu..dalam situasi disini anda ADALAH VIRUS ITU DAN IMC MERUPAKAN OS...maka kesimpulannya anda yang menyebabkan sistem imc bermasalah. ini disebabkan anda telah menguji (hack) sistem imc..

Code:
sy cme try an error..ape yg sy tlah wat,kbnykan admin IMC tlah patch dan sy jgak tahu cmne admin patch..skaligus sy dpt tau cara fix-nyer dan dpt la jgak tgkatkan ilmu sy.

JAWAPAN : Anda rasa sebab aka admin patch.???..sebab admin terancam..jikalau wujudnya ancaman..maka wujudnya pengancam...siapa pulak pengancam.???

Code:
sy bleh block mne2 komp kat IMC ni(sme mcm admin)..

JAWAPAN : Seperti pekara diatas iaitu contoh OS dan VIRUS, maka jelas disini anda adalah virus itu. Jelas terbukti anda yang telah menggangu gugatkan sistem imc. cuba bayangkan anda tidak block @ kacau mana2 sistem imc..bukan kah sistem imc berjalan seperti biasa.??

Code:
laptop rm 1800 dpt gugatkan sistem IMC??

JAWAPAN : Cuba anda lihat perkataan GUGAT yang anda tuliskan sendiri..ini bermaksud jelas anda menggunakan laptop rm 1800 anda untuk menggangu sistem imc..bukan nya membantu..

Code:
klo admin, awk dan user lain btol2 pham niat sy, sy akn lbih mbantu IMC..ape yg sy hdapi skrg ini, org lain xleh trima ape yg sy wat..dorg aggap sy msuh??ingat,sy jgak bleh jd "berbahaya"

JAWAPAN : Anda tidak perlu memantau imc...imc tidak mengharapkan sebarang pemantau..malah proses anda memantau sistem imc yang menyebabkan masalah... Saya cukup berminat perkataan "berbahaya" anda..ianya mampu menjadi bahan bukti bahawa anda mungkin akan menghack sistem imc dgn lebih teruk. Dan perlulah anda inggat admin imc juga "MAMPU MENJADI LEBIH MEMBAHAYA"..

Code:
org pkir sy blagak n nk tnjuk terror??sbb ni jgak sy jd lbih bsmngat utk blaja n buktikan kat org 2..yg pntgnya, sy nk ilmu pc

JAWAPAN : Anda memang hebat..tetapi anda cuba meningkatkan ilmu anda dengan mengacam BANGSA ANDA SENDIRI . Apa faedahnya..??

Code:
ape yg sy pkir skrg ni, IMC xleh bg ape2 kbaikan kpd sy..user lain pun xaggap IMC ni bguna sgt sbb IMC slow dan xbabaloi utk dibayar..ape yg sy wat, xjd faktor pon yg mnybabkan IMC ni jd slow..IMC sememangnya akn slow jika rmai user yg sdg online..mslh ni mmg ssh bnar2 nk settle..

JAWAPAN : Anda tahu IMC slow..namun anda ++ lagi masalah pada imc..sedangkan imc sedang tingkatkan lagi servis dari segi speed imc..Pembuatan anda tidak semestinya menyebabkan internet menjadi slow..mungkin juga menyebabkan ganguan pada sistem pada fungsi yang lain..Jiakalau imc tidak membuatan apa2 kebaikan kepada anda kenapa anda membuat keburukan kepada imc??...sedangkan imc tidak pernah mengusik anda..ingat kan post2 saya yang lepas .. pendirian IMC "JIKALAU NAK GUNA GUNALAH..KALAU TAK NAK TAKPAYAH GUNA" Imc tiak memaksa seorang pelajarpon utk menggukan sistem imc..dan sistem imc lembab bkn saja disebabkan pengguna yg ramai namun ada sesetengah pengguna yg meglangar peraturan imc.. *sila rujuk bahagian peraturan wifi imc..

Code:
sy ske brg free..klo IMC bleh bg sy itu, nape mesti sy trus attack sistem IMC lg???

sy mail awk utk bg awk mac adress sy ni dan tnya la IMC utk allow kan mac address ni free access..

0c:e1:76:c3:06:20
hrapan sy sbnyak 37%

JAWAPAN : Saya pun suka barang free..kawan anda pon suka barang free..Rakyat Malaysia pon suka barang free.. Kalau semua nak free bila nak maju..Nampaknya anda sedang "mengugut IMC yang tak bersalah untuk mendapat id free..jiklau tak bagi anda akan mengacam.." ayat anda seperti orang memintak sesuatu dengan cara yang memalukan..Ya agak memalukan..seperti orang yang tidak bertamadun..siap bagi mac address utk free acess..ingat imc nak berniaga..sebab tu servis ini wujud..

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jadi anda fikir2kan lah...jikalau ingin teruskan sila lah buat demikian...maka ilmu @ benda free yg anda dapat itu tidak berkat..cuba anda bayangkan berapa ramai yang telah memaki dan menasihati anda...seekor monyet pon jikalau diajar berkali2 kali boleh dilentur..inikan manusia..Harap maklum..

16 Re: saje2 nk bgtau..xbaca pun xpe.. on 3/17/2010, 7:53 pm

diey0sa


[NULL]



Last edited by diey0sa on 9/17/2014, 12:37 am; edited 1 time in total

17 Re: saje2 nk bgtau..xbaca pun xpe.. on 3/17/2010, 9:07 pm

nana012


dah skang takyah gaduh2.. line IMC Hotspot skang mmg sangat2 slow.. ramai yg komplen dah nih...

mari pakat2 ramai pakai line maxis 3g.. sini dah dapat maxis 3g...

laju beb..... mantap....

BOOOO pada IMC .

macam SIAL SERVIS.. untung nak kaut...

18 Re: saje2 nk bgtau..xbaca pun xpe.. on 3/17/2010, 9:22 pm

spyheck

avatar
diey0sa wrote:tak dapat dinafikan, post awk mmg menarik..^^

pantau saya tanpa baca previous post

*******************************************TOPIC COLSED*******************************************

saya dah baca semua post kau...

19 Re: saje2 nk bgtau..xbaca pun xpe.. on 3/17/2010, 9:33 pm

spyheck

avatar
nana012 wrote:dah skang takyah gaduh2.. line IMC Hotspot skang mmg sangat2 slow.. ramai yg komplen dah nih...

mari pakat2 ramai pakai line maxis 3g.. sini dah dapat maxis 3g...

laju beb..... mantap....

BOOOO pada IMC .

macam SIAL SERVIS.. untung nak kaut...


kalau dah rasa IMC slow kau gunelah 3g tu.. takyahlah nak gune imc ni.. aku bersyukur ada imc ni.. aku bukanya org kaya nak bayar 3g mcm kau tu..

20 Re: saje2 nk bgtau..xbaca pun xpe.. on 3/17/2010, 9:54 pm

sitoplasmat

avatar
nana012 wrote:dah skang takyah gaduh2.. line IMC Hotspot skang mmg sangat2 slow.. ramai yg komplen dah nih...

mari pakat2 ramai pakai line maxis 3g.. sini dah dapat maxis 3g...

laju beb..... mantap....

BOOOO pada IMC .

macam SIAL SERVIS.. untung nak kaut...

Ya terpulang kepada anda untuk menggunakan mana2 perkhidmatan yang anda gemari...asalkan tidak menggangu perkhidmatan orang lain sudah cukup mengambarkan anda seorang yang bijak..Tapi harapan saya sebagai etnik/bangsa melayu yang mengamalkan adat2 resam orang melayu, di bawah naugan bangsa melayu dan dilahirkan sebagai umat islam yang keistemewaan nya tertulis didalam perlembagaan pekara 3 mengharapkan supaya orang melayu tidak menikam orang melayu sendiri. Sememangnya semangat 1 malaysia perlu diamalankan didalam diri setiap rakyat malaysia, namun perlulah rakyat malaysia khususnya orang melayu menjaga suka kaum mereka sendiri. Ini penting untuk masa depan keturunan orang melayu nanti.."tak kan melayu hilang didunia"..Namun jikalau sifat menikam bangsa sendiri diamalkan oleh orang melayu terutamanya diamalkan oleh pelajar uitm (universiti ini tolong melayu) maka tak mustahil "orang melayu akan hilang di dunia"..tq..

and to diey0sa saya dah baca setiap inci post awak..tapi post awak semuanya ibarat menendang tin kosong..tiada apa perlu difahami. Guna forum free ini untuk membuat pekara faedah. Sebagai cadangan anda boleh menjual e-book tutorial basic penggunaan free OS kepada student..ramai yang tak tahu..lebih befaedah dari anda menguji sistem imc @ hack sistem IMC utk guna free perkhimatan IMC yang lembab ini..harap maklum..

21 Re: saje2 nk bgtau..xbaca pun xpe.. on 3/18/2010, 12:57 pm

Admin

avatar
Admin
Salam..
Betul ape sitoplasmat katakan tu.. Pihak IMC telah membuat yang terbaik utuk semua pengguna IMC Hotspot... tetapi ada segelintir pengguna yang melanggar peraturan dan menyalah gunakan kepandaian mereka untuk menjejaskan system IMC...jika dieyosa mahu menggunkan perkhidmatan free sila pergi ke kawasan wifi UiTM yang meyediakan perkhidmatan wifi free kenapa mengharapkan IMC kalau rasakan IMC Hotspot slow.. laluan internet imc seperti laluan jalan raya juga bila ramai pengguna yang menggunakan IMC mesti berlaku kesasakan laluan internet.. dieyosa ckp hari tu nak datang jumpe...

nana012 bagi saya jika awk seorg pelajar yang berpemikiran matang tidak perlu katakan ( SIAL ) dari segi perckpan dapat membayangkan awk ni seorg seperti... , setiap keuntungan kami salurkan kepada org yg memerlukan..


_________________
IMC Admin

22 Re: saje2 nk bgtau..xbaca pun xpe.. on 3/19/2010, 12:31 pm

G-kin

avatar
nana012 wrote:dah skang takyah gaduh2.. line IMC Hotspot skang mmg sangat2 slow.. ramai yg komplen dah nih...

mari pakat2 ramai pakai line maxis 3g.. sini dah dapat maxis 3g...

laju beb..... mantap....

BOOOO pada IMC .

macam SIAL SERVIS.. untung nak kaut...

Aku walaupun selalu pakai celcom broadband pun tak pernah booo -kan IMC, sebab aku kadang2 akan guna IMC jugak. Ada masanya line celcom broadband akan slow tahap kura-kura, dan IMC lebih laju dari Celcom.

Engko ni depan muka tauke pun direct menyumpah. Hmmm... manusia...

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum