IMC Forum

Help Line : 09-9766455 FAX : 09-9766496


You are not connected. Please login or register

Pembekal a/c rapidshare..

Go to page : 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 2]

1 Pembekal a/c rapidshare.. on 3/17/2009, 2:13 am

sitoplasmat

avatar
salam...kepada sesiapa kaki download movies,game dll yang sedang mencari tempat untuk mendownload paling laju maka jawapan nya adalah rapidshare.com...namun kena beli a/c dia dulu....for 1 Month aku jual RM25....tetapi tak dibenarkan download guna line IMC @ UITM (terminal)....guna line streamyx @ etc peribadi korang sendiri...IMC memang dah blok rapidshare....sebab akan meyusah kan org lain kalau download guna line imc..uitm pun sama...untuk line IMC..walau pun korang guna software @ hack boleh acess RS...imc tetap dapat kesan berdasarkan pratus peningkatan download korang di pc server IMC...so Klu korang nak beli untuk kegunaan internet kat rumah boleh.....HARGA MURAH TU...APA TUNGGU LAGI...REMBAT SEKARANG...!!! Shocked

2 Re: Pembekal a/c rapidshare.. on 3/19/2009, 10:09 pm

Crystal

avatar
Moderator
Moderator
Selain daripada streamyx, pkai Broadband (Celcom Broadband) bley x?


_________________

Demi semua yang aKu jalani bersamaMu
Ku
ingin kaMu jadi milikKu
Ku
ingin kaMu disampingKu
kerana...

I U
______________________________________________________
Information is Shareable; Information Sharing is Caring; Caring is Loving

3 Re: Pembekal a/c rapidshare.. on 3/20/2009, 2:55 am

sitoplasmat

avatar
Crystal wrote:Selain daripada streamyx, pkai Broadband (Celcom Broadband) bley x?

boleh..kelajuan download bergantung kepada speed gak...

4 Macam mana on 3/20/2009, 4:41 pm

HambaAllah

avatar
nk dptkan/beli account rapid share 2 katne. semua video ada ke? cicakman 2 atau DragonBall Evolution ada x?? quality video dia ok ke x?? copy ori ke. CTH: kalu saya download 1GB movie, rasa2 brapa hari blh siap..kalu ambil masa 2,3 hari baik guna yg pirate je..bitcomet ke,bit torrent ke

5 Re: Pembekal a/c rapidshare.. on 3/20/2009, 9:02 pm

Crystal

avatar
Moderator
Moderator
HambaAllah wrote:nk dptkan/beli account rapid share 2 katne. semua video ada ke? cicakman 2 atau DragonBall Evolution ada x?? quality video dia ok ke x?? copy ori ke. CTH: kalu saya download 1GB movie, rasa2 brapa hari blh siap..kalu ambil masa 2,3 hari baik guna yg pirate je..bitcomet ke,bit torrent ke

Rapidshare ni bukannya software, tapi website @ laman @ tempat dlm web untuk user upload file2 peribadi diorang (contohnya music, movie, pdf, doc dan mcm2 lagi) atau nama lainnya bole boleh juga dipanggil "Online Storage".
Selain daripada rapidshare, ade gk lagi web online storage yang lain (contohnya; MegaFire, FileDen dan lain2 - tapi storage ni xde la semeriah rapidshare).

Rapidshare ade 2 jenis akaun, akaun percuma dan akaun premium. Sitoplasmat kat sini nk jual akaun premium la, klu beli kat web rapidshare tu mmg mahal lagi. Akaun percuma ni pun boleh jugak pkai, tapi limited speed, kalu takat nk download file *.doc tu bole la kot. Tapi kalu nk download file *.avi yang high definition punya, jangan harap la. Lembab giler nak mampos gak la. Hahaha... Untuk akaun premium, mmg boleh dikatakan berganda-ganda la lajunya kalu nak dibandingkan dengan yang akaun percuma (tapi x pasti la tempoh masa untuk download movie). Bole try sendiri or tanya sendiri dgn sitoplasmat.

Pasal nk download movie tu, mmg dalam rapidshare melambak2 movie, bkn takat movie, mcm2 sampah sarap pun ade org upload. So try la usher2 kat web ni ek. Setakat Cicakman 2 atau DragonBall Evolution tu InsyaAllah mesti ade org yang baik hati upload dlm tu untuk share kat kita smua (nama pun dah rapidshare; Information is shareable..).
Nama pun dah orang upload, so yang kita download itu adalah cetak rompak, tiada yang tulin, walaupun pemilik asal upload daripada CD @ DVD yang original. Hehehuhuhihi..

Sitoplasmat.. Salute2 cheers


_________________

Demi semua yang aKu jalani bersamaMu
Ku
ingin kaMu jadi milikKu
Ku
ingin kaMu disampingKu
kerana...

I U
______________________________________________________
Information is Shareable; Information Sharing is Caring; Caring is Loving

6 Re: Pembekal a/c rapidshare.. on 3/21/2009, 12:37 pm

nottietouille

avatar
kalau nk gna rapidshare kne line power baru ok..
ari tu download bleach epsd 1~1xx dkt 2 ari

7 Re: Pembekal a/c rapidshare.. on 3/21/2009, 12:41 pm

Crystal

avatar
Moderator
Moderator
nottietouille wrote:kalau nk gna rapidshare kne line power baru ok..
ari tu download bleach epsd 1~1xx dkt 2 ari
Tu guna free account ke premium?


_________________

Demi semua yang aKu jalani bersamaMu
Ku
ingin kaMu jadi milikKu
Ku
ingin kaMu disampingKu
kerana...

I U
______________________________________________________
Information is Shareable; Information Sharing is Caring; Caring is Loving

8 Re: Pembekal a/c rapidshare.. on 3/21/2009, 7:13 pm

sitoplasmat

avatar
Crystal wrote:
nottietouille wrote:kalau nk gna rapidshare kne line power baru ok..
ari tu download bleach epsd 1~1xx dkt 2 ari
Tu guna free account ke premium?

Free kot yang tu..klu premium cofirm laju...aku download cite dalam 1 jam paling lame untuk 1GB (1 cerita)

klu nak search apa yang ada kat rapidshare gi kat sini www.katz.cd ....semua ada...haha..yg jahat pun ada...tepok dada tny iman..

9 Re: Pembekal a/c rapidshare.. on 3/21/2009, 7:30 pm

Crystal

avatar
Moderator
Moderator
sitoplasmat wrote:
Free kot yang tu..klu premium cofirm laju...aku download cite dalam 1 jam paling lame untuk 1GB (1 cerita)

klu nak search apa yang ada kat rapidshare gi kat sini www.katz.cd ....semua ada...haha..yg jahat pun ada...tepok dada tny iman..
Btol tu sitoplasmat, mcm yang aku dah kate ari tu, mcm2 ade dlm tu, mcm2 sampah pun ade. Tepok dada tanya iman! Hahaha..
1 jam for 1GB = interesting.. 24 jam = 24 cite.
Beli dengan sitoplasmat akaun rapidshare, RM25 untuk sebulan.
24 cite sehari kali dengan 30 hari.
24 x 30 = 720 citer (RM25). Meh beli, meh beli.. Hua3.. cheers
Pape pun jgn berhenti download. Jgn bazirkan masa terluang. Tu baru kira download 1 file dlm satu mase, kira advantage lain kalu download lebih dari satu file dlm satu mase. Huhehuhehuhuuhuhu........ lol!


_________________

Demi semua yang aKu jalani bersamaMu
Ku
ingin kaMu jadi milikKu
Ku
ingin kaMu disampingKu
kerana...

I U
______________________________________________________
Information is Shareable; Information Sharing is Caring; Caring is Loving

10 Re: Pembekal a/c rapidshare.. on 3/23/2009, 10:38 am

nottietouille

avatar
usha2

11 Re: Pembekal a/c rapidshare.. on 3/24/2009, 6:07 pm

Crystal

avatar
Moderator
Moderator
ushar jer... download la skali..


_________________

Demi semua yang aKu jalani bersamaMu
Ku
ingin kaMu jadi milikKu
Ku
ingin kaMu disampingKu
kerana...

I U
______________________________________________________
Information is Shareable; Information Sharing is Caring; Caring is Loving

12 Re: Pembekal a/c rapidshare.. on 3/24/2009, 7:41 pm

nottietouille

avatar
da belambak da movie kte sedut kt c2 crys...

13 Re: Pembekal a/c rapidshare.. on 3/25/2009, 12:27 am

Crystal

avatar
Moderator
Moderator
nottietouille wrote:da belambak da movie kte sedut kt c2 crys...
Movie byk2, better simpan kat mne ek?


_________________

Demi semua yang aKu jalani bersamaMu
Ku
ingin kaMu jadi milikKu
Ku
ingin kaMu disampingKu
kerana...

I U
______________________________________________________
Information is Shareable; Information Sharing is Caring; Caring is Loving

14 Re: Pembekal a/c rapidshare.. on 3/25/2009, 12:41 am

nottietouille

avatar
aku smpn kt movie2 sume kt hard disk je...
byk beb...
berat kalo smpn kt laptop

15 Re: Pembekal a/c rapidshare.. on 3/25/2009, 1:55 am

Crystal

avatar
Moderator
Moderator
nottietouille wrote:aku smpn kt movie2 sume kt hard disk je...
byk beb...
berat kalo smpn kt laptop
Ok x klu simpan burn dlm DVD, permanent restore pya.. Klu hard disk @ external HD, ingatkan selamat. Aku penah kene virus, abis currupt sume movie. Mmg siot la. Bengang giler dah aku. Penat aku kumpul semenjak dari part 1!!! Cibun pya virus kat library. Ni ade yg cibun masukkan cucuk pendrive dlm laptop aku la nih. Berjangkit sampai ke external HD aku. Aku mmg x puas ati btol kat org tu sampai skg!!!!!!!!!!!


_________________

Demi semua yang aKu jalani bersamaMu
Ku
ingin kaMu jadi milikKu
Ku
ingin kaMu disampingKu
kerana...

I U
______________________________________________________
Information is Shareable; Information Sharing is Caring; Caring is Loving

16 Re: Pembekal a/c rapidshare.. on 3/25/2009, 2:18 am

nottietouille

avatar
tu yg terbaek..
tapi kne jga bek2 la dvd tu
jgn bg calar

17 Re: Pembekal a/c rapidshare.. on 3/25/2009, 3:45 am

Crystal

avatar
Moderator
Moderator
nottietouille wrote:tu yg terbaek..
tapi kne jga bek2 la dvd tu
jgn bg calar
Bhaya gak tu. Virus lain plak mnyerang.. Haha


_________________

Demi semua yang aKu jalani bersamaMu
Ku
ingin kaMu jadi milikKu
Ku
ingin kaMu disampingKu
kerana...

I U
______________________________________________________
Information is Shareable; Information Sharing is Caring; Caring is Loving

18 Re: Pembekal a/c rapidshare.. on 3/26/2009, 9:23 am

nottietouille

avatar
Crystal wrote:
Ok x klu simpan burn dlm DVD, permanent restore pya.. Klu hard disk @ external HD, ingatkan selamat. Aku penah kene virus, abis currupt sume movie. Mmg siot la. Bengang giler dah aku. Penat aku kumpul semenjak dari part 1!!! Cibun pya virus kat library. Ni ade yg cibun masukkan cucuk pendrive dlm laptop aku la nih. Berjangkit sampai ke external HD aku. Aku mmg x puas ati btol kat org tu sampai skg!!!!!!!!!!!


ko smpan cte ape ni??? Shocked

19 Re: Pembekal a/c rapidshare.. on 3/26/2009, 11:38 am

OptiOnS_CliCk

avatar
blh je...
burn ag senang...
tp kos bli cD r plak...

20 Re: Pembekal a/c rapidshare.. on 3/26/2009, 4:15 pm

Crystal

avatar
Moderator
Moderator
nottietouille wrote:
ko smpan cte ape ni??? Shocked
Aku simpan movie arr!! Ingat cite ape?? scratch


_________________

Demi semua yang aKu jalani bersamaMu
Ku
ingin kaMu jadi milikKu
Ku
ingin kaMu disampingKu
kerana...

I U
______________________________________________________
Information is Shareable; Information Sharing is Caring; Caring is Loving

21 Re: Pembekal a/c rapidshare.. on 3/26/2009, 11:05 pm

nottietouille

avatar
Crystal wrote:
nottietouille wrote:
ko smpan cte ape ni??? Shocked
Aku simpan movie arr!! Ingat cite ape?? scratch

hahaha Laughing Laughing Laughing

btol ke nih

22 Re: Pembekal a/c rapidshare.. on 3/27/2009, 1:31 am

Crystal

avatar
Moderator
Moderator
X main la simpan movie plekk2.. scratch


_________________

Demi semua yang aKu jalani bersamaMu
Ku
ingin kaMu jadi milikKu
Ku
ingin kaMu disampingKu
kerana...

I U
______________________________________________________
Information is Shareable; Information Sharing is Caring; Caring is Loving

23 Re: Pembekal a/c rapidshare.. on 3/28/2009, 7:48 pm

nottietouille

avatar
Suspect

24 Re: Pembekal a/c rapidshare.. on 3/30/2009, 12:27 am

mrs.diaz

avatar
tiba2 jer aku terfikir movie lain....hehehee..laughing

25 Re: Pembekal a/c rapidshare.. on 4/2/2009, 5:24 am

nottietouille

avatar
mrs.diaz wrote:tiba2 jer aku terfikir movie lain....hehehee..laughing


mmg patut pom ko pk muvie len

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 2]

Go to page : 1, 2  Next

Similar topics

-

» Burns v Mitchell

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum