IMC Forum

Help Line : 09-9766455 FAX : 09-9766496


You are not connected. Please login or register

Test server mp3 dan movie

Go to page : Previous  1, 2

Test server mp3 dan movie

Test server mp3 dan movie - Page 2 Vote_lcap22%Test server mp3 dan movie - Page 2 Vote_rcap 22% [ 2 ]
Test server mp3 dan movie - Page 2 Vote_lcap67%Test server mp3 dan movie - Page 2 Vote_rcap 67% [ 6 ]
Test server mp3 dan movie - Page 2 Vote_lcap11%Test server mp3 dan movie - Page 2 Vote_rcap 11% [ 1 ]
Total Votes : 9

Go down  Message [Page 2 of 2]

26Test server mp3 dan movie - Page 2 Empty Re: Test server mp3 dan movie on 8/24/2009, 12:05 am

Admin

Admin
Admin
nottietouille wrote:password???

mane ada password...


_________________
IMC Admin

27Test server mp3 dan movie - Page 2 Empty Re: Test server mp3 dan movie on 8/24/2009, 6:13 am

CrysJr

CrysJr
Moderator
Moderator
nottietouille wrote:password???
mne de password.. Suspect

28Test server mp3 dan movie - Page 2 Empty Re: Test server mp3 dan movie on 8/24/2009, 7:29 am

fiqkz

fiqkz
CrysJr wrote:
nottietouille wrote:password???
mne de password.. Suspect
ade password laa... Crying or Very sad

29Test server mp3 dan movie - Page 2 Empty Re: Test server mp3 dan movie on 8/24/2009, 4:43 pm

Admin

Admin
Admin
takde passwordlah...

link baru ftp://172.27.1.99


_________________
IMC Admin

30Test server mp3 dan movie - Page 2 Empty Re: Test server mp3 dan movie on 8/26/2009, 5:03 pm

nottietouille

nottietouille
ok dah xda dah..
ari tu ada la...

31Test server mp3 dan movie - Page 2 Empty Re: Test server mp3 dan movie on 8/28/2009, 12:34 pm

fiqkz

fiqkz
nottietouille wrote:ok dah xda dah..
ari tu ada la...
btul3..

32Test server mp3 dan movie - Page 2 Empty Re: Test server mp3 dan movie on 9/3/2009, 11:55 pm

G-kin

G-kin
Tue Sep 01 06:29:21 2009 220 ---------- Welcome to Pure-FTPd [TLS] ----------
Tue Sep 01 06:29:21 2009 220 -You are user number 10 of 10 allowed.
Tue Sep 01 06:29:21 2009 220 -Local time is now 05:29. Server port: 21.
Tue Sep 01 06:29:21 2009 220 You will be disconnected after 60 seconds of inactivity.

Ohohoho... ada limit rupanya...
Btw, ada sesetengah movie tu mcm download x complete je. File saiz 1.2GB, tapi 50 minit je. orz

33Test server mp3 dan movie - Page 2 Empty Re: Test server mp3 dan movie on 9/4/2009, 12:16 am

diey0sa


G-kin wrote:
Tue Sep 01 06:29:21 2009 220 ---------- Welcome to Pure-FTPd [TLS] ----------
Tue Sep 01 06:29:21 2009 220 -You are user number 10 of 10 allowed.
Tue Sep 01 06:29:21 2009 220 -Local time is now 05:29. Server port: 21.
Tue Sep 01 06:29:21 2009 220 You will be disconnected after 60 seconds of inactivity.

Ohohoho... ada limit rupanya...
Btw, ada sesetengah movie tu mcm download x complete je. File saiz 1.2GB, tapi 50 minit je. orz


bg kes "emergency",tpaksa la bypass rules IMC ni..tpaksa la IMC patch lg sistem dier..

lg berita akan ada pada IP & BT(my blog)

nati sy trgkan detail lg ttg apa yg sy "tjumpa ngan xsgaja"...(lpas sy siap explore)

***bg spe2 yg dh dpat "box" 2,sla jgan "mess" lbih2,sy x abis xplore lg...

34Test server mp3 dan movie - Page 2 Empty Re: Test server mp3 dan movie on 9/4/2009, 12:39 am

Admin

Admin
Admin
G-kin wrote:
Tue Sep 01 06:29:21 2009 220 ---------- Welcome to Pure-FTPd [TLS] ----------
Tue Sep 01 06:29:21 2009 220 -You are user number 10 of 10 allowed.
Tue Sep 01 06:29:21 2009 220 -Local time is now 05:29. Server port: 21.
Tue Sep 01 06:29:21 2009 220 You will be disconnected after 60 seconds of inactivity.

Ohohoho... ada limit rupanya...
Btw, ada sesetengah movie tu mcm download x complete je. File saiz 1.2GB, tapi 50 minit je. orz

ye kami buat limit untuk user download, kalau tak buat limit network hotspot akan sesak dan akan menyebabkan ap menjadi hang bile outbound traffic terlalu besar..


_________________
IMC Admin

35Test server mp3 dan movie - Page 2 Empty Re: Test server mp3 dan movie on 9/4/2009, 1:21 am

diey0sa


Admin wrote:
G-kin wrote:
Tue Sep 01 06:29:21 2009 220 ---------- Welcome to Pure-FTPd [TLS] ----------
Tue Sep 01 06:29:21 2009 220 -You are user number 10 of 10 allowed.
Tue Sep 01 06:29:21 2009 220 -Local time is now 05:29. Server port: 21.
Tue Sep 01 06:29:21 2009 220 You will be disconnected after 60 seconds of inactivity.

Ohohoho... ada limit rupanya...
Btw, ada sesetengah movie tu mcm download x complete je. File saiz 1.2GB, tapi 50 minit je. orz

ye kami buat limit untuk user download, kalau tak buat limit network hotspot akan sesak dan akan menyebabkan ap menjadi hang bile outbound traffic terlalu besar..


kat IP & BT,sy nk bkongsi ilmu psal "limit"...

POC=

Linux+SMB+NFS=beat the limits

IP & BT..check it regularly..sori for rude words..i just want to share

36Test server mp3 dan movie - Page 2 Empty Re: Test server mp3 dan movie on 9/7/2009, 12:24 am

SaD

SaD
ade pssword lak kw ni??

37Test server mp3 dan movie - Page 2 Empty Re: Test server mp3 dan movie on 9/7/2009, 12:40 am

Admin

Admin
Admin
SaD wrote:ade pssword lak kw ni??

takde passwordlah ftp://172.27.1.99


_________________
IMC Admin

38Test server mp3 dan movie - Page 2 Empty Re: Test server mp3 dan movie on 9/7/2009, 1:54 am

diey0sa


SaD wrote:ade pssword lak kw ni??


atau copy ini=

ftp://172.27.1.99/Volume_1/

dan paste kat adress firefox..settle..

Sponsored content


Back to top  Message [Page 2 of 2]

Go to page : Previous  1, 2

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum