IMC Forum

Help Line : 09-9766455 FAX : 09-9766496


You are not connected. Please login or register

Promosikan forum dgn lebih gempak!!

Go to page : 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 2]

1 Promosikan forum dgn lebih gempak!! on 3/17/2009, 2:26 am

sitoplasmat

avatar
salam..sy ada cadangan...untuk tarik user lebih ramaikan forum nei...harap letak promosi bergambar dekat main page wireless login..contohnya macam iklan FESKO 09 hari tu...sebab kalau tulisan user tak nak baca sangat..klu gambar diorang mesti nak tengok punya...sekian... : ) affraid

nottietouille

avatar
ok gak tu..
kalau buat lagi besar dan menarik lagi ramai orang nampak..
so lagi ramai yang join forum ni

sitoplasmat

avatar
nottietouille wrote:ok gak tu..
kalau buat lagi besar dan menarik lagi ramai orang nampak..
so lagi ramai yang join forum ni

yup betul....nei ada buat sikit contoh untuk diletakakan di main page imc...admin boleh ambik... :




klu nak lagi menarik...boleh buat animation...tapi makan masa...ehehehehe...untuk permulaan boleh kot tu...

Admin

avatar
Admin
sitoplasmat wrote:
nottietouille wrote:ok gak tu..
kalau buat lagi besar dan menarik lagi ramai orang nampak..
so lagi ramai yang join forum ni

yup betul....nei ada buat sikit contoh untuk diletakakan di main page imc...admin boleh ambik... :




klu nak lagi menarik...boleh buat animation...tapi makan masa...ehehehehe...untuk permulaan boleh kot tu...

ok jugak tu...kalau boleh kecitkan lagi ke atau nampat lagi ganas ke.. heheh...
atau pun buat satu pertandingan cipta logo dan logo yg terpilih pihak imc akan gune...
pemenang dapat hotspot free 10 jam..
mcm mane... ok ke..???

Crystal

avatar
Moderator
Moderator
Admin wrote:
ok jugak tu...kalau boleh kecitkan lagi ke atau nampat lagi ganas ke.. heheh...
atau pun buat satu pertandingan cipta logo dan logo yg terpilih pihak imc akan gune...
pemenang dapat hotspot free 10 jam..
mcm mane... ok ke..???

OK jugak tu. Logo creative contest.. Surprised


_________________

Demi semua yang aKu jalani bersamaMu
Ku
ingin kaMu jadi milikKu
Ku
ingin kaMu disampingKu
kerana...

I U
______________________________________________________
Information is Shareable; Information Sharing is Caring; Caring is Loving

6 zz on 3/20/2009, 7:56 am

HambaAllah

avatar
Alah...senang je nk dptkan ramai user. smuanya free,line ok dan blh download. grenti 100% lah ramai pnya org yg masuk forum. btl tak ckp sy.... Smile Smile

Babunlaut-sama

avatar
jom join logo creation contest huhuhuhu.....

Crystal

avatar
Moderator
Moderator
HambaAllah wrote:Alah...senang je nk dptkan ramai user. smuanya free,line ok dan blh download. grenti 100% lah ramai pnya org yg masuk forum. btl tak ckp sy.... Smile Smile

Bile org download, line jadi slow, xde org jugak nnt. Huhu.. lol!


_________________

Demi semua yang aKu jalani bersamaMu
Ku
ingin kaMu jadi milikKu
Ku
ingin kaMu disampingKu
kerana...

I U
______________________________________________________
Information is Shareable; Information Sharing is Caring; Caring is Loving

Crystal

avatar
Moderator
Moderator
Babunlaut-sama wrote:jom join logo creation contest huhuhuhu.....

Ko reti ker, Babunlaut-sama? Suspect


_________________

Demi semua yang aKu jalani bersamaMu
Ku
ingin kaMu jadi milikKu
Ku
ingin kaMu disampingKu
kerana...

I U
______________________________________________________
Information is Shareable; Information Sharing is Caring; Caring is Loving

10 Re: Promosikan forum dgn lebih gempak!! on 3/21/2009, 11:22 am

nottietouille

avatar
bile die pnye date line contez ni???
da siap 10 da ni tunggu nk submit je

11 Re: Promosikan forum dgn lebih gempak!! on 3/21/2009, 11:26 am

Crystal

avatar
Moderator
Moderator
nottietouille wrote:bile die pnye date line contez ni???
da siap 10 da ni tunggu nk submit je
dah siap ker? salute2 cheers
submit jer.. nk tgk sket..


_________________

Demi semua yang aKu jalani bersamaMu
Ku
ingin kaMu jadi milikKu
Ku
ingin kaMu disampingKu
kerana...

I U
______________________________________________________
Information is Shareable; Information Sharing is Caring; Caring is Loving

12 Re: Promosikan forum dgn lebih gempak!! on 3/21/2009, 11:57 am

nottietouille

avatar
nanti yg ke-11 siap bru submit

13 Re: Promosikan forum dgn lebih gempak!! on 3/21/2009, 12:01 pm

Crystal

avatar
Moderator
Moderator
nottietouille wrote:nanti yg ke-11 siap bru submit
Buat cepat skit.. lol!
Hadiah free hotspot 10 jam. Jgn lepaskan peluang..


_________________

Demi semua yang aKu jalani bersamaMu
Ku
ingin kaMu jadi milikKu
Ku
ingin kaMu disampingKu
kerana...

I U
______________________________________________________
Information is Shareable; Information Sharing is Caring; Caring is Loving

14 Re: Promosikan forum dgn lebih gempak!! on 3/23/2009, 10:05 am

nottietouille

avatar
ni kne bg free hotspot sbulan ni baru ramai join contez

15 Re: Promosikan forum dgn lebih gempak!! on 3/24/2009, 11:35 am

Crystal

avatar
Moderator
Moderator
Sbulan? Wahhaha...!! Besh2..


_________________

Demi semua yang aKu jalani bersamaMu
Ku
ingin kaMu jadi milikKu
Ku
ingin kaMu disampingKu
kerana...

I U
______________________________________________________
Information is Shareable; Information Sharing is Caring; Caring is Loving

nottietouille

avatar
crys, jom usha abg imc suh wt adiah free hotspot utk sbuln Twisted Evil

Crystal

avatar
Moderator
Moderator
nottietouille wrote:crys, jom usha abg imc suh wt adiah free hotspot utk sbuln Twisted Evil
Klu btul free hostspot sbulan.. Nk gk try2 join klu ade mase. Hahahahaha........


_________________

Demi semua yang aKu jalani bersamaMu
Ku
ingin kaMu jadi milikKu
Ku
ingin kaMu disampingKu
kerana...

I U
______________________________________________________
Information is Shareable; Information Sharing is Caring; Caring is Loving

nottietouille

avatar
try la buat nk tgk

19 Re: Promosikan forum dgn lebih gempak!! on 3/24/2009, 11:59 pm

Crystal

avatar
Moderator
Moderator
nottietouille wrote:try la buat nk tgk
Mne bley.. Mahal2.. Hahaha


_________________

Demi semua yang aKu jalani bersamaMu
Ku
ingin kaMu jadi milikKu
Ku
ingin kaMu disampingKu
kerana...

I U
______________________________________________________
Information is Shareable; Information Sharing is Caring; Caring is Loving

20 Re: Promosikan forum dgn lebih gempak!! on 3/25/2009, 12:06 am

Crystal

avatar
Moderator
Moderator
nottietouille wrote:try la buat nk tgk
Mne bley.. Mahal2.. Kene dafta copyright dulu.. Hahaha Shocked


_________________

Demi semua yang aKu jalani bersamaMu
Ku
ingin kaMu jadi milikKu
Ku
ingin kaMu disampingKu
kerana...

I U
______________________________________________________
Information is Shareable; Information Sharing is Caring; Caring is Loving

21 Re: Promosikan forum dgn lebih gempak!! on 3/25/2009, 12:20 am

nottietouille

avatar
huh.. Neutral
kalo jual pn blum tntu laku lagi

Crystal

avatar
Moderator
Moderator
nottietouille wrote:huh.. Neutral
kalo jual pn blum tntu laku lagi
Hahaha..... KOya tul


_________________

Demi semua yang aKu jalani bersamaMu
Ku
ingin kaMu jadi milikKu
Ku
ingin kaMu disampingKu
kerana...

I U
______________________________________________________
Information is Shareable; Information Sharing is Caring; Caring is Loving

nottietouille

avatar
Crystal wrote:Hahaha..... KOya tul

KOya tu mende??

Crystal

avatar
Moderator
Moderator
nottietouille wrote:
KOya tu mende??
Aik? Bape tahun dah awk duk klantan?? Huhu?


_________________

Demi semua yang aKu jalani bersamaMu
Ku
ingin kaMu jadi milikKu
Ku
ingin kaMu disampingKu
kerana...

I U
______________________________________________________
Information is Shareable; Information Sharing is Caring; Caring is Loving

nottietouille

avatar
taun ni msuk 13 taun la tongue

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 2]

Go to page : 1, 2  Next

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum