IMC Forum

Help Line : 09-9766455 FAX : 09-9766496


You are not connected. Please login or register

jumlah topic section forum ni.

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 jumlah topic section forum ni. on 7/19/2009, 12:06 pm

G-kin

avatar
Mengingatkan aku kepada PUTERA.com. Tak caya cuba bandingkan forum ni dan forum putera.com

2 Re: jumlah topic section forum ni. on 8/5/2009, 10:41 am

Crystal

avatar
Moderator
Moderator
G-kin wrote:Mengingatkan aku kepada PUTERA.com. Tak caya cuba bandingkan forum ni dan forum putera.com
Komuniti diorang dah besar kot..
Mula2 dulu mesti kcil-kcilan, mcm imc forum ni.
Nnt komuniti imc forum dah besar, baru kite perbesar-besarkan lagik mcm putera.com. Hehu.. Cool


_________________

Demi semua yang aKu jalani bersamaMu
Ku
ingin kaMu jadi milikKu
Ku
ingin kaMu disampingKu
kerana...

I U
______________________________________________________
Information is Shareable; Information Sharing is Caring; Caring is Loving

3 Re: jumlah topic section forum ni. on 8/5/2009, 12:44 pm

G-kin

avatar
No, i mean nama2 topic section.
Bila aku tengok kat putera.com aku baru perasan susunan topic section seakan2 sama.
Maybe admin ni pernah jadi member kat putera.com kot? Very Happy

4 Re: jumlah topic section forum ni. on 8/5/2009, 1:10 pm

Crystal

avatar
Moderator
Moderator
G-kin wrote:No, i mean nama2 topic section.
Bila aku tengok kat putera.com aku baru perasan susunan topic section seakan2 sama.
Maybe admin ni pernah jadi member kat putera.com kot? Very Happy
eh ye ke? agak nye Admin ahli forum tu jgk kot. hehe..


_________________

Demi semua yang aKu jalani bersamaMu
Ku
ingin kaMu jadi milikKu
Ku
ingin kaMu disampingKu
kerana...

I U
______________________________________________________
Information is Shareable; Information Sharing is Caring; Caring is Loving

Sponsored content


Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum