IMC Forum

Help Line : 09-9766455 FAX : 09-9766496


You are not connected. Please login or register

Blog topic!! Tell your blog to us!!

Do you have blog?

83% 83% [ 5 ]
17% 17% [ 1 ]
Total Votes : 6

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Blog topic!! Tell your blog to us!! on 3/31/2009, 12:45 am

G-kin

avatar
Untuk topic ni kalau korang ada blog, korang boleh bagitahu alamat blog korang kat sini. Dan boleh bincang-bincang serta promote blog yang hebat2.


Blog aku: http://gkin.blogspot.com



Last edited by G-kin on 4/6/2009, 11:33 pm; edited 1 time in total (Reason for editing : Title mispelling)

saGhu

avatar
nie lagi best
www.wanita2u.com

saGhu

avatar
blawok jah cyclops

Crystal

avatar
Moderator
Moderator
Aku pun ade Blog..


_________________

Demi semua yang aKu jalani bersamaMu
Ku
ingin kaMu jadi milikKu
Ku
ingin kaMu disampingKu
kerana...

I U
______________________________________________________
Information is Shareable; Information Sharing is Caring; Caring is Loving

nottietouille

avatar
aku pun ada gak..
try korang cari blog aku smpai dpt

saGhu

avatar
tu dok ko blog mung tu....kat atas almari nuhh

zer0nymous

avatar
buat blog ni tpulg kat ssorg..cm ms/fs jgak..xleh nk mrah klo org 2 slalu men bnde 2..

so,sblm start wat blog=(my sugg)

-perlu ke?
-ape nk ko nk wat?
-utk ape?
-dpat ape?


rse nyer girl ske blogging kne plak suri umah.mgkin coz dorg borg dok umah n tgok muka2 jer ank dorg tiap2 ari.^^

G-kin

avatar
zer0nymous wrote:buat blog ni tpulg kat ssorg..cm ms/fs jgak..xleh nk mrah klo org 2 slalu men bnde 2..

so,sblm start wat blog=(my sugg)

-perlu ke?
-ape nk ko nk wat?
-utk ape?
-dpat ape?


rse nyer girl ske blogging kne plak suri umah.mgkin coz dorg borg dok umah n tgok muka2 jer ank dorg tiap2 ari.^^

Bagi aku blog ini tempat untuk aku keluarkan segala benda yang ada dalam kepala hotak aku. Sukati tuan empunya blog tu nak post apa, tanpa kongkongan sesiapa. Perlu ke tak, terpulang. Untuk apa dan dapat apa daripada blogging ni, kepuasan. Blog ni sebagai platform to tell the world what your tought.

Dan sejak aku beralih kepada blogging ni aku tak peduli dah pasal website mahupun HTML. Huhuhuhu

CrysJr

avatar
Moderator
Moderator
G-kin wrote:Bagi aku blog ini tempat untuk aku keluarkan segala benda yang ada dalam kepala hotak aku. Sukati tuan empunya blog tu nak post apa, tanpa kongkongan sesiapa. Perlu ke tak, terpulang. Untuk apa dan dapat apa daripada blogging ni, kepuasan. Blog ni sebagai platform to tell the world what your tought.

Dan sejak aku beralih kepada blogging ni aku tak peduli dah pasal website mahupun HTML. Huhuhuhu
aku sokong!! sukati la nk wat ke x..
x nyusahkan sape2 kan? tul x G-kin? hehehe...

zer0nymous

avatar
xsmpat jgak nk control sume..

byk lg yg kne edit n update tp arap korg bleh tgok2 n leave comment

list blog mmber2 aq::

http://gcores.blogspot.com/
http://internetpeers.blogspot.com
http://venomtyper.blogspot.com

Sponsored content


Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum