IMC Forum

Help Line : 09-9766455 FAX : 09-9766496


You are not connected. Please login or register

about chat.^^

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1 about chat.^^ on 4/15/2009, 1:46 pm

zer0nymous

avatar
null



Last edited by zer0nymous on 8/31/2009, 1:38 am; edited 1 time in total

2 Re: about chat.^^ on 4/15/2009, 3:50 pm

spyheck

avatar
zer0nymous wrote:arap IMC bleh ubah skit style chat..chat room yg ade skng bleh ktekan mcm mirc..ssh nk tgok ape2 yg org reply.

arap bleh right click kat reg user n bleh chat kite ngan dier jer..(chat in private)

ssh nk gtau ngan detaill..arap lbih kurg sme ngan yahoo messenger jgak la..hu3.^^

Hahaha.....
nak guna mirc kau download je ape susah... ni kira yg free pun dah cukup untung daripada takde...

dapat paha ayam dah ni nak paha lembu pulak....

3 Re: about chat.^^ on 4/15/2009, 4:36 pm

saGhu

avatar
wakakaka....

4 Re: about chat.^^ on 4/15/2009, 5:52 pm

zer0nymous

avatar
null



Last edited by zer0nymous on 8/31/2009, 1:38 am; edited 1 time in total

5 Re: about chat.^^ on 4/15/2009, 7:27 pm

spyheck

avatar
zer0nymous wrote:so,ape cara aq nk bg cdgan utk IMC mmntap kna lg kualiti pkidmatan dier??

kite pakat2lah ikut peraturan yg IMC bagi tahu tu... baru kualiti internet tak slow..
pendapat aku betul juga sbb ape IMC tak bagi download lagu movie dan lain2... buka ape kite ni pelajar dtg itm ni pun untuk belajar bukan nak suka2 dan setahu aku IMC buat hotspot ni untuk suft internet je.... untuk pelajar2 cari sumber2 assignment.... jadi ikutlah peraturan...

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum