IMC Forum

Help Line : 09-9766455 FAX : 09-9766496


You are not connected. Please login or register

Korang x join chat room ke?

Go to page : 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 3]

1 Korang x join chat room ke? on 8/4/2009, 3:07 pm

Crystal

avatar
Moderator
Moderator
MINGGU LEPAS PUNYA CITER... JENG JENG JENG.. (click spoiler dibawah)
Spoiler:

Crystal wrote:KHAS BUAT GENG-GENG LAMA .:
[kek.cawey, nottietouille, saGhu, princess_nailorfa, choc0late, budDak, BintangMelodramatik, mrs.diaz, OptiOnS_CliCk, LaNvALdEaR, tuan haji joe, @rtikus, lin, casper, dbs_gurlz, pu3_salju, B@by hAn@, lavender, cah, cuppycake, strawberrychoco, Angelili, nad_dee_ya, fiqkz, CrysJr, Babunlaut-sama, admiralnusantara, pUtErA_aStAnAiDaMaN]

Korang x join chat room dah ke? x aktif dah ke? xpun masing2 on9 wktu berlainan.. so x dpt la jupe kite. nmpk mcm kosong je forum ni kan. pe kate aku cadangkan satu tarikh dan mase seswai utk kita on9 n chat bersama, chatting2 mcm sem lps. rindu la kat korang sumer..


TARIKH : 7hb OGOS 2009
HARI : JUMAAT MLM SABTU
MASA : 11 MALAM


sape2 free bole la on9.. insyaAllah aku tggu dalam chat room pada waktu ni.
sebarang bantahan tarikh dan mase bole di suarakan..
huhu.. Smile
TAPI, TU MINGGU LEPAS PUNYA CITER.. tongue

NI, SKANG PUNYA CITER..

NEW UPDATE! : (aku taip ni pada) 10 Ogos 2009; 6:35 PM

KHAS BUAT GENG-GENG IMC LAMA .:
[kek.cawey, nottietouille, saGhu, princess_nailorfa, choc0late, budDak, BintangMelodramatik, mrs.diaz, OptiOnS_CliCk, LaNvALdEaR, tuan haji joe, @rtikus, lin, casper, dbs_gurlz, pu3_salju, B@by hAn@, lavender, cah, cuppycake, strawberrychoco, Angelili, nad_dee_ya, fiqkz, CrysJr, Babunlaut-sama, admiralnusantara, pUtErA_aStAnAiDaMaN]

Atas permintaan ramai..
Kita wat lagi satu temu janji. Keh3..
JOM kita beramai-ramai sumbat ini chat room kasi mampat!
Hahahaha....


TARIKH : 15hb OGOS 2009
HARI : JUMAAT MLM SABTU
MASA : 11 MALAM


sape2 free bole la on9.. insyaAllah aku tggu dalam chat room pada waktu ni.
sebarang bantahan tarikh dan mase bole di suarakan sebelum waktu diatas.
huhu.. Smile


Spoiler:
penat weh aku edit notis neh.. drunken



Last edited by Crystal on 8/10/2009, 8:09 pm; edited 6 times in total


_________________

Demi semua yang aKu jalani bersamaMu
Ku
ingin kaMu jadi milikKu
Ku
ingin kaMu disampingKu
kerana...

I U
______________________________________________________
Information is Shareable; Information Sharing is Caring; Caring is Loving

2 Re: Korang x join chat room ke? on 8/4/2009, 5:14 pm

masked_rider

avatar
nnt free aku join..
ptg2 bkak xde org pn,mlm aku nk study..

3 Re: Korang x join chat room ke? on 8/4/2009, 7:04 pm

nottietouille

avatar
Crystal wrote:Korang x join chat room dah ke? xpun masing2 on9 wktu berlainan.. so x dpt la jupe kite. nmpk mcm kosong je forum ni kan. pe kate aku cadangkan satu tarikh dan mase seswai utk kita on9 n chat bersama, chatting2 mcm sem lps. rindu la kat korang sumer..

TARIKH : 7hb OGOS 2009
HARI : JUMAAT MLM SABTU
MASA : 10 MALAM


sape2 free bole la on9.. insyaAllah aku tggu dalam chat room pada waktu ni.
sebarang bantahan tarikh dan mase bole di suarakan..
huhu.. Smile


cik crys rndu kt ak ea...

4 Re: Korang x join chat room ke? on 8/4/2009, 7:06 pm

Crystal

avatar
Moderator
Moderator
masked_rider wrote:nnt free aku join..
ptg2 bkak xde org pn,mlm aku nk study..
kau org baru ke? x pena nmpak sebelum ni.. Exclamation


_________________

Demi semua yang aKu jalani bersamaMu
Ku
ingin kaMu jadi milikKu
Ku
ingin kaMu disampingKu
kerana...

I U
______________________________________________________
Information is Shareable; Information Sharing is Caring; Caring is Loving

5 Re: Korang x join chat room ke? on 8/4/2009, 7:47 pm

masked_rider

avatar
aku rookie...nnt knlla lm2..

6 Re: Korang x join chat room ke? on 8/4/2009, 9:38 pm

nottietouille

avatar
nottietouille wrote:KHAS BUAT GENG-GENG LAMA .:
[color=darkred][kek.cawey, nottietouille, saGhu, princess_nailorfa, choc0late, budDak, BintangMelodramatik, mrs.diaz, OptiOnS_CliCk, LaNvALdEaR, tuan haji joe, @rtikus, lin, casper, dbs_gurlz, pu3_salju, B@by hAn@, lavender, cah, cuppycake, strawberrychoco, Angelili, nad_dee_ya, fiqkz, Babunlaut-sama, admiralnusantara, pUtErA_aStAnAiDaMaN]




korang sume, crystal ajak makan kt fc nnt..die nk blanje..sume datang la ek..jgn malu2 sume



Last edited by nottietouille on 8/5/2009, 1:22 am; edited 1 time in total

7 Re: Korang x join chat room ke? on 8/4/2009, 11:02 pm

choc0late

avatar
salam.. huhu. ak x leh ar nk j0in k0wng sume chat nati mlm sab2... huk3. ak kne blk umah. de hal ckit.. enj0y la k0wng nati ek. hek3. ak pn rndu kt k0wng sume sbnrnye...

8 Re: Korang x join chat room ke? on 8/5/2009, 12:44 am

Crystal

avatar
Moderator
Moderator
nottietouille wrote:korang sume, crystal ajak makan kt fc nnt..die nk blanje..sume datang la ek..jgn malu2 sume
oit oit.. bile aku ajak blanje g fc? Suspect


_________________

Demi semua yang aKu jalani bersamaMu
Ku
ingin kaMu jadi milikKu
Ku
ingin kaMu disampingKu
kerana...

I U
______________________________________________________
Information is Shareable; Information Sharing is Caring; Caring is Loving

9 Re: Korang x join chat room ke? on 8/5/2009, 1:24 am

nottietouille

avatar
Laughing Laughing Laughing

10 Re: Korang x join chat room ke? on 8/5/2009, 10:43 am

Crystal

avatar
Moderator
Moderator
Meh ler.. Meh ler.. Meh ler kita buang mase mcm study week sem lps. Kui3... tongue


_________________

Demi semua yang aKu jalani bersamaMu
Ku
ingin kaMu jadi milikKu
Ku
ingin kaMu disampingKu
kerana...

I U
______________________________________________________
Information is Shareable; Information Sharing is Caring; Caring is Loving

11 Re: Korang x join chat room ke? on 8/5/2009, 10:46 am

Crystal

avatar
Moderator
Moderator
choc0late wrote:salam.. huhu. ak x leh ar nk j0in k0wng sume chat nati mlm sab2... huk3. ak kne blk umah. de hal ckit.. enj0y la k0wng nati ek. hek3. ak pn rndu kt k0wng sume sbnrnye...
Lain kali kite wat lagi.. Wink


_________________

Demi semua yang aKu jalani bersamaMu
Ku
ingin kaMu jadi milikKu
Ku
ingin kaMu disampingKu
kerana...

I U
______________________________________________________
Information is Shareable; Information Sharing is Caring; Caring is Loving

12 Re: Korang x join chat room ke? on 8/5/2009, 10:48 am

Crystal

avatar
Moderator
Moderator
Masa dilanjutkan 1 JAM..
Dari pukul 10 MLM ke 11 MLM..
Atas sebab, maybe pkul 10 korang still busy dgn keje2 lagi..


_________________

Demi semua yang aKu jalani bersamaMu
Ku
ingin kaMu jadi milikKu
Ku
ingin kaMu disampingKu
kerana...

I U
______________________________________________________
Information is Shareable; Information Sharing is Caring; Caring is Loving

13 Re: Korang x join chat room ke? on 8/5/2009, 3:18 pm

Crystal

avatar
Moderator
Moderator
NEW update: 5 Ogos 2009; 1416

sory korang sumer.. aku rase xleh nk join korang jumaat ni.
aku terpaksa balik ke kampung aku, ade saudara terdekat meninggal.
Wassalam..


_________________

Demi semua yang aKu jalani bersamaMu
Ku
ingin kaMu jadi milikKu
Ku
ingin kaMu disampingKu
kerana...

I U
______________________________________________________
Information is Shareable; Information Sharing is Caring; Caring is Loving

14 Re: Korang x join chat room ke? on 8/5/2009, 11:36 pm

masked_rider

avatar
salam takziah...

15 Re: Korang x join chat room ke? on 8/10/2009, 10:25 am

OptiOnS_CliCk

avatar
crys....
try r buat 1 ag tarikh bru.....
sory, aku bru je bce msg ko....
bru on9....
hahahahahahaha...........

16 Re: Korang x join chat room ke? on 8/10/2009, 4:34 pm

LaNvALdEaR

avatar
ha'ah...sy pn bru jer bce msj 2...=(

17 Re: Korang x join chat room ke? on 8/10/2009, 5:56 pm

nottietouille

avatar
ha tu la...
saya pun baru je bce msg tu..
sory crysr... Crying or Very sad

18 Re: Korang x join chat room ke? on 8/10/2009, 8:02 pm

Crystal

avatar
Moderator
Moderator
MINGGU LEPAS PUNYA CITER... JENG JENG JENG.. (click spoiler dibawah)
Spoiler:

Crystal wrote:KHAS BUAT GENG-GENG LAMA .:
[kek.cawey, nottietouille, saGhu, princess_nailorfa, choc0late, budDak, BintangMelodramatik, mrs.diaz, OptiOnS_CliCk, LaNvALdEaR, tuan haji joe, @rtikus, lin, casper, dbs_gurlz, pu3_salju, B@by hAn@, lavender, cah, cuppycake, strawberrychoco, Angelili, nad_dee_ya, fiqkz, CrysJr, Babunlaut-sama, admiralnusantara, pUtErA_aStAnAiDaMaN]

Korang x join chat room dah ke? x aktif dah ke? xpun masing2 on9 wktu berlainan.. so x dpt la jupe kite. nmpk mcm kosong je forum ni kan. pe kate aku cadangkan satu tarikh dan mase seswai utk kita on9 n chat bersama, chatting2 mcm sem lps. rindu la kat korang sumer..


TARIKH : 7hb OGOS 2009
HARI : JUMAAT MLM SABTU
MASA : 11 MALAM


sape2 free bole la on9.. insyaAllah aku tggu dalam chat room pada waktu ni.
sebarang bantahan tarikh dan mase bole di suarakan..
huhu.. Smile
TAPI, TU MINGGU LEPAS PUNYA CITER.. tongue

NI, SKANG PUNYA CITER..

NEW UPDATE! : (aku taip ni pada) 10 Ogos 2009; 6:35 PM

KHAS BUAT GENG-GENG IMC LAMA .:
[kek.cawey, nottietouille, saGhu, princess_nailorfa, choc0late, budDak, BintangMelodramatik, mrs.diaz, OptiOnS_CliCk, LaNvALdEaR, tuan haji joe, @rtikus, lin, casper, dbs_gurlz, pu3_salju, B@by hAn@, lavender, cah, cuppycake, strawberrychoco, Angelili, nad_dee_ya, fiqkz, CrysJr, Babunlaut-sama, admiralnusantara, pUtErA_aStAnAiDaMaN]

Atas permintaan ramai..
Kita wat lagi satu temu janji. Keh3..
JOM kita beramai-ramai sumbat ini chat room kasi mampat!
Hahahaha....


TARIKH : 15hb OGOS 2009
HARI : JUMAAT MLM SABTU
MASA : 11 MALAM


sape2 free bole la on9.. insyaAllah aku tggu dalam chat room pada waktu ni.
sebarang bantahan tarikh dan mase bole di suarakan sebelum waktu diatas.
huhu.. Smile


Spoiler:
penat weh aku edit notis neh.. drunken


_________________

Demi semua yang aKu jalani bersamaMu
Ku
ingin kaMu jadi milikKu
Ku
ingin kaMu disampingKu
kerana...

I U
______________________________________________________
Information is Shareable; Information Sharing is Caring; Caring is Loving

19 Re: Korang x join chat room ke? on 8/10/2009, 8:41 pm

casper

avatar
sape2 yang join masa tu akan dapat hotspot free..crystal belanja Very Happy

20 Re: Korang x join chat room ke? on 8/10/2009, 8:47 pm

CrysJr

avatar
Moderator
Moderator
ade makan2 x? Suspect

21 Re: Korang x join chat room ke? on 8/10/2009, 8:50 pm

LaNvALdEaR

avatar
CrysJr wrote:ade makan2 x? Suspect

ade r klu CrysJr sdiakn..hoho

22 Re: Korang x join chat room ke? on 8/11/2009, 4:20 am

choc0late

avatar
ad0ii crystal.. aku xleh nk j0in jgk time 2.. huhu. Crying or Very sad Crying or Very sad umah aku de knduri la 15hb.. s0, ak kne blk umah jgk la. xpe la, nati ari len ade lg kn?? next week insyaAllah blh k0t.. aku x blk umah dh mse 2.. hehe.

23 Re: Korang x join chat room ke? on 8/11/2009, 10:02 am

zer0nymous

avatar
null



Last edited by zer0nymous on 8/31/2009, 1:22 am; edited 1 time in total

24 Re: Korang x join chat room ke? on 8/11/2009, 2:14 pm

Crystal

avatar
Moderator
Moderator
zer0nymous wrote:chat klo xsembang psal komputer,aq xbminat sgt nk join..

xnk bncg psal hal len,nti tkut wat sakit ati org len jer,.
sory.. ni bkn tmpt nk chat psal comp.


_________________

Demi semua yang aKu jalani bersamaMu
Ku
ingin kaMu jadi milikKu
Ku
ingin kaMu disampingKu
kerana...

I U
______________________________________________________
Information is Shareable; Information Sharing is Caring; Caring is Loving

25 Re: Korang x join chat room ke? on 8/11/2009, 3:02 pm

casper

avatar
zer0nymous wrote:chat klo xsembang psal komputer,aq xbminat sgt nk join..

xnk bncg psal hal len,nti tkut wat sakit ati org len jer,.

sembang2 kosong ja..sakit hati tu biasa la.lagi satu perasaan sakit hati tu susah nak cari.hihi..

Very Happy

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 3]

Go to page : 1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum