IMC Forum

Help Line : 09-9766455 FAX : 09-9766496


You are not connected. Please login or register

Internet.................

Go down  Message [Page 1 of 1]

2Internet................. Empty Re: Internet................. on 7/24/2009, 10:55 am

jenab89

jenab89
Slm, nk tanye... kalau jadikan router IMC 2h sebagai server game cam ner???

3Internet................. Empty Re: Internet................. on 7/24/2009, 10:03 pm

Admin

Admin
Admin
jenab89 wrote:Slm, nk tanye... kalau jadikan router IMC 2h sebagai server game cam ner???

Boleh..


_________________
IMC Admin

4Internet................. Empty Re: Internet................. on 7/25/2009, 1:53 am

G-kin

G-kin
jenab89 wrote:Slm, nk tanye... kalau jadikan router IMC 2h sebagai server game cam ner???

Server game macam mana tu?
Kalau server game LAN macam counter-strike tu aku try dah ngan member2 aku, cuma kadang2 lagg sket.

5Internet................. Empty Re: Internet................. on 7/25/2009, 2:25 pm

sitoplasmat

sitoplasmat
klu dijadikan server radio internet best gak....cth jiwang fm @ fungkur fm.... aku pernah jadi dj kat fungkur zaman sek menegah dulu...diorang guna winnamp sebagai perantara....rasa nya senang jer kot nak setting...kena buat search dulu,,klu ada sesiapa dah tahu...boleh cadangkan....klu ada radio internet best....memang best.... jom cari bahan dulu...

6Internet................. Empty Re: Internet................. on 7/25/2009, 9:50 pm

jenab89

jenab89
Tp kalau router yg berbeza, cthnya router TR ( Left dan Right ) dan TAR (LEft dan right gak) serta THO dan DO nk digunakan ``main `` game cam Counter Strike , gne WLAN , sorang kat THO sorang kt TR nk join server skali cam ner??? setau sy hanya 1 router aje yg leh wat server game di 1 pusat yg sama dan xleh nk nk guna dan gabung router dari tempat berbeza, melainkan pakai ternat IMC dan server penghubung ternet cam GARENA.........

7Internet................. Empty Re: Internet................. on 7/25/2009, 10:36 pm

Admin

Admin
Admin
jenab89 wrote:Tp kalau router yg berbeza, cthnya router TR ( Left dan Right ) dan TAR (LEft dan right gak) serta THO dan DO nk digunakan ``main `` game cam Counter Strike , gne WLAN , sorang kat THO sorang kt TR nk join server skali cam ner??? setau sy hanya 1 router aje yg leh wat server game di 1 pusat yg sama dan xleh nk nk guna dan gabung router dari tempat berbeza, melainkan pakai ternat IMC dan server penghubung ternet cam GARENA.........

Boleh Hotspot IMC mcm dlm satu local area network..
tetapi pihak kami buat sekatan untuk mengelakan kesesakan didalam network...


_________________
IMC Admin

8Internet................. Empty Re: Internet................. on 3/4/2010, 8:14 pm

zulhelmi


IMC.. mcm ner kalau buat link untuk student dgr radio... mcm buat brite 2 ah...

Sponsored content


Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum